Close

De Trekkie en de Star Wars(?)-Hoe noem je die?

Alle Star Wars fims staan op Disney plus. Ik had nooit gedacht dat ik daar enthousiast van kon worden. Ik ben nl.. een Trekkie/Trekker.. Juist ja, een Star Trek fan.

Mijn man is weer een Star Wars..? Hoe noem je die?

Na flink wat googlen kwam ik op dit beste antwoord:

https://www.youtube.com/watch?v=n6uxvm1DpVQ

Er is geen naam voor. Ze zijn gewoon Star Wars fans. Een beetje saai. Maar mijn man zit dus hele avonden stoer bier te drinken en voetbal te kijken. Tenminste dat zou hij graag willen dat ik zeg. Ondertussen is het net zo een mega nerd als zijn vrouw, en zit hij collecties van poppetjes te bestuderen, bespreken of verkopen en heeft hij elke film wel 10x gezien.

Dat was wel een dingetje natuurlijk, want hoe vertel je een Star Wars fan dat je eigenlijk alle Star Trek series hebt gezien, en je daarvoor van school spijbelde? Dat je in Amerika naar de Comic Con ging, en uren in de comicshops doorbracht i.p.v. zeg maar coole dingen te doen die je doet in Amerika. Konden mijn vriendinnen uren in Victoria’s Secrets doorbrengen, ik kon dat in de bioscoop of in de comic stores. Liep ik de sterren voorbij op een feestje, de Star Trek Next Generation sterren wist ik je allemaal aan te wijzen. In Las Vegas ben ik zelfs naar een Trekkie convention geweest. Geweldig.

Star Wars The Force Awakens Review

Maar ik moet zeggen, ik heb de Star Wars films inmiddels ook gezien, en ik blijf een Star Trek fan, maar deze kijk ik nu ook wel naar uit. Er zit een topcast in, en de special effects zijn weer super. Wij kijken dus heel erg uit naar de 16de om samen de film te gaan kijken!

STAR WARS: THE FORCE AWAKENS
Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams slaan de handen ineen en nemen je mee naar een ‘galaxy far far away’. Star Wars keert terug keert naar het witte doek met Star Wars: The Force Awakens.

In de film spelen Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew en Max Von Sydow. Kathleen Kennedy, J.J. Abrams en Bryan Burk produceren de film met Tommy Harper en Jason McGatlin als uitvoerend producent. Het scenario is geschreven door J.J. Abrams & Lawrence Kasdan en Michael Arndt.

RELEASE DATUM
Star Wars: The Force Awakens is te zien op Disney Plus

Star Wars vs Star Trek

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

2 thoughts on “De Trekkie en de Star Wars(?)-Hoe noem je die?

  1. Wij hebben dat probleem niet, beiden Trekkies 🙂 manlief nog meer dan ik, hij vertelde me dat er in 2017 weer een nieuwe serie uit gaat komen, yay!

  2. Warsians? Als ze doctor who fans Whovians kunnen noemen… Maar inderdaad, ik neig ook meer richting the Trek side of things. Of het nou TOS, TNG, DS9, Voyager, Enterprise of de films is. Niets tegen Star Wars, maar dat is ver ver ver van mijn bed. Trek is meer mens-vriendelijk.

    Dat gezegd te hebben Transfans rule! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang