Trend alert voor de herfst 2016: cowboylaarzen!

In de herfst draag ik eigenlijk maar 2 paar verschillende schoenen, cowboylaarzen en gympen. Ik ben dol op mijn laarzen, en draag ze echt bij alles! Je hoeft daar echt geen cowboy voor te zijn..

Cowboylaarzen

Je zult ze in de magazines en vooral op festivals de cowboylaarzen al zijn tegen gekomen. Ze zijn echt een fashionista musthave. Vooral omdat ze dus overal bij staan. In de herfst regent het best wel veel, en om dan met kaplaarzen de hele dag te lopen, is ook niet altijd leuk. De cowboylaarzen zijn dan een geweldig alternatief.

Bij een lange rok of jurk creëer je dan een bohemian effect. Dit is bijvoorbeeld op Ibiza heel erg populair. In de winter draag je ook daar niet altijd slippers, maar zelfs hoogzomer zijn de laarzen daar enorm populair. Bij een korte jeans of kort rokje is het natuurlijk enorm sexy zonder meteen ordinair te zijn.

Deze Cowboy laarzen staan op mijn wishlist van deze herfst. Stoer, vrouwelijk en casual. Welke vind jij het mooist?
Deze Cowboy laarzen staan op mijn wishlist van deze herfst. Stoer, vrouwelijk en casual. Welke vind jij het mooist?

Op een legging of jeans staan ze al snel best wel stoer. Wil je het dan toch weer vrouwelijk of romantisch hebben, dan is een lange blouse heel zacht. Dit kleed ook weer mooi af. Ik zou dan ook zelf de lage laarzen aanraden, om zo wat lengte in de benen te creëren.  Laarzen net onder de knie breekt het wat meer. Niet handig bij korte benen. De laarzen maken een outfit net wat meer af als je toch een belangrijke afspraak hebt, of wat netter gekleed wilt gaan zonder meteen hakken aan te doen. cowboy2

Het fijne van cowboylaarzen is dat ze heel lang meegaan. Ook worden ze door veel dragen steeds mooier, en gaan ook steeds lekkerder zitten. Als je ze goed inspuit, zijn ze ook geschikt voor elk weertype, en dat is hier in Nederland toch wel een pluspuntje.

De foto’s van de dames in cowboy laarzen zijn van Shutterstock!

 

self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

7 gedachten over “Trend alert voor de herfst 2016: cowboylaarzen!”

  1. Ivy heeft roze cowboy laarsjes uit Amerika, ze krijgt er constant complimenten mee 😀

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven