TGI Fridays1 - Lekker eten bij TGI Fridays en een blind date met 7 vrouwen!
Op reis,  Persoonlijk

Lekker eten bij TGI Fridays en een blind date met 7 vrouwen!

In mijn periode in LA waren er een paar restaurants waar ik echt dol op was. The Cheesecake Factory, Nobu en TGI Fridays. Daar ging ik overigens ook in London vaak eten. Nu zit hij dus in Utrecht, en ik ging met mijn app vriendinnen daar lekker eten. Waarom jij ook zou moeten gaan lees je hieronder.

TGI4 - Lekker eten bij TGI Fridays en een blind date met 7 vrouwen!

BeautyPlus 20180513093438822 save - Lekker eten bij TGI Fridays en een blind date met 7 vrouwen!App groep Bloggers no Regio

 

Omdat wij met zijn allen door het hele land wonen, was Utrecht de makkelijkste lokatie om af te spreken. Wij zijn de no regio bloggers, zeg maar een bij elkaar geraapt zooitje die in 1 app zitten. Al zo een 2 jaar zitten wij met elkaar te appen en de behoefte was gewoon niet heel groot om dat ook in het echt te gaan doen. Door drukte op werk, baby’s die er aan de lopende band uit kwamen, en dan de afstand.

 

Maar goed, we werden nu toch wel heel nieuwsgierig en als je gewoon je hele leven open en bloot legt aan iemand, mag daar best een keer een knuffel ofzo bij. Een paar van ons kenden elkaar al van events en zo, maar niemand die iedereen al kon. Spannend dus! Een blind date met 7 vrouwen.BeautyPlus 20180512201430314 save - Lekker eten bij TGI Fridays en een blind date met 7 vrouwen!

TGI5 - Lekker eten bij TGI Fridays en een blind date met 7 vrouwen!

TGI Fridays in Utrecht

 

TGI Fridays leek ons de uitstekende plek om daar te gaan eten. Ongedwongen en vooral veel van die deel gerechten. Zo kun je lekker van alles delen en dat vind ik heel erg gezellig. zij ook gelukkig! Ze hadden FANTASTISCHE cocktails met suikerspin, of lekker echt old America Lemonade. YUM!!BeautyPlus 20180513093751533 save - Lekker eten bij TGI Fridays en een blind date met 7 vrouwen!

TGI1 - Lekker eten bij TGI Fridays en een blind date met 7 vrouwen!

En dan het eten, oh man het water loopt mij alweer in de mond. Van die lekker Amerikaanse gerechten als een mega steak, nacho’s, van die grote plates met hamburgers en van alles die je kunt delen. De wings waren to die for, en dan de toetjes…. HEAVEN! Echt waar, die kon je niet alleen op. Daarom ook een super aanrader om eens met kinderen te eten. Of juist een groep vrienden. Wat dacht je van ribs in Jack Daniels? Ook de vega mensen onder ons kunnen er genoeg lekkers krijgen zonder het idee te hebben dat je maar iets moet nemen omdat je geen opties hebt. Echt zo super lekker, wij gaan er snel met het gezin weer eens heen!TGI2 - Lekker eten bij TGI Fridays en een blind date met 7 vrouwen!

 

En dan de service… de cocktails bleven maar komen, iedereen was even aardig. Dat heeft er echt voor gezorgt dat wij een extra leuke middag hadden. We zaten er op ons gemak lekker te kakelen alsof we elkaar dagelijks zien. Kijk en dat wil je in een restaurant. Geen gezeur, kwaliteit en lekker eten.

 

Ken jij TGI Fridays al?TGI Fridays - Lekker eten bij TGI Fridays en een blind date met 7 vrouwen!

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Lekker eten bij TGI Fridays en een blind date met 7 vrouwen!
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

13 Reacties

Ik hoor graag wat jij van mijn blog vind, laat je een reactie achter?

%d bloggers liken dit: