Close

Tame The Bull: yogakleding voor powervrouwen

Wat word ik toch altijd blij van mooie merken. Yoga kleding moet voor mij vooral comfortabel zitten, geen builders butt please! Juliette Sanders ontwierp Tame the Bull.

Yoga is populair. Inmiddels doen meer dan zeshonderdduizend Nederlanders aan verschillende vormen van yoga. De Nederlandse Juliette Sanders is zelf al jaren liefhebber van de actievere varianten. Uit eigen behoefte ontstaan, heeft zij een functionele sportkledinglijn van hoge kwaliteit ontwikkeld die ook mooi is.
Tame The Bull lanceert haar eerste yogakleding collectie die vrij bewegen mogelijk maakt en zeer comfortabel zit.

tame the bull yogakledingYoga kleding Tame the Bull

Yogakleding onderscheidt zich van andere sportkleding door onder meer hoge tailles, veel flexibiliteit en zo min mogelijk naden en ritsen. Alles om de variërende houdingen goed uit te kunnen voeren. Tame The Bull richt zich met de yogakledinglijn specifiek op de actievere vormen van yoga.

Naast een ultiem draagcomfort beschikt het dan ook over een ademende functie. Dit is niet alleen prettig tijdens het sporten, maar zorgt er ook voor dat het een langere levensduur heeft.tame the bull yogawear

“Ons doel is om functionele yogakleding te maken waar je ook op straat in gezien mag worden. Er bestaat natuurlijk al yogakleding, maar er was nog geen Nederlands merk dat deze dicht bij huis fabriceert van technisch materiaal. Wat er was, vonden we niet mooi en kwalitatief genoeg of slecht online verkrijgbaar. Terwijl we dat allemaal juist een voorwaarde vinden.”

– Juliette Sanders, eigenaar Tame The Bull Collectietame the bull yogawear

De eerste collectie bestaat uit mooie en functionele leggings, shorts en tops waarvan een gedeelte naadloos is geproduceerd. De yogakleding is gemaakt van zogeheten technisch materiaal zoals polyamide en polyester. Deze hebben als kenmerk dat ze zweet absorberend, sneldrogend, duurzaam en comfortabel zijn. De items zijn er in vele kleuren om een eigen stijl mee samen te stellen; elegant, sportief, hip of casual. Door de kleuren te mixen en matchen zijn er wel 40 combinaties mogelijk.yogakleding

De kleding is via de webshop op TameTheBull.nl te bestellen.

“Yoga heeft in Nederland nog steeds een te zweverig imago en als je het mij vraagt wordt dat ook vaak bevestigd in wat je over yoga leest. Maar de vinyasa varianten van yoga zijn een fantastische work-out, daarvoor moet je hard aan de bak. Doordat je veel je balans moet opzoeken en poses moet aannemen waarvan je denkt dat ze onmogelijk zijn, denk je op zo’n moment nergens anders aan. Dat is het meditatieve aan deze varianten of zoals ze in yoga zeggen ‘meditation through movement’. Ik zocht dan ook naar een stoere naam die die kracht en balans combineerde zonder in clichés te vervallen.”

  • Juliette Sanders, eigenaar Tame The Bull

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “Tame The Bull: yogakleding voor powervrouwen

  1. Mooi! Dat korte broekje ook! Fijn dat het ‘strak’ om de benen zit, in die zin dat je geen ‘inkijk’ hebt bedoel ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang