Toverland | het magische pretpark met de vetste achtbanen!

Afgelopen zondag gingen wij op uitnodiging naar Toverland. Keira was er op schoolreisje geweest, vlak voor de opening van de Fenix. Die moest dus nog even getest worden! Ik had niet verwacht dat het zo een leuk pretpark zou zijn!

Toverland

DIt pretpark in Limburg had ik al vaker over gehoord. Ik was er alleen nooit geweest. Ik dacht heel eerlijk dat het een slap aftreksel zou zijn van de Efteling. Met een toverbos in plaats van een sprookjesbos. Zoiets. Maar dat is het ABSOLUUT niet. Het is gewoon een heel eigen park met tovenaars en monsters. Tegelijkertijd doet het heel tropisch aan. Misschien door al het zand en de palmbomen? Maar ik denk dat het prachtige weer ook wel meewerkte om extra te genieten van het water ook.

Toverland
De Fenix zie je echt door het hele park. Het is een mega grote achtbaan, en pas deze maand geopend! Ik vond hem doodeng, maar de daredevils zijn er uiteindelijk wel in geweest. Helden!
Toverland Fenix
Dit is toch mega gaaf?? Maar ook doodeng hahaha

De kleintjes in Toverland

Er is een ruim binnengedeelte waar de kleintjes kunnen klimmen en klauteren. Ook is er een draaimolen of bijvoorbeeld dansende theekopjes waar ze in kunnen. Met het mooie weer was het natuurlijk leuker buiten. Daar kon je ook klauteren en klimmen, maar dan in het water. De meeste kinderen waren zo het water in gedoken naast de eenden. Miya zwom trouwens voor het eerst onder water. Ik ben benieuwd als ze straks met zwemles begint!

Verder zijn er door het hele land allemaal speeltuinen, bootjes, een piraten strand en veel water voor de kleintjes. Zo aangelegd dat als de groten lang in de rij staan, zij zich niet hoeven te vervelen.

De achtbanen in Toverland

Er zijn er zoveel! Van motors tot boten, de Fenix en een soort van insecten. De houten achtbaan en zelfs hele gave watervallen waar je onder mag staan! Zij hebben alles getest en ik geloof dat de houten achtbaan en de motors wel favoriet waren. Daar waren ze wel 3 keer in geweest of zo. Overal staat precies hoe lang je moet zijn, en je kunt je bij elke attractie even opmeten. Dan weet je meteen of je er wel of niet in mag.

Toverland

DSC 0444 Toverland | het magische pretpark met de vetste achtbanen!

Toverland

Toverland

Toverland

Toverland

Toverland

Toverland

Toverland
Dit is trouwens een achtbaan van hout!!

 

Wil je echt alles weten over Toverland? De tijden, welke attracties er precies zijn, hoe lang of hoe kort je moet zijn om ergens in te mogen, en zelfs de gemiddelde wachttijden? Dan moet je even bij Mamaplaneet kijken, zij heeft hier zo een uitgebreid blog over geschreven! Die moet je echt even lezen als je naar Toverland wilt gaan.

https://www.mamaplaneet.nl/toverland-magisch-dagje-uit-in-noord-limburg/

Ben jij al eens in Toverland geweest? Heb je mijn video op IGTV al gezien?

Toverland pretpark
Het magische pretpark in Limburg, met de vetste achtbanen -als de Fenix- van Nederland
self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
Scroll naar boven