VTech Tante Jet Theeset review en winactie!

YES!! Vandaag beginnen de 8 dagen lang winweken! Hier het review en de winactie van de Tante Jet Theeset, 1 van de favorieten van kleine Miya!

Hoe werkt de Tante Jet Theeset?

Ontdek kleuren, vormen en leer tellen. Speel leuke rollenspellen of luister naar de vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes. Open en sluit de deksel en zie hoe de thee van kleur verandert!

– Druk op de hart-toets om naar vrolijke zinnetjes, geluiden en liedjes te luisteren
– Kantel de theepot om schenkgeluiden te horen en te leren tellen
– Open en sluit de deksel om de smaak van de thee te veranderen en zie de kleur van het lichtje mee veranderen
– 30 melodietjes en 6 gezongen liedjes
– Regelbaar volume
– Automatische uitschakeling

Wat is er zo leuk aan de Tante Jet Theeset?

Bijna elk klein meisje (of jongen) vind het leuk om een thee feestje te houden. Vooral met flink veel poppen en alle teddyberen zijn ook uitgenodigd. De kinderen willen graag verzorgen, dat nemen ze als voorbeeld aan jou. Weet je? Hoe jij lekker met een kopje thee met ze zit en vraagt hoe hun dag was? Vaak is dat moment toch heel belangrijk voor ze, en willen ze dat naspelen.

De Tante Jet Theeset speelt daar op in. Bovendien maakt het leuke liedjes, die behalve gezellig klinken ook nog leerzaam zijn. Ze leren door de lampjes en de liedjes over kleuren, tellen en nieuwe woorden. Door het inschenken en kijken wat ze moeten doen verbeter je hand oog coördinatie en de grove motoriek. Dat is wel het fijne van Vtech speelgoed, het is altijd leuk maar wel echt ook leerzaam.

Miya speelt er dan ook heel graag mee. Zo had ze laatst een eenhoorn theefeestje, waren al haar eenhoorns uitgenodigd. Of dan heeft ze een bespreking en gaat ze heel deftig praten tegen haar poppen. Briljant, weet ik ook meteen hoe ik doe in een bespreking.

#8daysofchristmas winactie

Zoals je vast wel hebt gelezen heb ik een mega 8 dagen winactie! Samen met lieve Cassandra, Josan en Mary Lou geven we alle 4, 8 dagen lang een winactie. Dus dit zijn heel veel kansen op geweldige prijzen!

Vandaag kun je bij mij dus de Tante Jet Theeset winnen! Je krijgt de theepot, en een plateau gevuld met kopjes, schoteltjes en verschillende taartjes.

Wat ik graag zou willen weten is wat je het liefst leest hier op Pinkpress.nl?

Laat een reactie achter op Twitter, Facebook en/of Instagram voor een extra kans. Delen, taggen, spammen alles mag 😊

Vandaag kun je bij Cassandra Mila mijn magische makeup eenhoorn winnen! Hoe gaaf is dat?? Veel succes!!

Klik hier om de Tante Jet Theeset zelf te kopen!Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. mamasliefste

  Zo’n leuk setje voor mijn dochters! Ik doe graag mee en lees het liefste je persoonlijke verhalen

 2. jeaninedekleine

  Wat een leuke actie, ik maak graag kans!

  Ik lees graag over alles wat je tegen komt in het moederschap:
  – manieren om af te vallen
  – kado inspiratie voor de kinderen
  – hoe combineert ik de kids en mijn eigen sociale leven

  Groetjes!

 3. Marleen

  Wat leuk zeg!! Ik doe graag mee voor mijn zoontje die gek ik op kokkerellen, of zoals hij het zegt eten maken!! En over een klein jaartje kan zijn zusje van nu 9 mnd er dan ook leuk mee spelen!! Ikzelf vind de mama categorie erg leuk om te lezen en ook alle persoonlijke verhalen. We gaan hier hard duimen!!
  Liefs

 4. Linda

  Ik vind het kopje ‘persoonlijk’ het meest interessant. En dan het liefst verhalen van moeders over het gezin/de kids. De leuke dingen, maar ook de dingen die minder leuk zijn.

 5. Femke Dekker

  Ik lees graag over de belevenissen als moeder. Ook blogs over speelgoed en uitjes vind ik interessant.
  Wij zouden het theeservies graag winnen. Onze Teun is veel in zijn speelgoedkeuken te vinden om voor mama te koken. Het zou leuk zijn als hij binnenkort ook een kopje thee kan zetten.

 6. Lesley S

  heel leuk! wij doen graag mee ! momenteel de kerst blog!

 7. Vanessa Cruysbergs

  Lijkt me superleuk voor mijn kleinste zoontje! Hij is volop het kokkerellen aan het verkennen in zijn keukentje en ik denk dat hij ook de lekkerste thee hiermee zou kunnen maken ☺️🍀👍🍀

 8. Angela

  Leuke set voor mijn dochter, doe graag mee! Ik lees graag de persoonlijke en mama blogs

 9. Adriana de Ruiter

  Goedemorgen! Ik doe gráág mee voor ons pleegdochtertje! <3 Ik lees het liefst de persoonlijke verhalen over moederschap en vrouw zijn… 😀
  Fijne giveawayweek!

 10. Melissa Van Stipdonk

  gezellig om mee te spelen met vriendinnetjes of met haar poppen: ik doe graag mee voor onze elise en ik lees het liefste de persoonlijke verhalen. liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 11. momwithusher

  Wauw te gek ik doe graag mee 🍀🍀🍀

 12. Lara

  Leuk leukkkk ik doe meee 🍀

 13. Marian B

  Wat lief dat jullie dat doen! Dit lijkt me erg leuk en leerzaam voor mijn dochtertje. We krijgen vast heerlijke kopjes thee van haar, leuk voor bij haar (nieuwe) keukentje Dat wordt duimen!

 14. tine van aken

  Ohlalalalala, ook niet te versmaden als verjaardagscadeau voor ons kleutermeisje, deel weer meeeeeeeeeeee!!!

 15. Serenaen Kyra de Boer

  Ik volg je net maar wat mij op valt is het overzicht op de website, netjes.
  Ik doe graag mee om een klein meisje héél blij te maken, want roeren in mama haar thee of hete koffie is wat zij leuk vind maar niet mag..
  Hopelijk kan ze hier ontzettend veel plezier van en mee beleven 🍀❤

 16. Joyce

  Ik lees graag de artikelen die gaan over autisme en ADHD. Ik werk zelf in de zorg en deze artikelen trekken altijd mijn aandacht.

  Ik zou dit graag winnen voor mijn jongste zoon Quin. Die wil altijd iedereen voorzien van een heerlijke kop thee of warme chocolade melk.

 17. erika panjer

  Helemaal leuk
  ik maak nu kennis met je blog en ga hier weer heerlijk lezen

 18. Regina Cocco-Karst

  Superrrr leuuuuuk voor ons kleindochtertje Maud.
  Ik zie het al helemaal voor me dat ze speelt met dit Tante Jet Theesetje en thee voor oma en opa inschenkt
  hihi 😍😍😍
  Geweldig, zo leuk 💖

 19. Heidie van der Steeg

  Leuk die kerst bloghop. Vanmorgen hebben we de woonkamer in kerstsfeer versierd en sindsdien zijn we helemaal in de kerstmood. Dat tante Jet theesetje willen we heel graag als kerstcadeautje voor onder de boom, voor ons kleine nichtje Fiene van 1 jaar winnen. Superleuk is dat.

 20. Michael Bouwman

  Zou onwijs gaaf zijn voor mijn kleine meid! Ze is helemaal into de thee maken met haar eigen keukentje 🙂

 21. Betti Scheringa

  Superleuk zeg
  Doe graag mee voor onze 2 dochters en mijn gastkinderen

 22. Trotsema fati

  Wouw super gaaf!
  Ik doe graag mee

 23. Anna

  Woooow love it!! ik doe graag mee voor mijn dochter Julia

  Facebook: An Na

 24. lifestylemommys

  Dit zou tess geweldig vinden dus ik doe graag voor haar mee. Groetjes Linda Raaijmakers l_raaymakers@msn.com

 25. Lynn Mahieu

  Mijn dochter krijgt met kerstmis een keukentje van ons en deze theeset zou super tof zijn om meteen iets te hebben om ‘mee te koken’! 😀

 26. Tineke

  Ik doe ook vraag mee voor mijn zoon en dochter. Ik heb mij alleen al een uur geleden ingeschreven en kan nog nergens een bevestigingsmail vinden, ook niet in de spambox😕

 27. marion poeste thomas

  jaaaa die wil ik super graag winnen voor ons meisje

 28. Daan Moerland

  Dat zou mn meisje helemaal geweldig vinden 🤗🍀 ze is over twee weken ook nog is jarig wat Zou het een leuke verrassing zijn 🤗

 29. elisabeth maria martina

  mijn kleinzoon en kleindochter zullen hier zoveel plezier aan beleven

 30. Dionnevan der Kooij

  Onze tweeling is dol op theedrinken met alle grote en kleine knuffel dieren en poppen. Ook papa en mama en hun grote broer moeten geregeld aanschuiven. Weet dan ook wel zeker dat ze hiermee veel plezier zullen beleven!

 31. Marian Zw

  Wow echt een leuke set, ik loot mee voor mijn kleinzoon, lekker koptje thee maken met oma!

 32. Vrolijke Vriendjes Pim Piraat & Boot | 8 Days of Christmas | mamaLou blogt

  […] Leuk! Judith heeft ook een mooie prijs klaarstaan namelijk Tante Jet Theeset. Zij zal je ook weer dooverwijzen naar de volgende prijs zodat je niets hoeft te missen. Kom vooral […]

%d bloggers liken dit: