Dit zijn de trends van het najaar | jassen

herfstjas Dit zijn de trends van het najaar | jassen

Zaten we vorige week nog lekker in de tuin aan de BBQ, opeens werd het WINTER. De zomer was een mix van herfst en tropische zomer, en nu alleen maar regen… Help!! Ik moet dus nu een nieuwe jas!

De sloeber en de winterjas

Die van de afgelopen jaren heb ik weggedaan. De stijl vond ik niet meer gezellig -lang en zwart- en vorig jaar droeg ik zelfs een tweedehands jas van een vriend van man.. dramatisch!!

Nu zat ik in een major depressie en absoluut niet lekker in mijn vel. Veel te dik voor mijn doen en hoewel ik vollere vrouwen vaak prachtig gekleed vind gaan, mij lukte dat dus niet. Ik was dus standaard in oversized kleding. En voor het gemak deed ik mijn haar ook niet echt meer, maar dat is een ander verhaal. Gelukkig ben ik inmiddels een stuk beter op de hoogte van de laatste trends in curvy fashion!

Het is nu dus ijskoud en ik moet dus een jas halen die past bij mij op de fiets, maar ook geschikt is voor een vrouw van 40. Ik wil er nl niet uit zien als iemand die wanhopig jong wilt blijven, maar ook niet als een oma.

De trends herfst 2019

Wat ik belangrijk vind aan een jas:
Lang zijn
Een capuchon hebben
Bovenaan aansluiten
Niet te ingewikkeld
Waterdicht zijn (Wij zitten dagelijks op de fiets, en hoewel ik een wollen camel kleurige jas super mooi vind, werkt dat niet zo in de regen of sneeuw..)

Gelukkig kan ik dit jaar mijn hart ophalen. De meest gekochte jas voor de herfst zijn de overgooiers. Zeg maar de jassen die je over je hoofd aan trekt en alleen tot het midden een rits heeft. Ze hebben veelal een flinke zak voorop – erg handig om je telefoon in te doen op de fiets, en dan een oortje eruit zodat je even goed kunt bellen. Veelal zijn ze wind en waterdicht en hebben ze een capuchon.

De tweede is toch echt weer de parka. Dit najaar mag je denken aan donkerrood, okergeel, groen en veel bruin. Echt de warme herfstkleuren. Natuurlijk gaan we niet meer voor echt bonte kragen.

Dit jaar gaan wij ook vollop voor de knuffel jassen. Hoe zachter hoe beter! Als tegenbeeld is ook de korte leren jas weer helemaal terug. Die combineer je met een lief rokje, dikke panty en stoere laarzen.

Het fijne is dat aan de trends van dit jaar niet echt een maat vast zit. Het staat gewoon iedereen.

Welke eisen heb jij aan een jas?

jassen trends najaar curvy Dit zijn de trends van het najaar | jassen

 


ageology banner Dit zijn de trends van het najaar | jassen

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥