schooltraktaties Minions en Olaf 1 Traktaties uitdelen: De Minions (+ Olaf + gratis printables!)

Miya was van de week voor het laatst op de baby opvang. Super snel gegaan trouwens, en nu is ze dus officieel lid van de peuter groep. Natuurlijk moest er wel getrakteerd worden.

De Olaf traktatie

Wat deel je uit op een peuter groep? Haar verjaardag vorig jaar was  “Bouw je eigen sneeuwpop” helemaal in het Frozen thema. Super easy, en de reacties waren echt geweldig. De printables vond ik op #100daysofdisney , ik kocht bij de Blokker van die ziplock zakjes. Bij de supermarkt witte grote en kleine marshmallows (de Action heeft ze ook), van die zoute sticks, en rozijnen. Ik wilde het simpel houden, omdat het natuurlijk voornamelijk kinderen onder de 2 jaar zijn. Naar leeftijd kun je het altijd een beetje aanpassen met oranje tic tacs voor de neus bijvoorbeeld.

Ik heb in elk zakje 5 rozijnen gedaan (ogen, en knopen), 2 kleine marshmallows en 3 grote (lijfje en voeten) en 3 zoute sticks (neus, armen).

Je doet alles in het zakje, en niet de printable er aan de bovenkant aan. Zo heb je een enorm leuk uitdeel zakje. Je kunt er niet echt wat mee bouwen, maar het idee is echt erg leuk. Ze gaan er lekker mee spelen, knoeien en stiekem snoepen natuurlijk.

Tip! Hoe leuk zijn deze DIY bellenblaas vlinders om uit te delen?

Traktatie: De Minions

minions traktatie
traktatie de minions
De Minions zijn compleet suikervrij. Een gezonde optie dus. En echt zo simpel om te maken!

Je neemt het aantal bananen die je nodig hebt, knutsellijm (ik had mod podge van de Action), een goede schaar en een printer. Wij hebben zelf ook nog wat glitters erover heen gestrooid.

Heel belangrijk zijn natuurlijk de prints! Die kun je vinden op de site van skiptomylou.org, let wel op dat je er genoeg uit print, het aantal ogen komt niet overeen met de kleertjes, en zit je met te weinig.

De bananen even goed wassen en droogmaken. Misschien handig om op een schaal of tafel te leggen. De printjes heb ik er met mod podge over heen geplakt, zodat het mooi glanst en er goed op blijft zitten. Omdat kleine Miya en Keira dol zijn op glitters hebben wij dat er over heen gestrooid, maar dat hoeft natuurlijk niet.

traktatie minionsDe nacht laten drogen, en de volgende dag kun je ze zo meenemen en uitdelen!

Super makkelijk en toch leuk!

schooltraktaties


ageology banner Traktaties uitdelen: De Minions (+ Olaf + gratis printables!)

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo