Close
ted & muffy

Ted & Muffy WINACTIE! (Helaas verlopen!)

Wishlist alert! Ergens vorig jaar pas kwam ik voor het eerst het merk Ted & Muffy tegen. En sindsdien staan hun laarzen op mijn wishlist. Zij hebben de perfecte pasvorm, mooie hakken, draagbaar en toch sexy. Do you believe in fairytales?

ted & muffyTed & Muffy

Afgelopen jaar was Ted & Muffy beter bekend nog als DUO. Maar ze zijn een geweldige brand transformatie ondergaan, en nu dus Ted & Muffy.

De schoenen, laarzen en handtassen zijn allemaal gecreëerd door hun eigen team van talentvolle ontwerpers. Zij laten zich inspireren door de wereld om hen heen en pikken die stijlen, kleuren en details uit die tot hun verbeelding spreken. Die gebruiken ze dan om hun eigen, exclusieve seizoencollecties te creëren, alsook de tijdloze stijlen waar we om bekend staan.

ted & muffyTed & Muffy gebruiken prachtige materialen als Italiaans leer en zachte suède. En wat ik zelf erg belangrijk vind is hun Fairytale fit. De laarzen zijn niet in 1 standaard maat te krijgen, maar je kunt kiezen uit vele verschillende maten. Dit houd in dat als je dunne onderbenen hebt, je ook eens een paar aansluitende laarzen kan kopen. Of dat als je dikke kuiten hebt, de laarzen niet zullen knellen. Ik zie er met laarzen altijd uit of ik kaplaarzen aan heb, dus vind het zelf echt het grootste pluspunt.

Heb je de teaser al gezien?

https://www.youtube.com/watch?v=gH_mjfL3Qy0

WINACTIE

Voor mij blijven deze mooie laarzen, schoenen en tassen nog even een sprookje… Maar ze kunnen voor jou zomaar de echte werkelijkheid worden!! Wat als ik jou nou vertel, dat je de site op mag gaan, en een paar laarzen of schoenen naar keuze(!) mag uitzoeken?

Om mee te doen volg je ons gezellig op PinkPress Facebook, OF Instagram OF Twitter (mag ook allemaal). Laat vervolgens een reactie achter op 1 van de kanalen, of hieronder met een link naar het paar die jij wilt winnen.

Over precies 1 week krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

48 thoughts on “Ted & Muffy WINACTIE! (Helaas verlopen!)

 1. Wauw wat een gave actie! Ik vind de Pegasus laarzen erg mooi, link kopiëren en plakken lukt op de een of andere manier niet..
  Ik volg je op Facebook, voor de rest heb ik geen social media accounts.
  Ik blijf duimen!

 2. Waaauw ik zie deze actie nu pas. Hoop dat hij nog niet afgelopen is en ik een kansje maak! Ik ben helemaal weg van de Ted & Muffy laarzen. Echt prachtige laarzen, mooie pasvorm en prachtige materialen. Mijn favoriet is de Empress overknee laarzen. Overknee laarzen vind ik echt een musthave voor het najaar. Deze laarzen zijn stoer, maar door de hak toch elegant. Ik volg je op instagram (edithsofia.nl)
  http://www.tedandmuffy.com/womens-boots/over-the-knee/black-stretch-suede/empress/TMB15123.html?dwvar_TMB15123_color=4

 3. Hi Judith,

  Wat een leuke winactie! Echt eentje voor mij want als rasechte shoesaholic kan ik een schoenenwinactie natuurlijk niet zomaar aan me voorbij laten gaan, dus ik waag graag een kansje voor de volgende schatjes:

  http://www.tedandmuffy.com/nl/dameslaarzen/overknees/cranberry-su%C3%A8de/lucina/TMB1460.html?dwvar_TMB1460_color=4

  Deze laarzen vielen me meteen op omdat de omslag zowel omhoog als omlaag gedragen kan worden, waardoor je zowel een paar kniehoge laarzen als een paar overknee boots hebt. 2 vliegen in 1 klap! ? Ik heb momenteel geen van beiden, dus deze laarzen kunnen en mogen uitkiezen zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn.
  Momenteel heb ik enkel lagere laarzen die tot halverwege mijn kuiten komen. Of, beter gezegd, ik heb nog wel een paartje kniehoge laarzen in mijn schoenenkast staan, maar deze krijg ik helaas, sinds een jaar of 2, niet meer dicht, het nadeel van jarenlang op high heels rond te huppelen in mijn jongere jaren… 😉 Haha! Het voordeel is wel dat ik nu mooi gespierde kuiten heb! Haha! 😉 Ik ben al een hele tijd op zoek naar een paar mooie laarzen, maar tot hiertoe heb ik er geen weten te vinden die ik wel dicht krijg (en nog een beetje betaalbaar zijn… ;)), dus het Fairytale Fit concept van Ted & Muffy klinkt me als muziek in de… euh… voeten! 😉

  Ik volg je via alledrie de kanalen (FB: Nathalie Madsen, Instagram: natje_9999 en Twitter: Natje_9999) en heb meteen je tweet ook even geretweet, while I was there… 😉

  Toes crossed! 😉

  Heel erg bedankt voor deze leuke winactie! En mijn voetjes bedanken je ook alvast! 😉

  Liefs,
  Nathalie

 4. Zó! Wat een te gekke winactie. Mijn blik viel op deze beauty’s in het zwart: http://www.tedandmuffy.com/womens-boots/over-the-knee/cranberry-suede/lucina/TMB1460.html?dwvar_TMB1460_color=4
  Ze zijn te gek en doen mij denken aan mijn ‘staplaarzen’ die helaas helemaal ‘opgedanst’ zijn. Met stilettoheels dansen is het niet voor mij (want van een uurtje of 12 tot een uurtje of 4), dan heb ik geen voetjes meer over. Deze laarzen lijken mij een fantastische vervanging. Supersupersupermooi. Volgens mij like / volg ik je al op veel plaatsen, maar ik check het zeker nog even:)

 5. Ik vind alle laarzen erg mooi maar als ik dan moet kiezen zou ik het liefst de Fairytale fit zwart in maat 40 willen winnen. Voordeel vind ik dat de onderkant van de laarzen van rubber zijn dus niet dat het glad is. Daardoor een goeie grip tijdens het lopen. Ik doe graag mee en ‘ fingers crossed ‘. ?

 6. Wauw, wat een droomwinactie! Ik maak graag kans op deze mooie zwarte leren laarzen die nu in de sale zijn, maar ik als student op dit moment alsnog niet kan veroorloven.
  http://www.tedandmuffy.com/nl/dameslaarzen/kniehoog/zwart-leer/dazzle/TMB15076.html?dwvar_TMB15076_color=1

  Ik volg PinkPress al een tijdje op Facebook en Twitter.
  Mijn Facebookaccount: https://www.facebook.com/nina.vandenelzen
  Mijn twitteraccount: https://twitter.com/nienekex

  Nu ga ik héél hard duimen!

 7. Wauw wat een droomprijs! Je zal maar je favoriete laarsjes, die ook nog eens perfect aansluiten op jouw kuiten, mogen uitkiezen. Ik zou een gat in de lucht springen, het van de daken schreeuwen, een vreugdedansje doen en me heel gelukkig prijzen aangezien het met mijn dikke kuiten altijd moeilijk is om mooie, goed passende laarzen te vinden!

  Als ik de gelukkige winnaar word zou ik heel graag deze laarzen willen:
  http://www.tedandmuffy.com/nl/dameslaarzen/kniehoog/zwart-leer/artemis/TMB15004.html?dwvar_TMB15004_color=1

  Groetjes Lin
  Ik volg jullie op FB, en heb het bericht geliket en gedeeld.

 8. Wat gaaf zeg, was heel lang geleden toen ik boots aan kon trekken (helaas hou ik water vast in mijn benen) maar bij deze zijn er ook grotere kuitmaten die je kan kiezen!! Wow.
  Als ik zou winnen dan moet het gewoon deze zijn http://tedandmuffy.com/nl/dameslaarzen/kniehoog/zwart-leer/demeter/TMB15130.html?dwvar_TMB15130_color=1 🙂

  groetjes!

  Volg jullie overal op Facebook Thornea /Elvira van der Heijden, Instagram restlesselven en Twitter ook RestlessElven

 9. Ik moet eerlijk bekennen dat ik tot een aantal weken geleden nog nooit van Ted and Muffy gehoord had.
  Op het moment dat ik de site bekeek was ik verkocht!
  Zoveel mooie laarzen! Lastig om een keuze te maken. Als ik dan toch moet kiezen vind ik de

  http://www.tedandmuffy.com/ankle-boots/black-leather/starling/TMAB16036.html?dwvar_TMAB16036_color=1

  het mooist om mijn Ted and muffy collectie mee te starten.
  Deze enkellaarsjes zijn overal goed mee te combineren.

 10. Wow, wat een mooie kans ! http://www.tedandmuffy.com/womens-boots/knee-high/black-leather/leda/TMB15097.html?dwvar_TMB15097_color=38 ( Tan Leather , maat 40 ) Zo’n geweldige laarzen zijn echt een droomprijs voor mij .Ik wil ook tijdens deze sombere winterdagen er op en top vrouwelijk uitzien en met deze mooie laarzen zal het zeker lukken , ze zullen mijn outfit helemaal af maken –met deze laarzen aan zal ik er altijd fashionable uitzien en kan ik meteen verschillende looks creeeren (casual, trendy, geschikt voor werk, night out ) zal helemaal geweldig zijn ! En nu maar duimen dat ik ze straks in mijn bezit kan hebben , zal echt waanzinnig zijn !! Ze zijn vrouwelijk, elegant, stijlvol , mooi kleur en design –In een woord : PRACHTIG ! Ik kan beloven dat ik ze met veel trots , plezier en liefde zal dragen , ik ga snel plaats maken voor deze droomlaarzen , maat 40 en mijn 2016 kan niet meer stuk !! Ik ben fan op facebook en volg je op twitter. Bedankt voor deze mooie kans en een gelukkig, gezond, liefdevol en succesvol 2016 gewenst ! Eva

 11. WAANZINNIGE WINACTIE !!!!
  Als arme studente heb ik echt geen geld voor zulke dure laarzen, maar wat zijn ze prachtig!
  Ik ben echt helemaal verliefd, dat is meteen het nadeel, want als ik niet win ben ik helemaal niet meer blij met mijn ouder paartje van vorig jaar…..
  Deze Marvel staan vast fantastisch onder een rokje of bij een stoere outfit met skinny jeans en door de veters zitten ze altijd mooi om de kuiten.
  http://www.tedandmuffy.com/womens-boots/knee-high/tan-leather/marvel/TMB8177.html?dwvar_TMB8177_color=38
  duim duim duim en groetjes van Riekie

 12. Wauwwie… Echt een betoverende actie! 😉 Waanzinnig leuk dat je dit weer mag organiseren voor de lezers van je blog.. Ik doe graag mee voor een paar nieuwe stappers… De keuze was errug moeilijk! 😉 Ik zal voor dit paar gaan… Normaal zeker veelste veel voor mijn budget wat ik te besteden heb, hihihih…. En dan in het zwart zoals op de foto.. http://www.tedandmuffy.com/ankle-boots/sand-taupe-suede/eagle/TMAB11473.html?dwvar_TMAB11473_color=4

  Groetje ilsiee & alle verplichte stapjes doorlopen,

 13. Wat een geweldige actie! Ik ben al een hele tijd heel erg verliefd op de laarzen van Ted & Muffy (Die zwarte rijglaarzen op de foto zijn prachtig!), maar helaas betekenen zulke laarzen voor mij dat ik ongeveer 3 maanden geen boodschappen kan doen. En ja, eten is toch ook wel belangrijk, anders houd je het lopen op zulke laarzen ook niet zo lang vol. 😉 Omdat ik er zoveel mogelijk op zou willen lopen, kies ik een platte laars: http://tedandmuffy.com/nl/dameslaarzen/kniehoog/tan-leer/marvel/TMB8177.html?dwvar_TMB8177_color=38

  Ik was al volger op FB en Twitter (FB Tamara Mara Großmaul & Twitter @paramara1982) en nu ook op Instagram. (paramara1982) Nog een gezond en gelukkig 2016!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang