Op 25 november 2015 gaat de nieuwe Pixar-Disney animatie film, The Good Dinosaur in première in de Nederlandse bioscopen. 

the good dinosaurIk weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben dol op een goede warme Disneyfilm in de winter!

The Good Dinosaur is weer zo een film waarbij je op het puntje van je stoel zit, en ziet hoe belangrijk vriendschappen zijn. Hoe onschuldig kinderen in een vriendschap stapt, en hoe wij als ouderen al snel te veel en vroeg veroordelen. The Good Dinosaur zet je netjes terug op je plek.

Grappig weetje:

De Dinosaur komt al in 2 films voor, Monster University en Binnenste Buiten. Stiekem al een hint?

Monsters-university Arlo
Als je goed kijkt zie je de dino Arlo ook bij Monsters University uit 2013, in de vorm van een speelgoedje op de grond. 
binnenste buiten
Ook bij Binnenste Buiten komt de dino voor!

SYNOPSIS
“The Good Dinosaur” geeft antwoord op een eeuwenoude vraag: wat als de meteoor die het leven op aarde voorgoed veranderde niet was ingeslagen? De enorme dinosaurussen zouden nooit zijn uitgestorven maar juist het meest intelligente ras op aarde zijn. PixarAnimation Studios neemt je mee op een spannend avontuur in een wereld van dinosaurussen waar de rollen volkomen zijn omgedraaid.Een dino genaamd Arlo sluit voor het eerst vriendschap met een mensenkind en noemt hem Spot. Samen gaan zij op een ontdekkingsreis door een wild en mysterieus landschap. De onzekere Arlo leert zijn angsten te overwinnen en ontdekt waar hij daadwerkelijk allemaal toe in staat is.

degoededinosaurusWinactie

Natuurlijk wil jij deze film zien!! Maar dat niet alleen, ik mag ook nog eens een t-shirt (1 maat) en een stickervel er bij geven! Als dat geen succes is met Sinterklaas?!

Om mee te doen moet je PinkPress volgen op Facebook, Instagram of Twitter. Laat vervolgens een comment achter op 1 van de kanalen, of hieronder, en daar word een winnaar uit gekozen.

Over precies 1 week krijgt de winnaar persoonlijk bericht.


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥