Close

Trinny London; een fantastisch beauty merk uit de UK

Mocht je mijn Insta wel eens bekijken dan weet je inmiddels dat ik groot fan ben van Trinny London! De producten werken zo fijn op mijn huid, zelfs hun kwasten zijn de meest zachte kwasten ever! Er zijn inmiddels wat nieuwe producten gelanceerd en die wilde ik even met je delen. Onder andere over de skincare-make-up hybrides en de plump up!

 

Wat zijn skincare-make-up hybrides precies?

Trinny London heeft nu ook een productlijn genaamd de skincare-make-up hybrides, maar wat is dit precies? Deze producten zitten vol met belangrijke voedingsstoffen voor je huid, maar werken tegelijkertijd ook als make-up. Op deze manier kun jij jezelf dus iedere dag mooi opmaken met make-up, terwijl je jouw huid ondertussen ook alle essentiële ingrediënten geeft om het gezond en mooi te houden.

 

Wat zijn de voordelen van skincare-make-up hybrides?

Een van de grootste voordelen van de skincare-make-up hybrides is eigenlijk wel dat het zo goed is voor je huid. Je combineert hierbij namelijk je skincare routine en je make-up in één, waardoor je huid iedere dag weer goed verzorgd wordt en de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

 

Waarom is SPF zoals de BFF SPF 30 Cream zo belangrijk?

Hoewel steeds meer mensen zonnebrand in hun dagelijkse skincare routine opnemen, is toch nog niet iedereen hiervan overtuigd. Dus waarom is het zo belangrijk om iedere dag zonnebrand te gebruiken? Door elke dag SPF op je huid te smeren, zorg je ervoor dat je niet vroegtijdig in je gezicht zal verouderen. Ook krijg je hierdoor geen vervelende vlekken van de zon en wordt je goed beschermd tegen huidkanker. Het is dus belangrijk voor zowel je gezondheid als je jeugdige uiterlijk om dagelijks iets van zonnebrand te dragen.

 

De Miracle Blur

Trinny London heeft een ontzettend handig product genaamd de Miracle Blur. Dit is een soort gezichtscrème die alle oneffenheden in je huid perfect weg zal werken. Je kan dit potje bijvoorbeeld gebruiken om je fijne lijntjes te bedekken, maar ook om je poriën minder te laten opvallen en om je acne littekens te verbergen.

Wanneer je de Miracle Blur wilt gebruiken, heb je maar een klein beetje van de zalf nodig iedere keer. Neem een klein beetje zalf tussen je vingers en laat de zalf even een beetje opwarmen. Hierna kan je de zalf aanbrengen op je gezicht door deze zachtjes ertegenaan te drukken en een beetje uit te wrijven. Gebruik de zalf vooral op de plekken waar jij je huid graag wat wilt bedekken.

 

De Plump Up

Een ander handig product van Trinny London is de Plump Up. Deze gel zorgt voor een stevigere huid, waardoor je gezicht er ook mooier uit zal zien. Ook helpt de Plump Up tegen fijne lijntjes, een losse huid en hydrateert het je huid goed. De Plump Up is gelukkig geschikt voor alle huidtypes, waardoor iedereen deze gel gewoon kan gebruiken, dus ook mensen met een gevoelige huid.

De Plump Up is erg makkelijk in gebruik. Hiervoor hoef je alleen maar 1 keer wat gel op je handen te doen die je vervolgens op je gezicht, in je nek en in je décolleté kunt aanbrengen. Je kan dit het beste iedere ochtend en avond doen, aangezien je de beste resultaten zult krijgen als je het met regelmaat blijft gebruiken.

Bestel hier de skincare van Trinny London


About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang