Tips en traktaties voor de 3de verjaardag!

Serieus.. Miya word alweer 3! Voor de mensen die nog steeds zeggen dat ze echt op kraamvisite willen komen. Ze wordt dus 3. Ik kan nu zelf het wiel gaan uitvinden, maar heel veel leuke bloggers waren mij voor en geven je geweldige tips en traktatie ideetjes! 

Trakteren

Keira trakteerde voor haar 10de verjaardag cupcakes(ok, al vanaf ze 5 is of zo), maar voor Miya haar leeftijd wil je dan nog wel iets aparts maken. Vorig jaar hadden we Minion bananen, en het jaar ervoor een bouwpakket van Olaf.

Ik vroeg een aantal bloggers online wat zij trakeren:

Dora rugzakjes! Te schattig, maar best wel een werkje denk ik?

Candy cups met druiven en cellofaan papier. Erg leuk, gezond, en heel feestelijk vind ik.

http://www.aukjeswereld.nl/peuter/frozen-traktatie/

Dit is wel een favoriet hoor! Miya is op het moment helemaal fan van Dory, en dit zou heel makkelijk te maken zijn met een blauw randje en een visje er op toch? Hier ga ik even goed over nadenken, echt erg leuk!

http://www.myhappykitchen.nl/snack/my-happy-kids-gezonde-traktaties/

Bij Miya op de opvang houden ze wel van gezonde traktaties, dan mogen ze het ook meteen opeten, anders gaat het mee naar huis en mogen de ouders beslissen. Heel slim, zo krijg je geen gelazer met ouders achteraf.

Nog een gezonde en hartige tip is:

Gezonde en hartige cupcakes

De bloempotjes, vlinders en alle andere 10 tips zijn ook wel erg schattig om uit te delen, heel lief, en wel mooi begin dat de lente snel weer komt. En ook nog eens allemaal gezond!

Ook zo leuk en gezond zijn de cupcakes van mandarijnen.

https://mamasmetthee.wordpress.com/2015/02/22/cupcakes-van-mandarijnen-en-druif/

Lady Lemonade (LOVE de naam!!) heeft maar liefst 18 tips!!

18 x Traktatie inspiratie voor op school of op de crèche

Ook heel origineel zijn haar monster kleipotjes!

DIY: Traktatie klei monsters

De volgende is niet iets voor Miya, maar Keira zit op zo een anti suiker school, dit word hilarisch als afscheid traktatie!! Gesmolten Olaf.. hoe kom je erop??

Ik beken… | ik doe niet aan gezonde traktaties

MmMm Likkoekjes!! Ik ben bang dat er niets overblijft voor de arme peuters dan… Ze heeft nog veel meer trakties, dus even doorscrollen op de site.

Likkoekjes met tekening!

Als laatste deze leuke verpakkingen.

Deze Efteling verpakkingen zijn super origineel, en je kunt er alles in doen.

 

Nog een paar cadeau tips

http://www.aukjeswereld.nl/peuter/verlanglijstje-cadeautips-derde-verjaardag/

De leukste uitdeeldeel cadeautjes voor de allerkleinsten

 

 

Ik heb een hoop inspiratie opgedaan, ik hoop dat jij er ook wat mee kan?

 

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like