Als je gaat trouwen dan wil je er graag op je best uitzien. Veel vrouwen dragen op hun trouwdag een mooie ouderwetste lange jurk, vaak in de kleur wit. Er zijn echter ook veel vrouwen die het graag anders willen doen en kiezen voor een korte gekleurde bruidsjurk. Wij geven je 10 redenen om in een mooie ouderwetse witte lange jurk het huwelijksbootje in te stappen.

10 x waarom je in een ouderwets witte lange jurk wil trouwen

 1. Je voelt je een echte prinses en dat bén je op deze dag ook!
 2. Het geeft je bruiloft een prachtige sprookjeslook
 3. Het is de droom van elk meisje van jongs af aan om een prachtige witte jurk te dragen tijdens het trouwen
 4. Een lange witte jurk is een echte eyecatcher op je huwelijksdag
 5. Als je in de zomer trouwt valt door de witte jurk je mooie gebruinde huid extra goed op
 6. Een lange witte jurk in plaats van een korte witte jurk zorgt er ook voor dat je niet per se mooie gebruinde en gladde benen hoeft te hebben om er prachtig uit te zien.
 7. Je kunt door een mooie ouderwetse trouwjurk te dragen op je bruiloft, de familietraditie voortzetten. Op deze manier is je moeder en oma namelijk ook getrouwd.
 8. Je krijgt niet vaak de kans om een witte lange ouderwetse trouwjurk te dragen. Nú heb je de kans, het zou jammer als je deze kans zou laten liggen.  
 9. Als je graag een ouderwetse witte lange trouwjurk wilt dragen, dan kun je misschien de trouwjurk van je moeder dragen. Op deze manier zie je er prachtig uit én bespaar je ontzettend veel geld.
 10. Bij een witte lange jurk staat een mooie bruidskapsel en bruidssieraden éxtra mooi 

Tip! Neem een kijkje bij Weddingwonderland

 • Prachtige witte lange trouwjurken
 • Een mega keuze uit jurken onder de €100
 • Goede service
 • Denken mee
 • Geweldige accessoires

Zoals je kunt lezen zijn er genoeg redenen om in een prachtige ouderwetse lange jurk in het huwelijksbootje te trouwen. Uiteindelijk gaat het erom dat je draagt waar jij je goed in voelt. Het is jouw dag en het is erg belangrijk dat jij je comfortabel voelt in wat je draagt.

 

Wat vind jij het mooist om in te trouwen?

De trouwfoto


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥