Het is bijna een issue aan het worden voor sommige mensen. Want wanneer gaan wij nou eens trouwen? 

De verloving

Met veel bombarie zijn wij in 2014 verloofd. Dat is best wel al een tijdje. Sommige mensen zouden nooit zo een lange verloving willen, en vragen zich ook af of het dan wel serieus is. Maar ik kan je vertellen dat wij heel gelukkig zijn met de lange verloving. Trouwen is niet onze eerste eerste prioriteit op dit moment. Wij hebben zoveel spelen op het moment, dat een bruiloft gewoon even niet uitkomt. Geen zorgen, wij zijn zo een stel die heerlijk kan knallen tegen elkaar om daarna weer geweldige goedmaak sex te hebben. Zo een stel die eigenlijk alles met elkaar bespreekt en toch weet te verrassen. Wij weten beide dat wat er ook gebeurd, die belofte op het strand toen, die is voor altijd. En wat andere mensen daar van denken of vinden? Dat is echt hun zaak.

Tot wij echt die handtekening zetten (of hebben we dat stiekem al gedaan?) blijven wij met zijn viertjes nog lekker op zoek naar wat voor ons de perfecte bruiloft zou zijn.

De jurk

Als je gaat trouwen is 1 van de eerste dingen waar je het over hebt: De Jurk! Want dat is blijkbaar het belangrijkste. Mijn mening over wat ik zou willen verandert wekelijks dus ik ben bang dat ik zo een vier jurken moet hebben bij mijn trouwen. Op het moment ben ik helemaal fan van de Ladybird jurken uit de Honeymoon Shop. Ze zijn vrouwelijk, klassiek en van Nederlandse bodem. Ik hou vooral van de mooie rug in de jurken. Als die van mij een beetje afgetraind is straks, wow, kan niet wachten!
Dat is ook wel een ding voor ons. Wij willen echt hele mooie foto’s van de bruiloft. Dat je die met trots door je hele huis hangt. En op dit moment zie ik ons daar nog niet. We zijn goed op weg, maar nog niet dat je niet hoeft te zeggen, mooi die jurk maar jammer van die michelin rollen. Of bij hem net jammer dat het overhemd zo rekt bij zijn buik. De meiden zijn natuurlijk prachtig, dus ik zou hun alleen op kunnen hangen in huis, maar ik wil graag ons erbij.

De meiden hebben wel al 100 jurken uitgezocht. Ook die veranderen elke week van mening. Keira ging bijvoorbeeld van knalroze met glitters naar nu een crop top met een tutu. Het liefst in het zwart. Miya van een Spiderman pak naar een mooie witte jurk met veel kant en bloemen.

Ladybird jurk

De huwelijksreis

Ook de huwelijksreis is voor ons nog een groot mysterie. Want gaan we dan toch naar Aruba, of de grote rondreis door de US? Voorop staat wel dat de meiden gewoon lekker mee gaan. Die horen erbij. Wij zouden echt wel een weekje ergens met zijn tweetjes nog heen gaan. Maar de echte grote honeymoon is met onze meiden.

Wij gaan trouwen!

Dus.. uiteindelijk gaan wij wel trouwen (of zijn wij al getrouwd?) maar de bruiloft laat nog even op zich wachten.

De foto van het bruidsboeket is van Shutterstock


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥