Close
je eigen sauna

Wil jij thuis ook heerlijk kunnen relaxen? 

Wil jij deze zomer lekker tot rust komen? Dan hoef je niet per se op vakantie te gaan. Je kunt je vakantiegeld ook gebruiken om een wellnessoord in je tuin te maken en daar relaxen. Wie namelijk dacht dat dit een vermogen zou moeten kosten, heeft het bij het verkeerde eind.

Je kunt voor een heel goede prijs iets moois in je tuin neerzetten waarmee je echt tot rust kunt komen. In dit artikel laten wij je graag meer zien over de mogelijkheid om een sauna of een houten zwembad in je tuin te laten plaatsen. Vind jij het lastig om te kiezen welke van deze twee jij het liefst zou willen? Wij raden je aan om beide te kiezen want je zult zien dat ze elkaar perfect aanvullen! 

Een buitensauna van Rhodos

Bij Rhodos kun je een buitensauna kopen die talloze voordelen biedt. Allereerst is het een geweldige manier om te relaxen en te genieten van de voordelen van warmte en sauna therapie. Een buitensauna biedt ook een unieke ervaring, omdat je kunt genieten van de natuurlijke omgeving terwijl je ontspant in de warmte. Het plaatsen van een sauna in de tuin is eenvoudig en vereist wat voorbereiding.

Zorg ervoor dat je een vlakke en stevige ondergrond hebt om de sauna op te plaatsen. Het is belangrijk om voldoende ruimte rondom de sauna te hebben voor ventilatie en onderhoud. Rhodos biedt verschillende modellen en formaten, zodat je de sauna kunt kiezen die het beste bij jouw tuin past. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de sauna zelf te monteren of het door professionele installateurs te laten doen.

een eigen sauna in huis

Dobberen in je eigen zwembad

Als je in de zomer lekker wilt afkoelen, kun je een zwembad in je tuin laten installeren. Een houten zwembad van Rhodos is een aanrader. Ten eerste straalt een houten zwembad natuurlijke schoonheid en warmte uit, waardoor het perfect past in een tuinomgeving. Daarnaast biedt een houten zwembad een duurzame en ecologische keuze, omdat hout een hernieuwbaar materiaal is.

Wat betreft de installatie van een houten zwembad, heb je verschillende opties. Je kunt kiezen voor een opbouwzwembad, dat eenvoudig te monteren is en flexibiliteit biedt in termen van locatie. Een inbouwzwembad daarentegen wordt in de grond geplaatst en zorgt voor een naadloze integratie in je tuinontwerp. Een half inbouw zwembad combineert de voordelen van beide opties, waarbij een deel van het zwembad boven de grond uitsteekt en een deel ingegraven is. Informeer even bij de specialisten van Rhodos om te horen wat voor jouw tuin het meest geschikt is. 

Kies voor de combi

Wil je echt optimaal ontspannen, kies dan voor een sauna én een zwembad. Een frisse duik na de sauna heeft vele voordelen voor je gezondheid. Het verlaagt je lichaamstemperatuur, stimuleert de bloedsomloop en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Het kan spierpijn verlichten, ontstekingen verminderen en zorgt voor een gevoel van revitalisatie. Kies daarom voor de combi en je zult merken dat je nooit meer op vakantie hoeft om echt even lekker te kunnen ontspannen. 


About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang