tiptoi1 - De wereld rond met het Ravensburger Tiptoi starterset boek Wereldatlas
Mama,  simpel leven

De wereld rond met het Ravensburger Tiptoi starterset boek Wereldatlas

Met de tiptoi starterset boek Wereldatlas ga je spelenderwijs de wereld rond

Waren wij voor Miya al razend enthousiast over het Vtech Magibook, zijn wij ook echt te spreken over de Tiptoi starterset boek Wereldatlas. 

Tiptoi starterset boek Wereldatlas

De Tiptoi starterset boek Wereldatlas werkt een beetje met hetzelfde principe als het Vtech Magibook. Alleen staat hier alle informatie zeg maar op de pen. Je zet het boek ook aan met de pen zeg maar. Deze is oplaadbaar, en alle uitbreidingen laat je eerst online op met de pen, en daarna kun je door het boek bladeren.

Ook hiervan zijn echt veel uitbreidingen, en ook voor wat oudere kinderen. Keira krijgt nu aardrijkskunde, en is sowieso wel echt heel erg geïnteresseerd in de wereld.

De wereld rond

Het leuke van dit boek is dat je echt overal wel op kunt klikken voor informatie. Zo hoor je heel veel dieren geluiden, maar ook simpele woordjes en zinnetjes uit andere landen. De weetjes uit het boek gaan van simpel naar best wel een hoger niveau. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ook Miya laatst vertelde over de walvis. De informatie blijft dus redelijk goed hangen.

Wij hebben de wereldkaart in de kamer opgehangen, en zo kon Keira dan de plekken vinden waar ze graag heen wilt. Een beetje jammer dat Nederland er niet echt duidelijk op staat. Eigenlijk had ik sowieso wel een Nederlandse landkaart erbij verwacht? Geen ramp, maar had het wel leuk gevonden erbij.

Uitbreidingen

In dit boek vind je alles over de wereld, met meer dan 1500 levensechte geluiden, verhalen, dialogen en gedetailleerde afbeeldingen leer je de wereld en zijn bewoners echt wel kennen. Ben je leergierig dan zijn er ook boeken om Engels, geschiedenis, over de boerderij of muziek te leren bijvoorbeeld. Ook leuk is het boek over de dinosaurussen waar je dan een dinosaurus bij kunt kopen. Je klikt dan met de pen op de dinosaurus zelf voor informatie en extra acties. Echt leuk speelgoed!

Ken jij tiptoi al?

tiptoi - De wereld rond met het Ravensburger Tiptoi starterset boek Wereldatlas
De wereld rond met het Ravensburger Tiptoi starterset boek Wereldatlas
Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - De wereld rond met het Ravensburger Tiptoi starterset boek Wereldatlas
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

4 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: