TONYMOLY! | Design meets beauty | Zo kom je van je panda ogen af..

Heb jij ook van die panda ogen? Lekker donkerzwart om je ogen omdat je de hele nacht onrustig in je bed lag te zijn, toch seizoen 2 van Santa Clarita’s Diet in 1x moest af zien, of omdat de kinderen niet doorslapen? (Of zoals in mijn geval.. alle drie! Ik had het al lang opgegeven, tot ik dus die leuke panda’s kreeg. Blijken behalve schattig ook nog functioneel te zijn. Wat dacht je daarvan?

Panda ogen als fashion statement

Ik ben er best lang mee weggekomen. Bij mijn eerste kind droeg ik standaard hele zwarte oog make-up. Geen kip die het opvalt dat je eigenlijk helemaal niet zoveel make-up draagt maar het gewoon bij je dagelijkse look hoort. Bij de kleinste heb ik het eigenlijk opgegeven. Tenzij ik naar een event of zo ga. dan wil ik nog wel eens donkere oogschaduw op doen. Ik kan wel licht proberen, maar dan zie ik er vaak nog vermoeider uit. En het schijnt door tenzij ik zoveel make-up smeer dat het in mijn rimpels breekt. Ook geen plan dus.

Panda’s dream white sleeping pack

De belofte:

De frambozen, bramen en bosbessen zullen de gevoelige huid rondom je ogen  voeden en revitaliseren. Daarnaast biedt het bamboe-extract de nodige vochtversterking van je huid. Het rustgevende effect van lavendel en rozemarijn ontspant geïrriteerde huid. Niacinamide zal roodheid laten verdwijnen, donkere kringen zullen verdwijnen en zorgt voor een egale huid.

En wat deed het?

Ik had op mijn allergie medicatie een allergische reactie.. en dus zat ik o.a. onder de rode bulten en blaren op mijn gezicht. Niet sexy. Nou kreeg ik een crème en andere anti allergie medicatie van de arts, de zwellingen gingen weg, maar mijn gezicht zag er nog uit alsof ik tegen een rijdende bus was aangewandeld. Omdat ik op een gegeven een shoot had, dacht ik laat ik de Panda’s dream white sleeping pack maar eens proberen, wie weet ben ik in ieder geval minder rood?

Dus in de avond mijn gezicht lekker ingesmeerd met de crème. Het voelt trouwens meer als een soort van emulsie, een beetje glibberig ofzo. Maar wel fijn. Mijn huid vond het blijkbaar super fijn, want in de ochtend was de roodheid al verdwenen. De bultjes zitten er nog, maar ik moet eerst naar het ziekenhuis nieuwe allergie testen laten doen om te kijken waar ik nu weer allergisch voor ben.

Maar ik ben hier dus echt heel erg blij mee. Ook de jeuk was wat minder. Ik vermoed als ik eindelijk de juiste medicatie heb voor mijn allergieën, mijn huid echt enorm zal opknappen van de kleine Panda! Nog een voordeel is trouwens dat de geur niet zo overheersend is, licht fris, en je ruikt jezelf niet als je in bed ligt.

De puberende huid

Mijn dochter van 11 heeft nogal last van raging hormones, en ook zij heeft het lekker een avondje opgesmeerd. Dat doet ze nu trouw 2x per week. Ze reinigt haar gezicht goed, en smeert dan lekker deze Panda in. Hij is zo ontzettend zacht, en zij heeft (hebben we gemerkt tijdens het testen van middelen tegen jeugdpuistjes) best een gevoelige huid. De puistjes storen haar niet zo, wel de roodheid erom heen. En dat is echt zoveel minder geworden.

Panda’s Dream So Cool Eye Stick

De Panda’s Dream So Cool Eye Stick is verrijkt met gletsjerwater, bamboe extract, Haloxyl en Xalytol. Samen zorgen ze voor een frisse blik. Het hydrateert, verzorgt, verfrist en trekt wat strakker. Niet geheel onbelangrijk zorgt hij er ook voor dat wallen smelten als ijs voor de zon, en je kringen er minder heftig uit zien. Een must have in je dagelijkse beauty routine dus!

Ik had inmiddels al veel gehoord over de Koreaanse beauty producten, had niet verwacht dat ik er ook zo enthousiast over zou zijn!

Ken jij de lieve kleine panda al?Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Melissa

  Ik kon ze niet, maar wow wat zien ze er zo lief uit zeg! Benieuwd of ik hem ook zslf prettig vind

 2. Jamey

  Alleen die verpakking is al te schattig! Ik ben benieuwd of het voor mij ook zo goed werkt.

 3. Elke

  Ik kende dit nog niet… Maar van de verpakking ben ik alvast fan, dit is echt veel te schattig! En het klinkt echt wel top als dit zo goed werkt!

 4. Malou

  Dat klinkt goed zeg, en wat een leuke verpakking! Ik kende het nog niet.

 5. Merel

  Leuke verpakking! En goed dat t zo helpt. Ga het onthouden voor wanneer de hormonen hier ook echt losbarsten 😊

%d bloggers liken dit: