Close

De Stokke Tripp Trapp stoel voor elk kind een aanwinst

Ken je dat? Dat iedereen je iets aanraad, maar dan toch ben je eigenwijs en koop je van alles, behalve die aangeraden wordt. Tenminste, dat had ik met de Tripp Trapp van Stokke.

Nou heb ik al ruim een half jaar geen kinderstoel meer. Ik vond hem zo groot en onhandig. En de kleine zat er echt nooit in. Die wilde liever op haar ministoeltje van de IKEA zitten aan de kleine tafel in de woonkamer. Nou heel heerlijk zaten wij daar ook meer, gewoon omdat de eettafel steeds vol staat met werk van beide.stokke3

Maar van de week kreeg ik dus de Tripp Trapp stoel van Stokke opgestuurd. Die stoel kende kleine Miya wel, want ze staan ook bij haar op de opvang. Dus die klom er meteen in, de kussen set die wij erbij kregen moest er weer af, want dat was ze dus niet gewent. Maar joh, dit had ik dus veel eerder moeten doen! Die kleine zit nu heerlijk puzzels te maken, of lekker te tekenen aan tafel. We zitten nu dus gezellig samen aan de grote tafel, en zo kan ik toch nog tussendoor wat werken, terwijl zij echt lekker bezig is. stokke

Als ze thuiskomt van de opvang wil zij ook gewoon nu aan de grote tafel eten, en hebben wij ook onze manieren moeten bijschaven, en netjes plek maken om te eten aan tafel zoals nette gezinnen dat doen.

Het grappige is wel dat ook de oudste graag op de stoel zit als ze haar huiswerk maakt, ze zit dan toch wat rechter op, en vind het erg fijn. Ik heb hem stiekem aan mijn bureau staan terwijl ik de bureaustoel opzij schuif. Ik heb einde dag gewoon minder last van mijn rug.

Tripp Trapp® Stoel

  • Je baby kan meteen aan tafel meedoen dichtbij het gezin.
  • Accessoires zoals de Baby Set en kussensets geven extra comfort voor je baby. De Tripp Trapp Cushions-lijn van 100% biologisch katoen wordt deze lente uitgebreid met trendy kleuren en patronen, zoals Paintbrush, Flower Garden en Garden Bunny.
  • In hoogte verstelbare positie van de zithoogte en voetensteun
  • Klassiek Scandinavisch design van Peter Opsvik
  • De stoel is er in verschillende kleuren, waarvan mijn favoriet toch wel de nieuwe serene pink is! Echt zo een zachte zoete kleur geïnspireerd op de bloesem van de kersenboom.Stokke’s ontwerpers lieten zich inspireren door Moeder Natuur en de blozende knoppen die bloeien aan de kersenbomen. De zachte, subtiele kleur van deze bloesem herinnert aan de lente, de magische tijd van het jaar waarin de aarde ontwaakt. De tijd van vernieuwing en verjonging en dus ook de tijd om deze fijne kleuren in huis te halen. Het inspireerde onze ontwerpers om de iconische Tripp Trappuit te voeren in Serene Pink, een fijne, zachte kleur die meteen doet denken aan het voorjaar. Ook de Baby Set is vanaf nu verkrijgbaar in deze kleur.

Weer iets waar ik dus veel te lang mee had gewacht!

Ken jij de Stokke Tripp Trapp al?

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang