Close
home sweet home

Tips: zo maak je van je huis een thuis!

Het is helemaal niet gek als je niet zo goed weet wat je in huis kan aanpassen om een huiselijke sfeer te creëren. Er zijn gelukkig genoeg mogelijkheden om toch dit doel te bereiken.

Maak van je huis een echt thuis met de volgende woonkamer inspiratie.

Passende raamdecoratie 

Als je iets wil veranderen in huis denk je misschien al snel aan het kopen van een nieuwe eettafel of stoelen. Maar wist je dat raamdecoratie ook heel bepalend is voor de sfeer in huis? Het zorgt voor een huiselijk gevoel en de akoestiek zal direct verbeteren als jij voor alle ramen passende raamdecoratie hebt hangen.

Wil jij een warme en gezellige sfeer in de woonkamer? Zoek dan volle gordijnen uit die passen bij je interieur. Wil jij liever een strakke of moderne uitstraling? Kies dan voor houten jaloezieën of overgordijnen in een donkere kleur.lekker thuisblijven doe je in een fijn huis

Juiste verlichting

Verlichting is iets waar veel mensen niet over nadenken, terwijl het onwijs belangrijk is voor je huis. Het is vooral ’s winters vroeg donker en dan wil je natuurlijk lekker onder een dekentje op de bank relaxen. Dit maakt het veel gezelliger als jij goede verlichting hebt in huis. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je in plaats van één grote lamp boven de eettafel, op verschillende plekjes kleine sfeerverlichting plaatst.

Bijvoorbeeld in de buurt van de bank voor als je nog een boekje wil lezen. In de buurt van de tv om prettiger tv te kijken. De keuken, eethoek en je werkplek zijn plekken waar je kookt, eet of werkt. Het is voor die plekken erg prettig om met goede hangverlichting te werken, zodat je ziet waar je mee bezig bent.

Aankleding

Accessoires zijn de ideale oplossing om een huiselijk en warme sfeer te creëren. Plaats een vloerkleed net onder de bank met een bijzettafeltje of een fauteuil erop en je hebt een knusse zithoek waarbij de elementen met elkaar verbonden zijn. Dit kan je ook doen bij de eettafel waarbij je de stoelen dan ook op het karpet kan plaatsen.

De bank is vast een heerlijke plek waar je regelmatig languit ligt bij te komen van een zware dag. Zorg voor gezellige kussentjes in verschillende kleuren of een lekker plaid waar je onder kan liggen. Het allerbelangrijkste is toch wel om je persoonlijke spulletjes een mooie plek te geven. Heb je leuke foto’s van vroeger, of een zelfgemaakt schilderij? Hang het aan de muur, plaats het op een kastje, wees er trots op en laat het zien!

voel je thuis in je nieuwe huis

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang