haartrends2017 2 Ik zat op Tinder..

Ik zit nu 1,5 week op Tinder en eerlijk gezegd ben ik er klaar mee!

Het vooroordeel dat Tinder seksueel gerelateerd is, heb ik ook zo ervaren. Wanneer je er goed over nadenkt is het ook niet zo gek. Het enige wat je van iemand ziet is een foto.Jouw indruk is puur gebaseerd op: vind ik deze persoon aantrekkelijk ja of nee? Daarnaast is het zo makkelijk gemaakt. Je hoeft geen vragenlijst in te vullen, geen persoonlijke beschrijving als je niet wilt. Dat geeft al een indruk van de mensen die zich op Tinder aanmelden. Je zal wel denken: “Ok Hinda leuk al dat gepraat kom nou maar op met die smeuïge verhalen”.

Ok ok daar komt het, mijn ervaring met Tinder aka Hinder.

Mijn Tinder review

In mijn vorige stuk heb ik in het kort verteld hoe Tinder werkt. En mijn 1e gesprekken benoemd. 1,5 week verder kan ik jullie vertellen dat ik 50 matches had waarvan 40 super likes. Nogmaals je zelfvertrouwen wordt enorm opgekrikt zo dat moet ik wel nageven. Het is aan jou hoe serieus je het wilt nemen. Van die 50 matches heb ik een selectie gemaakt ( omg dit klinkt wel erg arrogant he, maar he ik doe alles om jullie gelukkig te houden). 10 matches heb ik overgehouden. 50 matches vond ik echt teveel om mee te blijven chatten.

Nou mijn telefoon ging de hele dag zo: “pling, pling, pling”. Van een aantal gesprekken heb ik een print screen gemaakt. Zo kunnen jullie zelf meelezen hoe een aantal gesprekken zijn gegaan. Uiteraard zijn alle namen en persoonlijke details verwijderd dit om de personen te beschermen. En wij zitten niet te wachten op een claim.

tinder01Foutste gesprek op Tinder:

Mijn ergste gesprek was met Mr C. Ik moet bekennen het is ook mijn eigen schuld. Ik heb teveel naar het uiterlijk gekeken en hmm deze man komt dichtbij wat ik aantrekkelijk vind aan een man. En zijn overheerlijke Spaanse looks laten mij bijna de flamingo dansen. Oefff deze man is zo lekker. Ok ok waar was ik gebleven?

Het eerste wat hij vroeg was: “Damn hoe kan je er op jouw 40e nog zo lekker uitzien”. Ik had toen het gesprek al moeten afkappen. Normaliter zou ik dat wel doen maar nu had ik een ander doel. Na wat leeftijden, woonplaats uitwisselingen kwam hij met het volgende: “Ik wil nu een sekstest met je houden om te kijken of je bij mij past. En of je uitgeleerd bent”. Ook hier had ik adios moeten zeggen. Maar nogmaals ik had een doel. De ene na de andere ranzige vraag vloog over mijn telefoon. Van vastbinden, wurgen tot aan dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Het enige wat ik mocht doen van hem was ja of nee antwoorden.

Daarna zei hij: “Hinda je bent zeker niet uitgeleerd, Mr C gaat je hierbij helpen. En nu ga ik een filmpje kijken”. Ik vraag nog: “Welke film?” Mr C: ” Hinda leert van Mr C onderdanig te zijn”. Dat moet een hele goede film zijn heb ik gehoord zegt hij nog. Ik antwoord: “Oh dan moet je deel 2 zeker gaan bekijken nog beter dan deel 1. Mr C op zijn knieën voor Hinda”.

Leukste gesprek op Tinder:

Mijn leukste gesprek is met een man van 44. Erg intelligent, beleefd en stijlvol. Uiteraard schijn kan bedriegen. Maar hij heeft tot nu toe geen enkele seksuele opmerking gemaakt. Hij heeft interesse in wat ik doe. Stelt ook de juiste vragen. Stuurt me een app om mij een fijn weekend te wensen of hoe mijn dag is geweest.

Met die 10 matches heb ik nog contact. Sommigen via facebook anderen via de app. 1 match ben ik wel erg benieuwd naar. Ik noem hem voor het gemak maar even Luigi. Een 46 jarige Italiaan. Zijn ogen zijn zo blauw niet normaal. Prachtige man om te zien, maar je voelt dat alles aan hem fout is. Hij stelt nooit vragen hoe het met mij gaat. Hij stuurt mij berichten om te vertellen hoe het met hem gaat!!!! En juist daarom ben ik zo nieuwsgierig.

Mijn account heb ik opgeheven. Ik heb ook besloten om geen Tinder date aan te gaan. Het concept spreekt mij persoonlijk gewoon niet aan. Voor iemand anders kan het zeker werken. Het contact met die matches zal ook verwateren omdat mannen toch graag willen afspreken. Laat je niet door mij nu ontmoedigen mocht je van plan zijn om te gaan Tinderen. Ervaar het zelf. Het is makkelijk om het aan te maken en te verwijderen je zit nergens aan vast dat is wel een voordeel!

Ik ga nu een volgend date avontuur aan, wat? Ja, ik houd jullie nog even in spanning. In ieder geval iets waarvan ik nooit had kunnen dromen het te gaan doen!.

Wat vind jij van mijn Tinder review?

 

 


ageology banner Ik zat op Tinder..

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Hinda

Gastblogger @ Pink Press