Close
4 Prachtige tips voor het decoreren van het perfecte thuiskantoor

4 Prachtige tips voor het decoreren van het thuiskantoor met design behang

Als je, zoals de meesten van ons, thuis vastzit tijdens de quarantaine, ben je waarschijnlijk op zoek naar een handig doe-het-zelf-project om jezelf bezig te houden. En, zoals de meesten van ons, moet je nu waarschijnlijk ook vanuit huis werken. Wat betekent dat het bijwerken van jouw eigen kleine werkhoekje aan huis hét juiste interieur project is om aan te pakken! Om je te helpen de vibe te vinden die bij jouw stijl past, laat ik je een aantal van mijn favoriete interieurs stijlen voor thuiskantoren zien. Kijk of er een ruimte in deze post bij zit die je inspireert voor een make-over van jouw thuiskantoor dit weekend!

1. PARISIAN STYLE THUISKANTOOR

De Parisian Style thuiskantoor is prachtige klein kantoorhoekje en geeft een chique en moderne vibe. En eigenlijk hoor je je een beetje in Parijs te voelen wanneer je deze stijl aanneemt. Kies je voor deze stijl, gebruik dan een Luxe behang met bijvoorbeeld diagonale lijnen en daarnaast lichte kleuren aan de muur. Kies voor een mooi ouderwets bureau van eiken en waan je in Parijs… 

2. KLEIN THUISKANTOOR IN MODERNE JUNGLE STIJL 

Omdat thuiswerken voor mij een must is, niet alleen tijdens de quarantaine, is het voor mij essentieel om een ​​hoekje te hebben waar ik kan zitten en alles gedaan kan krijgen. Maar aangezien het geen hele werkdag is en ik in woonkamer zit, wilde ik het niet te kantoorachtig maken. Dus koos ik voor een bureau die past bij de algehele stijl van de kamer en maakte ik het levendig, maar toch rustig en inspirerend door het toepassen van jungle behang

3. ALL WHITE BOHEMIAN STYLE  THUISKANTOOR, PERFECT VOOR BEAUTY BLOGGERS

Een geheel wit interieur met modern behang is de perfecte ruimte voor beautybloggers. Waarom? Vanwege de natuurlijke verlichting en de witte achtergrond. Hiermee kun je video’s filmen, foto’s maken van je make-upstijlen en zelfs #ootd. Maar ook al ben ik geen beautyblogger, ik zou het niet erg vinden om voor mezelf zo’n kantoorruimte te hebben!

4. BOHO BOERDERIJ-STIJL THUISKANTOOR VOOR HUWELIJKSFOTOGRAAF

Last but not least, boho chic interieur inspiratie voor thuiskantoren. Deze stijl is perfect voor trouwfotografen en is heel kalm en uitnodigend. Combineer de boho stijl in dit thuiskantoor met een mooi bloemenbehang of doe lekker gek en ga voor een Goud behang op een specifieke muur om een bepaald accent te geven. 

4 Prachtige tips voor het decoreren van het perfecte thuiskantoor

Tips voor het decoreren van jouw perfecte thuiskantoor

1. Bepaal de maat.

Bepaal, afhankelijk van hoeveel tijd je daar daadwerkelijk doorbrengt, of je een hele kamer nodig hebt of alleen een bureau in een hoek van je woonkamer.

2. Kies een stijl.

Als je genoeg tijd aan je bureau doorbrengt, zorg er dan voor dat het bij je persoonlijke stijl past. Of het nu een specifieke kleur is die je wilt toepassen of een bijzondere print van Cole and Son behang dat je gewoon moet hebben om creatief te blijven, denk er goed over na. Het is tenslotte jouw eigen kleine persoonlijke ruimte.

3. Maak genoeg ruimte voor alles.

Een ander iets om te overwegen is hoeveel spullen je moet opslaan/opbergen. Of je een printer nodig hebt, en zo ja, waar moet je deze plaatsen, zodat deze er esthetisch aantrekkelijk uitziet? Is een prullenbak nodig? Als het een bureau in de woonkamer is, heb je dan genoeg lades om alles wat met je werk te maken heeft te verbergen als je klaar bent met werken? Je zult waarschijnlijk ‘s avonds niet naar je werk willen kijken, om je eraan te herinneren dat je vandaag nog iets anders moet doen …

4. Voeg iets toe dat je laat glimlachen.

Het is echt belangrijk in elke kamer, maar vooral op kantoor. Of het nu een schilderij is of een gekke foto van jou en je gezin, het is het waard!

5. Vergeet comfort niet.

Last but not least, probeer een balans te vinden tussen moderne meubelstukken en comfort, want je zult spijt krijgen van die oh-zo-chique aankoop van een bureaustoel als deze gewoon niet de juiste hoogte heeft en niet eens verstelbaar is. Jep. Design kost klauwen vol geld en is vaak totaal onpraktisch haha!

We hopen dat je genoten hebt van deze kleine blog over het decoreren van een kantoor aan huis, en we hopen dat je inspiratie hebt opgedaan voor de make-over van je kantoorruimte! Of laat het ons weten als je het al hebt gedaan en een aantal geweldige tips hebt om met ons te delen!

Lees ook:

About Cassandra

Cassandra | 31 | Heeft een gamende man en 6 jarige dochter | Helpt ondernemers met het creëren van content @Cassistent.nl & blogt er op los: @momambition.nl & Interiorqueen.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang