Dit doe ik op mijn telefoon

Mijn man zei laatst dat een telefoon was om te bellen nadat ik weer eens niet opnam. Grappenmaker. Die telefoon is voor een hele hoop dingen, maar bellen komt niet in mijn top 10 voor. Wat wel, lees je hieronder!

Ik hou van technologie, ik kijk ook heel veel sci fi films. Hoe meer hoe beter. Nieuwe technologie als 5g vind ik mega interessant. Heb je Upload toevallig gezien op Amazon Prime? Daar zijn ze al veel verder dan 5G. Sterker nog, je kunt je na je dood laten uploaden in upgraded leven waar je dus zelfs kunt bellen met het leven nu. Als die alu hoedjes nu al bang zijn voor straling ben ik benieuwd hoe de protesten dan zouden zijn.

Ik kan niet wachten op mijn 5G telefoon!

De iPhone die ik nu heb is nog niet gemaakt voor 5G. Mega frustrerend want mijn man heeft het op zijn Samsung wel al. Daar kan ik echt jaloers op zijn. Ik wil ook die snellere verbinding! Helaas is de telefoon (Motorola) die ik wil alleen nog in pre order te krijgen. Ik moet dus nog heel even wachten tot hij er is. Maar dan heb ik wel een telefoon met een goede camera, zuinige batterij en dus 5G.Werken op mijn telefoon

10 Dingen die ik op mijn telefoon doe

1.De nummer 1 is toch wel social media. Natuurlijk voor mijn werk moet ik er toch al aan zitten, en dan daarnaast ook nog eens om gewoon te snuffelen.

Mijn favoriet was Pinterest maar nu met al die nieuwe rare regels kijk ik toch weer meer naar Instagram.

2.Fotograferen! Als fotografe heb ik uiteraard ook een goede spiegelreflexcamera. Alleen als ik eerlijk ben maak ik tegenwoordig betere foto’s met mijn telefoon dan met de camera. Die heb ik altijd bij me en kan zo veel meer spontaniteit vangen dan dat ik eerst het licht op mijn camera moet verstellen en het moment al weer weg is.

3.Contacten onderhouden. Helemaal nu je elkaar niet echt op kunt zoeken is WhatsApp mij heilig.

4.Mailen vind ik het handigst op mijn telefoon. Ik heb Spark waar al mijn mailadressen in staan, en ik niet verschillende tabs hoef te openen.

5.Google Maps! Ik zou niet weten waar ik zij zijn zonder Google maps. Een leuke extra is overigens dat ik een Google guide ben en mijn foto’s daar al meer dan 5 miljoen x zijn bekeken, en mijn reviews bijna 100.000x. Dit betekent dat ik soms workshops van Google krijg of zoals voor de corona crisis een leuke uitnodiging om naar San Francisco te komen!

10x dit doe ik met mijn telefoon

6.Lezen. Ik kan uren van alles lezen. Mijn cursussen, theorie voor het rijexamen, geschiedenis, technische weetjes en vooruitblikken op the Bold and the Beautiful bijvoorbeeld.

  1. Gezondheidsapps. Hier heb ik er best wat van. De eetwijzer om calorieën te tellen, de FitBit app van mijn horloge, Strava om bij te houden hoeveel ik fiets, mijn sportschool app om trainingen in te plannen, de Google fit app om het zwemmen bij te houden, de gezondheidsapp van iPhone zelf om mijn menstruatie bij te houden ivm de overgang.

  2. Spotify voor te sporten en schoonmaken

9.Boek schrijven. Zodra ik even geïnspireerd ben schrijf ik. Als ik moet wachten tot ik mijn laptop erbij heb en open ben ik het namelijk al kwijt.

10.Lijstjes maken. Heel veel lijstjes. Ik ben dol op lijstjes!!!

Waar gebruik jij je telefoon voor?
Mijn favoriete apps op mijn telefoon


ageology banner 10 dingen die ik doe met mijn telefoon

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo