Ik kreeg een heerlijk setje met douchefoam, bodylotion en scrub van Treets Traditions-Revatalising Ceremonies om te proberen, en een setje om weg te geven!creme 2 - Een privé sauna met Treets Traditions - Met winactie!

Revitalising Ceremonies

Ceremoniële zout-, mineraal- en kruidenstoombaden werden vroeger al uitgevoerd in het hoge koude Noorden om de huid te ontgiften en ontdoen van afvalstoffen. Deze vormen de bron voor deze frisse producten met een heerlijke eucalyptus en mint geur.

 

creme 3 - Een privé sauna met Treets Traditions - Met winactie!
Epsom badzout voor een ontgiftend bad. Met traditionele eucalyptusolie en vulkanische mineralen om stress te verlichten en het lichaam te ontspannen. Het blijft ook heerlijk scrubben zolang je blijft wrijven. Het ruikt naar heerlijke snoepjes, niet te zoet. Bevat geen: SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën.
creme 4 - Een privé sauna met Treets Traditions - Met winactie!
De bodylotion is gemakkelijk aan te brengen en wordt snel door de huid opgenomen. Een combinatie van traditionele wilde tijm uit het Noorden en cranberry met extra vitamine C en antioxidanten helpt de huid te beschermen. Geschikt voor alle huidtypes.
creme 5 - Een privé sauna met Treets Traditions - Met winactie!
Schuimende douchegel die met water verandert in een rijk, zacht schuim. Traditionele wilde tijm uit het Noorden heeft een positief effect op je stemming. Cranberry bevat vitamine C en antioxidanten, die de huid beschermen.

Ik kan je vertellen dat het echt ruikt alsof je in een Noorse sauna staat. Heel verfrissend maar toch zoet. En het lekkerste is dat het echt nog uren na blijft ruiken. De mousse is lekker zacht, en de bodylotion smeert makkelijk uit en trekt snel uit. Gelukkig is de geur daarvan heel subtiel. De scrub is echt favoriet. Er zit een lepeltje bij zodat je niet met je vingers de pot in hoeft. Wel zo hygiënisch. Hij blijft ook lekker lang korrelig zonder hard te zijn. Echt een fijne scrub.

WINNEN!!

It’s your lucky day!! Je kunt het heerlijke setje van de bodylotion, showerfoam en de scrub gewoon winnen!

Facebook
Instagram
Twitter

Like&Volg op 1 van de bovenstaande kanalen, en laat hieronder een bericht achter. Zonder bericht heb ik geen email, en kan ik je niet mailen dat je de prijs hebt gewonnen…

Succes! De winnaar krijgt persoonlijk bericht.


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love