OOTD// Teenager Rock Chick!

Van lekker roze en lief, naar teenager rock chick. Hoe het is gebeurt weet ik zelf nog niet, maar opeens is mijn meisje meer rock chick dan prinses. Maar het staat haar geweldig! Wat vind jij?

Kies je eigen stijl

Mijn meisje is inmiddels 11, maar al sinds dat ze een jaar of 2 is bepaald zij haar eigen kleding. Ik weet dat de meeste ouders vinden dat een meisje van 2 niet mag beslissen. Zo bepaalde ik bijvoorbeeld wel wat kon voor het weer, en daar maakte zij haar keuzes uit. Ook in de winkel mag ze sommige dingen gewoon niet hebben, en blijft er genoeg over om uit te kiezen.

Dit heeft wel geresulteerd in dagen dat ze er als een clown bij liep, en andere dagen mega stylish. Ik ben wat dat betreft gewoon een makkelijke moeder, die een bloedhekel heeft aan discussies over kleding. Nutteloos. En geen van beide werd daar heel gelukkig van. Op het moment heeft ze inmiddels echt haar eigen stijl ontwikkeld, al veranderd het natuurlijk wel steeds. Skinny jeans, leggings en een leuk shirt vind ze fantastisch. Haar zusje van 3.5 gaat inmiddels dezelfde kant op. Zij wil ook graag haar eigen kleding uitzoeken, en snapt het concept van dat ik bepaal of er een maillot bij moet, of een trui minder.

De Teenager Rock Chick look

Vandaag hebben we een leuk feestje bij vrienden van ons, zij zijn echte rockers en natuurlijk wilde Keira haar outfit daarop aanpassen.

De schoenen

Haar schoenen zijn van Braqeez, een heel fijn kindermerk waar haar zusje al eerder schoenen van heeft gehad.  Braqeez kenmerkt zich door het gebruik van de beste materialen en een uitstekende pasvorm, en dat merk je. Keira vind ze echt fantastisch lopen. Helemaal met al die regen de afgelopen weken, zijn dit de perfecte schoenen. Ze is geen laarzen meisje, en de kaplaarzen bewaard ze echt alleen voor de hei of het bos. De patches aan de zijkant maken de schoenen weer helemaal van nu, en ook echt helemaal geschikt voor haar leeftijd. Bovendien zijn ze lekker warm, en dus waterdicht. Ideaal voor de winter.

De broek

Haar broek is eigenlijk een legging. En het is waarschijnlijk meer disco fever dan rock chick, maar past wel helemaal bij de look! Het is een soort van velvet touch legging van de H&M. Omdat haar zusje inmiddels wel de roze periode is ingegaan heeft zij dezelfde legging in het zuurstok roze. Heel moeilijk om van die beentjes af te blijven nu want super zacht!

Het shirt

Haar shirt is van de Primark. Zelf was ze er niet zo wild van, want wie zijn Guns&Roses nou weer?? (fail in de opvoeding, ik weet het!) Maar er zaten gaten in wat ze zo graag wilt en niet mocht (mama en papa zijn een beetje hypocriet), dus heeft ze hem toch gekocht. Toen iedereen op het feestje waar we waren wel een compliment aan haar gaf, vond ze het toch wel leuk!

Wat vind jij van haar Teenager Rock Chick look?Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. MC Kleuver

  Echte rockchick! Leuk dat ze zo’n vrije keus hebben in hun kleding. Ik denk dat er niks van mij terecht was gekomen als dat niet werd klaargelegd de vorige dag.

 2. esther

  Rocking! Wat een stoere dame heb je toch en herken het helemaal; op een dag is al het meisjesachtige eraf en willen ze stoer!

 3. Silkeblogs

  Helemaal fan van de outfit! Zeker de laarsjes vind ik fantastisch, ze staat er prachtig mee!

 4. Merel

  Staat haar echt geweldig. Heel stoer! En hier laat ik ze ook al vroeg kiezen, ontwikkelen idd dan snel een eigen stijl.

 5. Nicole Orriëns

  Het staat haar goed zeg! Het maakt meteen ook wat ouder. Mijn dochter had op een gegeven moment ineens ook zo’n grote metamorfose.

 6. MamaPlaneet

  Ik hou ervan. Vrij om jezelf te zijn. Het is een prachtig meisje dus ook deze look staat haar fantastisch!

 7. Maargy

  Super gave en stoere outfit! Staat haar geweldig ook nog 😉

 8. MamaMinke

  Wat leuk zo’n eigen stijl. Nola is nog geen twee en kiest ook zelf kleding uit. Tot op zekere hoogte idd. Maar ze weet prima wat ze wel en niet aan wil. Alleen maar goed denk ik.

 9. Marijke

  Wauw wat een stoere meid. Merk hier ook de de kleding wat stoerder wordt en rize eindelijk uit de kast wordt verdreven.

 10. Cassandra

  Ahhhhh kira loveeeee this look! Staat je super tof meid!

 11. Sofie

  Ik vind deze look ontzettend gaaf. Deze stijl vind ik ook helemaal geweldig en het staat haar heel goed!

 12. rtf

  Hahahaha! Nice! 😉

%d bloggers liken dit: