tante jet VTech Tante Jet Theeset review en winactie!

YES!! Vandaag beginnen de 8 dagen lang winweken! Hier het review en de winactie van de Tante Jet Theeset, 1 van de favorieten van kleine Miya!

Hoe werkt de Tante Jet Theeset?

Ontdek kleuren, vormen en leer tellen. Speel leuke rollenspellen of luister naar de vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes. Open en sluit de deksel en zie hoe de thee van kleur verandert!

– Druk op de hart-toets om naar vrolijke zinnetjes, geluiden en liedjes te luisteren
– Kantel de theepot om schenkgeluiden te horen en te leren tellen
– Open en sluit de deksel om de smaak van de thee te veranderen en zie de kleur van het lichtje mee veranderen
– 30 melodietjes en 6 gezongen liedjes
– Regelbaar volume
– Automatische uitschakeling

Wat is er zo leuk aan de Tante Jet Theeset?

Bijna elk klein meisje (of jongen) vind het leuk om een thee feestje te houden. Vooral met flink veel poppen en alle teddyberen zijn ook uitgenodigd. De kinderen willen graag verzorgen, dat nemen ze als voorbeeld aan jou. Weet je? Hoe jij lekker met een kopje thee met ze zit en vraagt hoe hun dag was? Vaak is dat moment toch heel belangrijk voor ze, en willen ze dat naspelen.

De Tante Jet Theeset speelt daar op in. Bovendien maakt het leuke liedjes, die behalve gezellig klinken ook nog leerzaam zijn. Ze leren door de lampjes en de liedjes over kleuren, tellen en nieuwe woorden. Door het inschenken en kijken wat ze moeten doen verbeter je hand oog coördinatie en de grove motoriek. Dat is wel het fijne van Vtech speelgoed, het is altijd leuk maar wel echt ook leerzaam.

Miya speelt er dan ook heel graag mee. Zo had ze laatst een eenhoorn theefeestje, waren al haar eenhoorns uitgenodigd. Of dan heeft ze een bespreking en gaat ze heel deftig praten tegen haar poppen. Briljant, weet ik ook meteen hoe ik doe in een bespreking.

#8daysofchristmas winactie

Zoals je vast wel hebt gelezen heb ik een mega 8 dagen winactie! Samen met lieve Cassandra, Josan en Mary Lou geven we alle 4, 8 dagen lang een winactie. Dus dit zijn heel veel kansen op geweldige prijzen!

Vandaag kun je bij mij dus de Tante Jet Theeset winnen! Je krijgt de theepot, en een plateau gevuld met kopjes, schoteltjes en verschillende taartjes.

Wat ik graag zou willen weten is wat je het liefst leest hier op Pinkpress.nl?

Laat een reactie achter op Twitter, Facebook en/of Instagram voor een extra kans. Delen, taggen, spammen alles mag 😊

Vandaag kun je bij Cassandra Mila mijn magische makeup eenhoorn winnen! Hoe gaaf is dat?? Veel succes!!

Klik hier om de Tante Jet Theeset zelf te kopen!


ageology banner VTech Tante Jet Theeset review en winactie!

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo