Close

Lekker eten bij TGI Fridays en een blind date met 7 vrouwen!

In mijn periode in LA waren er een paar restaurants waar ik echt dol op was. The Cheesecake Factory, Nobu en TGI Fridays. Daar ging ik overigens ook in London vaak eten. Nu zit hij dus in Utrecht, en ik ging met mijn app vriendinnen daar lekker eten. Waarom jij ook zou moeten gaan lees je hieronder.

App groep Bloggers no Regio

 

Omdat wij met zijn allen door het hele land wonen, was Utrecht de makkelijkste lokatie om af te spreken. Wij zijn de no regio bloggers, zeg maar een bij elkaar geraapt zooitje die in 1 app zitten. Al zo een 2 jaar zitten wij met elkaar te appen en de behoefte was gewoon niet heel groot om dat ook in het echt te gaan doen. Door drukte op werk, baby’s die er aan de lopende band uit kwamen, en dan de afstand.

 

Maar goed, we werden nu toch wel heel nieuwsgierig en als je gewoon je hele leven open en bloot legt aan iemand, mag daar best een keer een knuffel ofzo bij. Een paar van ons kenden elkaar al van events en zo, maar niemand die iedereen al kon. Spannend dus! Een blind date met 7 vrouwen.

TGI Fridays in Utrecht

 

TGI Fridays leek ons de uitstekende plek om daar te gaan eten. Ongedwongen en vooral veel van die deel gerechten. Zo kun je lekker van alles delen en dat vind ik heel erg gezellig. zij ook gelukkig! Ze hadden FANTASTISCHE cocktails met suikerspin, of lekker echt old America Lemonade. YUM!!

En dan het eten, oh man het water loopt mij alweer in de mond. Van die lekker Amerikaanse gerechten als een mega steak, nacho’s, van die grote plates met hamburgers en van alles die je kunt delen. De wings waren to die for, en dan de toetjes…. HEAVEN! Echt waar, die kon je niet alleen op. Daarom ook een super aanrader om eens met kinderen te eten. Of juist een groep vrienden. Wat dacht je van ribs in Jack Daniels? Ook de vega mensen onder ons kunnen er genoeg lekkers krijgen zonder het idee te hebben dat je maar iets moet nemen omdat je geen opties hebt. Echt zo super lekker, wij gaan er snel met het gezin weer eens heen!

 

En dan de service… de cocktails bleven maar komen, iedereen was even aardig. Dat heeft er echt voor gezorgt dat wij een extra leuke middag hadden. We zaten er op ons gemak lekker te kakelen alsof we elkaar dagelijks zien. Kijk en dat wil je in een restaurant. Geen gezeur, kwaliteit en lekker eten.

 

Ken jij TGI Fridays al?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

13 thoughts on “Lekker eten bij TGI Fridays en een blind date met 7 vrouwen!

  1. Heeeeeerlijk ziet het eruit! Ik zag jullie foto’s op instagram en werd misschien een beetje jaloers want alcohol en eten = mijn levenbehoefte 😉

  2. Wat leuk dat jullie hebben afgesproken met elkaar. En TGI Friday is echt geweldig! Ik ga snel ook eens langs in Utrecht

  3. Ik heb er 1X gegeten op vakantie maar dat was dan ook wel de berste hamburger van mijn leven. Het zag er wel heel leuk uit!

  4. Wat leuk! Het ziet er echt super gezellig uit, klinkt als een perfecte avond, al die cocktails, mmmm:-)

  5. Leuk!! En zo gezellig vrouwen onder elkaar, moet ik ook nog eens plannen 🙂 Alles ziet er zalig lekker uit!!

  6. Dat ziet er echt onwijs gezellig en lekker uit! Misschien moet mijn bloggers app groep ook maar hier gaan eten (ook wij willen plannen). 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang