TheGoodDinosaur trailer - The Good Dinosaur Winactie!
Off topic

The Good Dinosaur Winactie!

Op 25 november 2015 gaat de nieuwe Pixar-Disney animatie film, The Good Dinosaur in première in de Nederlandse bioscopen. 

1280x720 oht 600x338 - The Good Dinosaur Winactie!Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben dol op een goede warme Disneyfilm in de winter!

The Good Dinosaur is weer zo een film waarbij je op het puntje van je stoel zit, en ziet hoe belangrijk vriendschappen zijn. Hoe onschuldig kinderen in een vriendschap stapt, en hoe wij als ouderen al snel te veel en vroeg veroordelen. The Good Dinosaur zet je netjes terug op je plek.

Grappig weetje:

De Dinosaur komt al in 2 films voor, Monster University en Binnenste Buiten. Stiekem al een hint?

Monsters university 600x337 - The Good Dinosaur Winactie!
Als je goed kijkt zie je de dino Arlo ook bij Monsters University uit 2013, in de vorm van een speelgoedje op de grond. 
set inside out easter eggs 3 - The Good Dinosaur Winactie!
Ook bij Binnenste Buiten komt de dino voor!

SYNOPSIS
“The Good Dinosaur” geeft antwoord op een eeuwenoude vraag: wat als de meteoor die het leven op aarde voorgoed veranderde niet was ingeslagen? De enorme dinosaurussen zouden nooit zijn uitgestorven maar juist het meest intelligente ras op aarde zijn. PixarAnimation Studios neemt je mee op een spannend avontuur in een wereld van dinosaurussen waar de rollen volkomen zijn omgedraaid.Een dino genaamd Arlo sluit voor het eerst vriendschap met een mensenkind en noemt hem Spot. Samen gaan zij op een ontdekkingsreis door een wild en mysterieus landschap. De onzekere Arlo leert zijn angsten te overwinnen en ontdekt waar hij daadwerkelijk allemaal toe in staat is.

degoededinosauris 600x120 - The Good Dinosaur Winactie!Winactie

Natuurlijk wil jij deze film zien!! Maar dat niet alleen, ik mag ook nog eens een t-shirt (1 maat) en een stickervel er bij geven! Als dat geen succes is met Sinterklaas?!

Om mee te doen moet je PinkPress volgen op Facebook, Instagram of Twitter. Laat vervolgens een comment achter op 1 van de kanalen, of hieronder, en daar word een winnaar uit gekozen.

Over precies 1 week krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - The Good Dinosaur Winactie!
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

12 Reacties

 • Mahwish

  Superleuk!! Ik wil de kaartjes graaag winnen voor mijn oudste dochter en neefje. Ze willen samen heel graag naar de bios dus ik ga voor ze duimen.

 • Sabine Hensens

  Dit is een ontzettend leuk cadeau!! Mijn dochter vind het heel leuk om naar de bioscoop te gaan dus kaartjes én leuke cadeautjes erbij krijgen van de Sint zal ze echt TE GEK vinden….Dino’s is ze ook al dol op en we zijn natuurlijk Disney fans 😉

  We gaan duimen!!

 • Ceciel

  Oooo wat leuk voor mijn kleine ventje die gek is op dino’s! Ik volg je via Twitter en duim dat ik mag winnen :)!

 • Maria

  Heb net de trailer bekeken en het ziet eruit als een hartverwarmende film. Iets wat wij in de aankomende koude winterdagen wel kunnen gebruiken. Heerlijk in een warme donkere bioscoopzaal genieten van een leuke animatiefilm met een bakje popcorn op schoot. Wij tekenen ervoor.

 • Jessica bulder

  ♫♫deze gave prijs klinkt als muziek in mijn oren ♫♫ dus deel ik met al mijn vele vrienden deze actie, zodat ook zij ervan horen♫♫gave actie

 • Marian Zw.

  Gedeeld op twitter, volg je op fb. Echt super gaaf voor onze jongste, na drie meiden een zoon! Hoog tijd dat onze boy wat meer jongens speelgoed in huis brengt!

 • Roxanne

  Ik hoor mijn dochter hier al telkens over kletsen.. Mijn dochter is echt een buiten speel kind dus met dit weer de laatste weken is het lastig bezig houden binnenshuis. Dit is natuurlijk super gezellig om samen te doen.

 • angela

  Hier wil ik wel een kansje op wagen 😉 mijn kleine mannetje is dol op dino’s!!! En idd niks leukers dan een disneyfilm als het koud en guur is buiten!!

 • Stephanie

  Boaz is zo mega Dino fan, ik zou de beste moeder ter wereld zijn als ik dit voor hem zou winnen!! Dus I’m in!

  Xx stephanie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: