10 Redenen om in een mooie ouderwets witte lange jurk het huwelijksbootje in te stappen


Als je gaat trouwen dan wil je er graag op je best uitzien. Veel vrouwen dragen op hun trouwdag een mooie ouderwetste lange jurk, vaak in de kleur wit. Er zijn echter ook veel vrouwen die het graag anders willen doen en kiezen voor een korte gekleurde bruidsjurk. Wij geven je 10 redenen om in een mooie ouderwetse witte lange jurk het huwelijksbootje in te stappen.

10 x waarom je in een ouderwets witte lange jurk wil trouwen

 1. Je voelt je een echte prinses en dat bén je op deze dag ook!
 2. Het geeft je bruiloft een prachtige sprookjeslook
 3. Het is de droom van elk meisje van jongs af aan om een prachtige witte jurk te dragen tijdens het trouwen
 4. Een lange witte jurk is een echte eyecatcher op je huwelijksdag
 5. Als je in de zomer trouwt valt door de witte jurk je mooie gebruinde huid extra goed op
 6. Een lange witte jurk in plaats van een korte witte jurk zorgt er ook voor dat je niet per se mooie gebruinde en gladde benen hoeft te hebben om er prachtig uit te zien.
 7. Je kunt door een mooie ouderwetse trouwjurk te dragen op je bruiloft, de familietraditie voortzetten. Op deze manier is je moeder en oma namelijk ook getrouwd.
 8. Je krijgt niet vaak de kans om een witte lange ouderwetse trouwjurk te dragen. Nú heb je de kans, het zou jammer als je deze kans zou laten liggen.  
 9. Als je graag een ouderwetse witte lange trouwjurk wilt dragen, dan kun je misschien de trouwjurk van je moeder dragen. Op deze manier zie je er prachtig uit én bespaar je ontzettend veel geld.
 10. Bij een witte lange jurk staat een mooie bruidskapsel en bruidssieraden éxtra mooi 

Tip! Neem een kijkje bij Weddingwonderland

 • Prachtige witte lange trouwjurken
 • Een mega keuze uit jurken onder de €100
 • Goede service
 • Denken mee
 • Geweldige accessoires

Zoals je kunt lezen zijn er genoeg redenen om in een prachtige ouderwetse lange jurk in het huwelijksbootje te trouwen. Uiteindelijk gaat het erom dat je draagt waar jij je goed in voelt. Het is jouw dag en het is erg belangrijk dat jij je comfortabel voelt in wat je draagt.

 

Wat vind jij het mooist om in te trouwen?

De trouwfotoVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. esther

  Alleen voor een jurk wil ik al trouwen ; -) Ik zou willen trouwen op Ibiza, fijne herinneringen, geen schoenen, voetjes in het zand en mooie slippertjes en een mooie hagelwitte simpele jurk. Love it! Vooral veel bloemen en mooie muziek, goede wijnen en een zwoele zomeravond. Tja, dat zou ik willen, maar helaas, hier wordt niet getrouwd vrees ik : )

 2. Amylia

  Oooh doet me terugdenken aan onze trouw en mojn mooie witte kleed!

 3. Janet | thatonetime

  Wij willen in de toekomst allebei trouwen dus die witte jurk komt er vast wel een keer! Leuk! 🙂

 4. The lemon kitchen

  Ik ben nog niet getrouwd, maar we hebben laatst de trouwjurk van onze zus aan gedaan!

 5. Merel

  Ben niet getrouwd, maar zou wel voor een klassieke witte jurk willen gaan. Vind dat zo mooi!

 6. Melissa

  Het is bij mij zowieso een must om in wit te trouwen. Mijm vriend wil heel groot trouwen en daar hoort een mooie jurk bij

 7. Chaya

  Ben wel in een lange witte jurk getrouwd. Vond het super leuk om die jurken te passen.

 8. karin

  ik hoop ooit nog eens de ware tegen te komen en te trouwen. Vermoedelijk loop ik dan tegen de 60 of zo. Ik vraag mij alleen af hoe charmant het is om een oudere vrouw in een lange witte jurk te zien….

 9. Rachelle

  Leuk artikel, maar volgens mij gaan die tien redenen lang niet voor iedereen op hoor. Voor mij is het nooit een droom geweest om in een lange witte jurk te trouwen bijvoorbeeld 😉

 10. Janine

  Mijn moeder gaat over een maand trouwen dus laatst gingen we trouwjurk schoppen..erg leuk om mee te mogen maken. Ze heeft een ouderwetse met tintje moderne jurk aan die dag.

 11. ingrid

  wij zijn niet getrouwd en ik denk ook niet dat dat nog gaat gebeuren. Ik heb ook niet het gevoel dat ik iets mis.

%d bloggers liken dit: