Close

Tailor&Elbaz in Wonderland

Ging ik 2 jaar geleden nog naar bijna elke show, dit jaar was het even niet te doen ivm de kleinste telg van de familie. Gelukkig konden wij afgelopen zondag toch nog naar 1 show: Tailor&Elbaz in Wonderland

Het was een prachtige show. Je voelde idd net alsof je in een sprookje was beland. Het was prachtig versierd met bloemen en paddenstoelen, en een echte groene loper.tailorelbaz5

De kleding was heel fris en eigentijds. Fijne jurkjes en lekker wijde shirts voor alle leeftijden. Toch vond ik de collectie wel echt gericht op tieners en twintigers, maar ik denk dat mijn eigen tween het ook wel geweldig zou vinden. Leuke basics, en prachtige pastel kleuren. Vooral de roze jurkjes vond ik erg schattig. Het was ook allemaal erg draagbaar, geen haute couture, maar wat je dagelijks aan zou kunnen. Wel bij mooi weer uiteraard, of met een dikke panty en een vestje bijvoorbeeld.

tailorelbaz2De eindafsluiting vond ik geweldig! Tamara Elbaz en Maria Tailor – beide nog bekend van de modemeisjes, en super zakenvrouwen – kwamen op met dwergen, de kaartenkoningin, wandelende kaarten, Alice en hun prachtige modellen. Ik vond het fijn om de shows vanaf de zijlijn te bekijken, omdat ik over het algemeen in de pit sta bij de andere fotografen. Dan zie k eigenlijk weinig van de show, want ben dan meer gefocust op het scherpstellen van de foto’s en alles er zo goed mogelijk op te krijgen. Dat levert wel betere foto’s op, maar dit is wel zo gezellig vond ik.tailorelbaz4

Na de show werden we getrakteerd op lekkere drankjes, en was er nog wat tijd om te netwerken en te fotograferen voor iedereen weer naar de volgende show ging, of zoals wij, richting huis. Het was een geweldige avond, en hebben ook afgesproken om bij de volgende shows in januari 2016 weer wat meer aanwezig te zijn. tailoreblaz3

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

6 thoughts on “Tailor&Elbaz in Wonderland

  1. Wat een gaaf report, ziet eruit als een prachtige show. Ik vond het thema van de show ook heel origineel!

  2. Dat ziet er allemaal heel vrolijk uit. Ik volg Maria op Instagram en ik had al wat voorbij zien komen. Leuk dat je erbij was!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang