The Healthbox met Ralph Moorman

ralp moorman

Mag ik even zeggen dat ik mega fan ben van Ralph Moorman? Ik stond dus voor aan toen er een Healthbox van hem uitkwam. Lees je mee?

Ralph Moorman

Ik volg al eeuwen zijn webinars en lees al zijn blogs. Hij is de lifestyle guru op het gebied van hormonen. Ralph Moorman weet hoe eten en sport de hormonen kunnen beïnvloeden, en wat dus wel en niet goed voor je kan zijn. Ik heb PCOS en ben dus continue bezig met mijn hormonen en gezondheid. Je kunt er namelijk goed ziek van worden. Helemaal in combinatie met het prikkelbare darm syndroom.

Van Ralph Moorman heb ik al een aantal goede tips mogen leren, en ben ik aan het sparen voor een cursus in voeding van hem. Zo kan ik zelf dan ook vrouwen helpen met hun hormonen en voeding. Lijkt mij echt mega geweldig!

De healthbox

Ik heb al een paar keer een review gedaan over de Healthbox voor Jamey, nou was ik niet altijd even enthousiast, maar er zit zeker altijd wel iets bij dat ik de volgende keer weer wil. Je krijgt een Healthbox al voor 29.95, en dit keer was de waarde maar liefst €150! Als je een abonnement neemt krijg je hem elke 2 maanden, maar je kunt het ook gewoon los kopen. Een super origineel cadeau dacht ik zo voor de gezonde vriendin?IMG 02871 - The Healthbox met Ralph Moorman

De inhoud!

 • Het boek Hormoon-Balans van Ralph Moorman. Je leest hoe het vrouwenlichaam werkt, hoe je stap voor stap verschillende klachten door hormonen kunt aanpakken en oplosssen. En je krijgt goede tips om je algehele gezondheid te verbeteren.

Veel vrouwenklachten zijn het gevolg van een verstoorde hormoonbalans
Ralph Moorman

 • Sanature 100% katoenen tampons. Hypoallergeen voor de meest gevoelige huid. Ben ik heel benieuwd naar, want ik krijg van reguliere tampons de kriebels helaas.
 • 100% Keltisch zeezout is zout die ambachtelijk uit de moerassen van Guerande wordt gewonnen. Laag in natrium en super geschikt voor koken of heerlijk in bad.
 • Organic raw chocolate van Lovechock. Het is vegan en 93% cacao. Heel gezond dus. Ik geef hem aan mijn kleine meisje, zij is dol op pure chocola, en ik zelf gewoon iets minder.
 • Squalan pure facial oil is gemaakt van 1 ingrediënt en dat is gewonnen uit suikerriet. Het is bedoeld om de balans weer te herstellen in de huid.
 • De kokosnoot bad & douche van Bee natural ruikt echt goddelijk. Hij verwarmt en verzorgt, maar ruikt vooral echt heerlijk!
 • Royal Green extra virgin coconut cream. Je kunt er mee koken, bakken, maar ook in je bulletproof koffie doen of in een smoothie. Zelf gebruiken wij hem ook op uitslag en hele droge plekken. Hinda poetst haar tanden ermee en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden voor kokosolie.
 • Rosalpina Cleansing Cream van Piroche is een natuurlijke en biologische reinigingscrème die je huid verzorgt, beschermt, reinigt en kalmeert.
 • You are Sweet thee van Piramide is een verwarmende thee, die lekker zoet is, en uiteraard cafeïne vrij.
 • De fruistick van Annecy cosmetics bevat oa shea butter, edelweiss extract en candelilla wax. De biologische wilde bessen geven de glans en de kleur. Erg fijn!
 • Een cadeau bon voor Freeze lab. 3 Minuten bevriezen bij -110c… Goed voor de doorbloeding en je hart. Ik durf het nog niet aan jij?
 • De Ivories natural teeth whitening ga ik morgen mee beginnen, klinkt allemaal heel spannend. Maar het zou binnen 2 weken voor wittere tanden, en een frissere mond moeten zorgen. Met actieve kool, bentoniet klei en menthol.
 • Esse probiotic skincare. Voor mijn PCOS en PDS moet ik meer probiotica nemen, ik ben dus super benieuwd wat voor effect het van buiten af heeft. Hij moet hoge concebtraties omega 3 afgeven en beschermen tegen invloeden van buitenaf. Een prachtige oppepper voor de rijpere, droge huid. Oh dus niet voor mij. Oh wacht.. ehm. Doe mij maar een liter of 2..
 • I sea pasta.. is pasta gemaakt van zeewier! Ik ben dol op pasta, en dol op zeewier. Die staat deze week dus op het menu. Enig idee wat voor saus daar lekker bij zal zijn?
 • De multi 4 all vitamines van Orthica onderscheidt zich door de combinatie en ruime dosering van vitamines, mineralen, plantenextracten en vitaminen.
 • Magnesium plus van Orthica helpt bij geestelijk veerkracht. Ook fijn bij rusteloze benen! Er zit Ashwagandha in wat ook wel de Indiase ginseng word genoemd.

Al met al een heerlijk volle box die ik echt aan kan raden!! Super ook als je nog niet weet hoe je moet beginnen met gezondere voeding en supplementen.

Kende jij de Healthbox al?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

1 comment on “The Healthbox met Ralph Moorman

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: