Wanneer gaan jullie nou eigenlijk trouwen?

Het is bijna een issue aan het worden voor sommige mensen. Want wanneer gaan wij nou eens trouwen? 

De verloving

Met veel bombarie zijn wij in 2014 verloofd. Dat is best wel al een tijdje. Sommige mensen zouden nooit zo een lange verloving willen, en vragen zich ook af of het dan wel serieus is. Maar ik kan je vertellen dat wij heel gelukkig zijn met de lange verloving. Trouwen is niet onze eerste eerste prioriteit op dit moment. Wij hebben zoveel spelen op het moment, dat een bruiloft gewoon even niet uitkomt. Geen zorgen, wij zijn zo een stel die heerlijk kan knallen tegen elkaar om daarna weer geweldige goedmaak sex te hebben. Zo een stel die eigenlijk alles met elkaar bespreekt en toch weet te verrassen. Wij weten beide dat wat er ook gebeurd, die belofte op het strand toen, die is voor altijd. En wat andere mensen daar van denken of vinden? Dat is echt hun zaak.

Tot wij echt die handtekening zetten (of hebben we dat stiekem al gedaan?) blijven wij met zijn viertjes nog lekker op zoek naar wat voor ons de perfecte bruiloft zou zijn.

De jurk

Als je gaat trouwen is 1 van de eerste dingen waar je het over hebt: De Jurk! Want dat is blijkbaar het belangrijkste. Mijn mening over wat ik zou willen verandert wekelijks dus ik ben bang dat ik zo een vier jurken moet hebben bij mijn trouwen. Op het moment ben ik helemaal fan van de Ladybird jurken uit de Honeymoon Shop. Ze zijn vrouwelijk, klassiek en van Nederlandse bodem. Ik hou vooral van de mooie rug in de jurken. Als die van mij een beetje afgetraind is straks, wow, kan niet wachten!
Dat is ook wel een ding voor ons. Wij willen echt hele mooie foto’s van de bruiloft. Dat je die met trots door je hele huis hangt. En op dit moment zie ik ons daar nog niet. We zijn goed op weg, maar nog niet dat je niet hoeft te zeggen, mooi die jurk maar jammer van die michelin rollen. Of bij hem net jammer dat het overhemd zo rekt bij zijn buik. De meiden zijn natuurlijk prachtig, dus ik zou hun alleen op kunnen hangen in huis, maar ik wil graag ons erbij.

De meiden hebben wel al 100 jurken uitgezocht. Ook die veranderen elke week van mening. Keira ging bijvoorbeeld van knalroze met glitters naar nu een crop top met een tutu. Het liefst in het zwart. Miya van een Spiderman pak naar een mooie witte jurk met veel kant en bloemen.

Ladybird jurk

De huwelijksreis

Ook de huwelijksreis is voor ons nog een groot mysterie. Want gaan we dan toch naar Aruba, of de grote rondreis door de US? Voorop staat wel dat de meiden gewoon lekker mee gaan. Die horen erbij. Wij zouden echt wel een weekje ergens met zijn tweetjes nog heen gaan. Maar de echte grote honeymoon is met onze meiden.

Wij gaan trouwen!

Dus.. uiteindelijk gaan wij wel trouwen (of zijn wij al getrouwd?) maar de bruiloft laat nog even op zich wachten.

De foto van het bruidsboeket is van ShutterstockVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Rilana

  Wauw, de jurk op de foto is echt prachtig!

 2. Maaike

  Wij waren juist maar een half jaar verloofd voordat we gingen trouwen. Grappig die verschillen. Lekker doen wat jullie fijn vinden!

 3. Mieke | mieksmind

  Jullie zijn al inderdaad even verloofd.. weet niet of ik dat zo lang zou kunnen. dan zou ik ook wel eens echt willen trouwen na 2-3 jr! mooie jurk op de foto trouwens dat model vind ik erg gaaf

 4. Natasja

  Mooie jurk hoor! Ik ben nog nooit getrouwd, maar woon al jaren samen. En lang verloven heeft ook wat toch? Ben zelf ook nog nooit verloofd geweest

 5. Kevin

  Aaah wat leuk en spannend zeg. Ik ben zelf nog single maar als ik ooit ga trouwens zou ik ook een heel mooi pak willen

 6. Armande

  Oooh de honeymoonshop! Daar heb ik in 1994 (ja het stenen tijdperk) een trouwjurk mogen uitzoeken omdat ik een prijsvraag had gewonnen, voor 2000 gulden. Geweldig want anders had ik echt niet zo’n dure jurk gekocht. Ik mocht hem zelf uitzoeken, het werd een rode.

 7. Bianca

  Toen ik ging trouwen had ik een soort sprookjes bruiloft, alleen niet veel later kwam de scheiding. Nu met mijn huidige partner hoeft trouwen niet zo nodig, het is goed zoals het is…al zou ik nog wel eens zo’n prachtige jurk aan willen 🙂

 8. Daisy Ollefers

  Een lange verloving kan ook leuk zijn toch. Wij zijn nooit echt verloofd geweest. Wij zijn gewoon meteen getrouwd. Alleen voor de wet, zonder jurk en zonder feest. Maar ik blijf dromen..

 9. Naomi

  Het lijkt me heeelijk om lang verloofd te zijn, dan blijft er iets om naar uit te kijken en je hebt alle tijd om alles te plannen etc!

 10. nicole orriens

  Oh, ik vind die jurk op de foto echt geweldig! Die zou ik zo wel aan willen. Grappig dat de vraag of mensen gaan trouwen zo interessant is!

 11. Astrid Mucaj

  Ik wil een blush jurk als ik nu zou trouwen 😉

%d bloggers liken dit: