Close

Thuis je kantoor inrichten met eigentijds design

Werk jij net als ik thuis? Dan is het ideaal om thuis je kantoor in te richten met een eigentijds design waarin jij je prettig en comfortabel voelt. Dat is toch wel een eerste vereiste om aangenaam te werken. Ik heb onlangs mijn kantoor thuis opnieuw ingericht. Eens in de zoveel tijd ben je aan verandering toe en voor mij was dat moment gekomen. Een nieuw en fris design zorgt ervoor dat je ook weer nieuwe energie krijgt.

 

Pastelkleuren voor een rustige werkomgeving

 

Ik ga natuurlijk met de tijd mee. Net als dat je met woontrends te maken hebt, is die lijn ook door te trekken naar je werkomgeving. Ik houd thuis kantoor en vind het fijn om in een rustig aandoende omgeving te werken. Ik ben zelf dol op pastelkleuren en het komt dan ook perfect uit dat die kleurtjes weer helemaal een trend vormen. De muren van mijn kantoor thuis heb ik strak wit geverfd. Of eigenlijk laten verven, want schilderen is niet echt mijn ding. Verder heb ik een aantal kantooraccessoires in andere leuke pastelkleuren gekocht. Dat frist de boel nog verder op. Mijn bureau is trouwens net iets van het wit af gekleurd, zodat de kleurige en fleurige pasteltinten mijn thuiskantoor extra fris maken. Maar de poten en de lades zijn weer zacht roze. Verder was ik wel toe aan een nieuwe bureaustoel, maar voordat ik echt een goede had gevonden was ik wel even verder.

Zorg voor een goede bureaustoel

 

Als je net als ik uren en uren achter het bureau thuis in je kantoor doorbrengt, is het echt belangrijk om een goede bureaustoel te kopen. Een bureaustoel waar je lang tijd op zit zonder het gevoel van een houten kont te krijgen. Ik ben naar veel winkels geweest om bureaustoelen uit te proberen, maar dat bleek toch niet echt iets te zijn. Dus probeerde ik het maar online, maar dan wel bij een webwinkel waarvan ik zeker wist dat er sprake zou zijn van de beste kwaliteit. Ik had van een bevriende collega die ook veel thuis werkt een tip gekregen. Deze tip bleek voor mij in elk geval goud waard te zijn.

 

Ik kwam terecht bij Flinders die bureaustoelen hebben die optimaal zitcomfort bieden en er bovendien ook nog eens leuk uit zien. Je wilt toch ook niet dat je thuis je kantoor helemaal leuk hebt gemaakt en dan een onooglijke bureaustoel hebt staan. Voor mij was de keuze voor een OMG Office bureaustoel van Zuiver toen snel gemaakt. Het is even een investering maar wel één die je als zzp-er natuurlijk als kosten opvoert. Bovendien is het een investering waar je jaren plezier aan beleeft. Met deze bureaustoel en mijn thuis kantoor in frisse pastelkleuren ben ik helemaal blij.

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

6 thoughts on “Thuis je kantoor inrichten met eigentijds design

  1. Ik ben dol op de meubels van Zuiver! Zijn zo mooi! Zelf helaas geen ruimte in dit huis voor een home office, wellicht als we gaan verhuizen, wat wel in de komende vijf jaar hopelijk gebeuren zal.

  2. Thuis zit ik meestal op de bank met de laptop aan het werk. Papier en pen naast mijz. Maar moet zeker eens goede bureau en stoel vinden.

  3. Een goed bureaustoel is zeker belangrijk zeg! Sinds ik nu een goede heb, kom ik er nog amper vanaf 😉 natuurlijk wel om lekker koffie of thee te halen. Maar normaal gesproken zat ik meer met mijn laptop op de bank.

  4. Een goede bureaustoel hebben we ook nodig, maar omdat we op een appartementje wonen is er geen aparte bureau-kamer waardoor onze katten af en toe hun nagels durven te gebruiken. Onze huidige bureaustoel van Ikea ziet er neit meer uit.

  5. had ook al helemaal een mooi kantoor in gedachten. helaas moet ik het nu doen met een rommel bureau tussen de was op zolder haha
    helaas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang