Een tijdje terug kreeg Keira het boek The never girls, bruiloft met vleugels opgestuurd. Ze had nog wat boeken te lezen, dus is er nu pas aan toegekomen om deze te lezen. Wat heeft ze een spijt dat ze niet eerder is begonnen.

nevergirls (1)The never girls

De meeste kindjes zijn nou eenmaal blijer met speelgoed dan met boeken, en vooral Keira was wat moeilijk te motiveren om echt te gaan lezen. Maar ze heeft eindelijk de smaak te pakken. Vooral met haar levendige fantasie is een boek bijna leuker dan een film. Je kunt namelijk zelf alle plaatjes erbij bedenken. En zo zijn bepaalde figuren voor de 1 heel groot en voor de ander weer klein. Is bij jou de lucht blauw, maar in haar verhaal is hij roze, paars en oranje.

The never girls gaat over ondeugende elfjes, met zeer herkenbare verhalen. The never girls, bruiloft met vleugels was ook voor Keira herkenbaar.Ze verheugd zich enorm op de aankomende bruiloft in 2016 van ons, en kon zich helemaal inleven in hoe het elfje de sluier toch moet passen stiekem, of een hapje uit de taart moet nemen.. Ze vond dat dus vooral erg grappig.

nevergirls (2)Het verhaal:

Leuk nieuws voor Gabby: ze mag bruidsmeisje zijn op de bruiloft van haar oppas Julia! Het nieuwsgierige elfje Bess wil graag mee naar de bruiloft en verschuilt zich in Gabby’s bloemenmandje. Vlak voordat de ceremonie begint, gaat Bess even een rondje vliegen en dan zien die grote taart en de chocolade fontein er wel heel erg verleidelijk uit… Intussen heeft Gabby de sprookjesachtige bruidssluier van Julia zien hangen. Ze kan niet anders dan hem even aanpassen. Maar is dat wel zo slim?

WINNEN!!

Keira was niet de enige die een boek kreeg, ze kreeg er namelijk 3, dus heeft er nog 2 om weg te geven!!!

Om mee te doen volg je ons gezellig op PinkPress Facebook, OF Instagram OF Twitter (mag ook allemaal). Laat vervolgens een comment achter op 1 van de kanalen, of hieronder voor wie jij graag wilt winnen.

Over precies 1 week krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  
Spread the love