shutterstock 688659751 - Save the date: We hebben een trouwdatum!
Love&Marriage♡

Save the date: We hebben een trouwdatum!

Het duurde even, maar dan heb je ook wat. We hebben eindelijk een trouwdatum. Nu dus tijd om van alles te gaan regelen. Hoog op ons lijstje staan de trouw kaarten.

We gaan trouwen!

Yay! In een blog een paar jaar geleden kon je al lezen dat we zijn verloofd. Eigenlijk bleef het daar een beetje bij. We vinden het verloofd zijn eigenlijk wel prima. Daar komt nog bij dat we niet echt tijd, zin of behoefte hadden om alles te gaan plannen en regelen. Voor ons was het dus prima zo. We zijn heel gelukkig samen als gezin dus wat wil je nou nog meer? Papiertje was niet echt boeiend.

Maar dan dus onze oudste dochter. De bruiloft, het feestje, het boeit haar niet eens zo. Voor haar heel belangrijk zijn bepaalde rechten die zij en haar (stief)vader dan krijgen mocht mij iets gebeuren. Zij wil dan namelijk bij hem en haar zusje blijven. Nou wonen we al jaren samen, dus de kans dat een rechter zegt van nou ga maar bij je vader wonen die 3x per jaar tijd voor je heeft lijkt ons klein. Maar ze heeft gelijk, het is tijd dat wij alles vast leggen. En dat wij zwart op wit een echt gezin zijn. Wij blijven toch voor altijd samen, dus de datum is eindelijk vastgezet!

En dan nu de planning

Huwelijksreis

Heel druk zijn wij er nog steeds niet mee. Waarschijnlijk te nuchter of zo? We boeken een reis naar Las Vegas om daar sowieso nog een keer te trouwen, en dat is dan ook meteen de honeymoon. We willen graag in een lekker luxe hotel, met wedding service, en naar de casino’s, stripclubs, pawnshops en misschien nog een tripje richting Grand Canyon voor het cultuur gedeelte.

Trouwkaarten

De trouwkaarten vind k fantastisch om lekker uit te zoeken. Ik ben een mega geek, dus die dingen vind ik dan wel leuk. Lekker uren op een kaartje zitten klooien. Daar wordt ik nou heel gelukkig van. Het uiteindelijke versturen vind ik wat dat betreft minder leuk. Gelukkig heb ik bij hipDesign echt hele leuke trouwkaarten gevonden, waardoor ik misschien niet eens zelf wat hoef te doen. Maar er is wel de mogelijkheid om alles zelf te doen, dus nog even kijken wat ik ga doen.

 

Waarschijnlijk een paar nachtjes van alles testen. Zij versturen alles, ik hoef alleen een adressenbestand door te geven. SUPER HANDIG!

We twijfelen heel erg tussen lekker strak, of romantisch beach design. Jop vind dat hele klassieke ook wel mooi, maar daar ben ik minder van. Dan heb ik weer liever Boho of iets dergelijks. Ik heb wat voorbeelden bijgesloten:

Schermafdruk 2017 12 08 12.44.30 e1512738962720 - Save the date: We hebben een trouwdatum!

Schermafdruk 2017 12 08 12.43.16 e1512739036783 - Save the date: We hebben een trouwdatum!

Schermafdruk 2017 12 08 12.33.13 e1512739129513 - Save the date: We hebben een trouwdatum!

 

De outfits!

De meisjes zijn daar heel duidelijk in: Miya wil graag een prinsessenjurk aan, en Keira een roze skater dress. Jop zal waarschijnlijk een mooi pak aan trekken, met een overhemd van Mouwlengte7. Die komt namelijk net onder het jasje vandaan, en staat echt gaaf.

En ik? Ik ben er nog niet over uit. Ik wilde graag een soort van tutu met een strak truitje. Maar het ziet er niet naar uit dat een strak truitje zo snel al leuk zit. Dus waarschijnlijk een a-line jurkje met hele hoge hakken. Beetje sixties stijl zeg maar. Heb jij nog suggesties?

Wat voor type trouwkaarten vind jij leuk?

Save the date - Save the date: We hebben een trouwdatum!
Save the date and wear this gorgeous pink wedding dress

de trouw foto’s zijn van Shutterstock

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Save the date: We hebben een trouwdatum!
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

10 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: