Close
anti rimpel

Tips bij een oudere huid en haar: tried & tested

Gracieus ouder worden, het is wat. We smeren, spuiten en slikken van alles tegen een oudere huid en haar, voor een strakkere huid en voller haar. Van peperdure behandelingen tot budget producten. Alles gaat erop en erin. De afgelopen maanden heb ik ook een paar dingen geprobeerd en die vind je hieronder!

Waarom toch al die middelen tegen een oudere huid en haar?

Nou heel simpel, een strakke huid en vol haar staat voor schoonheid en jong zijn. En op de 1 of andere manier willen we dat zo lang mogelijk vol houden. De oudere huid en haar zijn wat dat betreft hun houdbaarheid voorbij. 

Heel eerlijk vind ik dat zelf pure onzin. Je kunt prachtig mooi ouder worden. De oudere huid omarmen. Dun wordend haar ben ik geen fan van, maar dat verklaart de vele korte kapsels als je ouder wordt. Niet iedereen houdt een volle bos, en met kort haar lijkt het net wat voller dan als je dunne pieken hebt. Ik hoor veel vrouwen zeggen dat ze het zelf nooit kort zouden knippen, maar als je dan die hele dunne sliertjes ziet, dan is het al gauw armoedig. Grappig wel dat het vooral jonge vrouwens zijn die denken dat ze nooit rimpels of last van haaruitval krijgen. En sommige hebben die mazzel, maar de meeste toch echt helaas niet. 

Ik hou zelf van verzorgd ouder worden. Ik zou echt wel een facelift willen want ik heb zo een kalkoen nekje en die vind ik vreselijk, maar voorlopig probeer ik het met wat andere middelen. Je kunt ze hieronder vinden!

collageen smartfilm
collageen smartfilm

Collageen SmartFilm ™ – Anti-Rimpel & Anti-Aging

Over collageen hoor je de laatste tijd niets dan goed. Het is super voor een strakkere huid, sterkere nagels en voller haar. Het helpt je darmen ook rustiger te houden bij een prikkelbare darm. Het vervelende is dat drankjes vaak niet lekker (als in mierzoet) zijn, en ik al helemaal niet hou van pillen slikken. En zoals nu komt er een product voorbij als de collageen smartfilm die weer heel anders en innovatief is.

De collageen smartfilm is een soort van postzegel die je aan de binnenkant van je wang plakt. Geen zorgen, het lost op in een soort van muntachtige smaak. Je voelt het niet, en het lost vanzelf op. Het geeft je een frisse smaak in de mond, en eigenlijk heb je er weinig last van. Handig ook als je wilt afvallen want je kan echt even niet eten en je mond voelt zo fris dat het zonde is om te verpesten met eten.

collageen

De smartfilm heeft 9200% meer absorptie en werkt dus veel sneller dan al het andere wat er op de markt is. Ik vind het echt een fijne manier om mijn collageen binnen te krijgen. Mijn huid is er zeker op vooruit gegaan. Ik zou wel foto’s kunnen plaatsen, maar de fijne lijntjes zie je sowieso natuurlijk niet heel goed op een foto. Dus je hebt er voorlopig alleen mijn woord bij. Ik kan het zeker weten aanraden!

Je kunt de Collageen Smartfilm verkrijgen bij Primine.

Kijk hieronder even een video over collageen, super interessant!

Haar Gummies Kruidvat

Dit zijn vitamine gummies die goed voor het haar en de haargroei zijn. Ze zijn afgeleid van de welbekende Sugar Bear hair gummies, maar heel eerlijk smaken ze vrijwel hetzelfde en ook de werking na een maand verschild echt niet bijzonder. Alleen zijn ze wel een heel stuk goedkoper. Aangezien ik mega last van haaruitval had, en mijn haar niet lekker meer groeide had ik echt wat extra nodig. Ik denk in combinatie met de collageen smartfilm (ik gebruikte het dezelfde periode) dat het echt goed is geweest. De collageen om sterker haar te groeien, en de vitamine combinatie tegen het uitvallen en de gezondheid. Aangezien het net snoepjes zijn, is het ook niet vervelend om te nemen ofzo.

oudere huid en haar

De massage borstel

Nog een product waar ik super tevreden over ben is de massage haarborstel. Ik zag al die reclames op Facebook voor een jeukende hoofdhuid en je haarzakjes weer stimuleren, en die mensen keken zo blij dat ik er wel 1 moest proberen. Ik heb uiteindelijk gewoon zo een massage haarborstel bij bol.com gekocht. In plaats van je hoofd met je handen te wassen gebruik je de borstel. Alleen al omdat het zo lekker voelt zou ik niet meer anders mijn haar willen wassen! Het is echt heel fijn. Mijn hoofdhuid jeukt ook minder, dat is een super pluspunt want ik denk de hele dag dat ik luizen heb. Het schijnt ook goed te werken tegen roos, dus dat zou ik zeker proberen mocht je daar last van hebben.

Amandel olie en olijf olie

Deze twee staan standaard in de badkamer. Met de olijfolie smeer ik mijn huid en haar in, voor dat ik alles ga wassen. Het houd mijn huid en haar superzacht! Mocht je nou stijl haar hebben dan kan het haar wat vettig lijken, dus wel goed wassen daarna.  Als ik dan onder de douche vandaan kom smeer ik mij nog even helemaal lekker in met amandelolie. Ik doe dit 2 of 3x per week voor een zachte soepele huid. De puber doet dit sinds kort ook en haar acne is een heel stuk rustiger geworden. Ik gebruik overigens gewoon olie van de Turkse winkel, maar je kunt ook exclusieve dure olie gebruiken.

Andrélon kleurmaskers


Hier is ook de puber onwijs fan van: de nieuwe Andrélon kleurmaskers. De puber heeft rood en ik had bruin genomen. Zij heeft op haar donkere haar een dieprode glans, en ik een bruine glans. Het is niet grijsdekkend maar het geeft je haar die gezonde spiegelglans en dat staat gewoon echt heel erg mooi. Het ruikt heerlijk en je krijgt er heel zacht haar van. Er zijn verschillende kleuren, dus super als je even wat extra verzorging nodig hebt, of bij dof haar.

Dit waren de producten die ik de afgelopen tijd getest heb voor de oudere huid en haar en waar ik erg enthousiast over ben. Ik zal ze ook zeker blijven gebruiken.  

anti age


Lees ook:

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “Tips bij een oudere huid en haar: tried & tested

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang