Close

De wereld rond met het Ravensburger Tiptoi starterset boek Wereldatlas

Met de tiptoi starterset boek Wereldatlas ga je spelenderwijs de wereld rond

Waren wij voor Miya al razend enthousiast over het Vtech Magibook, zijn wij ook echt te spreken over de Tiptoi starterset boek Wereldatlas. 

Tiptoi starterset boek Wereldatlas

De Tiptoi starterset boek Wereldatlas werkt een beetje met hetzelfde principe als het Vtech Magibook. Alleen staat hier alle informatie zeg maar op de pen. Je zet het boek ook aan met de pen zeg maar. Deze is oplaadbaar, en alle uitbreidingen laat je eerst online op met de pen, en daarna kun je door het boek bladeren.

Ook hiervan zijn echt veel uitbreidingen, en ook voor wat oudere kinderen. Keira krijgt nu aardrijkskunde, en is sowieso wel echt heel erg geïnteresseerd in de wereld.

De wereld rond

Het leuke van dit boek is dat je echt overal wel op kunt klikken voor informatie. Zo hoor je heel veel dieren geluiden, maar ook simpele woordjes en zinnetjes uit andere landen. De weetjes uit het boek gaan van simpel naar best wel een hoger niveau. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ook Miya laatst vertelde over de walvis. De informatie blijft dus redelijk goed hangen.

Wij hebben de wereldkaart in de kamer opgehangen, en zo kon Keira dan de plekken vinden waar ze graag heen wilt. Een beetje jammer dat Nederland er niet echt duidelijk op staat. Eigenlijk had ik sowieso wel een Nederlandse landkaart erbij verwacht? Geen ramp, maar had het wel leuk gevonden erbij.

Uitbreidingen

In dit boek vind je alles over de wereld, met meer dan 1500 levensechte geluiden, verhalen, dialogen en gedetailleerde afbeeldingen leer je de wereld en zijn bewoners echt wel kennen. Ben je leergierig dan zijn er ook boeken om Engels, geschiedenis, over de boerderij of muziek te leren bijvoorbeeld. Ook leuk is het boek over de dinosaurussen waar je dan een dinosaurus bij kunt kopen. Je klikt dan met de pen op de dinosaurus zelf voor informatie en extra acties. Echt leuk speelgoed!

Ken jij tiptoi al?

De wereld rond met het Ravensburger Tiptoi starterset boek Wereldatlas

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

3 thoughts on “De wereld rond met het Ravensburger Tiptoi starterset boek Wereldatlas

  1. Hier ook TipToi Fans in huis. Mijn dochter heeft dit boek ook en helpt haar bij haar topografie op school

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang