Voor iedere tiener is het lastig om een slaapkamer vorm te geven.

Dit herken ik vanuit mijn eigen tienerjaren; de ene week wilde ik het liefst roze behang, de andere week weer zwart. Een eigen kamer is de plek waar een tiener tot rust komt en even weg is van alle zorgen. Daarom is het natuurlijk erg belangrijk dat er sfeer is in de kamer.

Een tiener kamer is persoonlijk en uniek

Iedere tiener heeft een eigen smaak en stijl, iedere kamer is daarom ook uniek. Maar hoe kun je dan sfeer creëren in een moderne tiener kamer? Dat kan heel goed met led strips! Nu hoor ik jou denken? Led licht is toch juist sfeerloos?Dat is deels waar, maar je hebt ook led strips die van kleur kunnen veranderen, de zogenoemde RGB led strips. RGB staat voor Rood, Groen en Blauw, oftewel alle kleurencombinaties zijn mogelijk..

De strips zijn lange led strips die overal gemonteerd kunnen worden, maar voor een tiener is het vooral leuk op zijn of haar eigen kamer. De RGB led strips kunnen namelijk met een afstandsbediening aangezet worden, tieners houden ten slotte van snufjes. Maar de afstandsbediening kan niet alleen de led strips aanzetten, maar ook de kleur bepalen.

Vandaag is roze of toch blauw?

Iedere tiener kan zo op zijn eigen manier sfeer creëren in de kamer. Je kunt kiezen uit meer dan 12 kleuren die in één keer de hele kamer een andere sfeer geven. Tijdens het lezen van een boek kan je de RGB led strips op een felle kleur zetten zodat je alles goed kunt lezen. Maar ben je meer in een drukke bui dan kun je de flash modus gebruiken om jouw kamer even om te toveren tot een mini disco.

Misschien vooral belangrijk voor de ouders, deze LED strips zijn ook nog eens energiezuinig en zorgen dus niet voor torenhoge energierekeningen. Het is overigens ook een leuk cadeau om een tiener te geven om zo een geheel eigen sfeer te kunnen creëren op zijn of haar kamer. Door de led strips is het niet nodig om ieder jaar nieuw behang op te hangen en kan jouw tiener gewoon iedere week een andere stand of kleur proberen, ideaal toch?

Wil jij de led strips aanschaffen voor jouw tiener? Heeft jouw tiener moeite met het inrichten van zijn of haar kamer?

kamer foto’s zijn van Shutterstock


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  
Spread the love