Meteen naar de inhoud

Wilanda trouwde op een festival, en Ferry Corsten signeerde haar jurk!

Het eerste deel over trouwen op een festival haalde allemaal de party romanticus in ons naar boven. De retweets en likes waren niet aan te slepen. Vandaag het laatste deel van trouwen op een festival. 

Alles afgevinkt;

  • bedankjes,
  • jurk,
  • pak,
  • kleding van de kinderen,
  • ringen (4x want ja, wij zijn ook met Ben en Julie getrouwd),
  • fotograaf,
  • kapper,
  • makeup,
  • corsage,
  • versiering,
  • wie doet wat,

yep, wij waren er klaar voor!
6 juni was het dan zover; ons huwelijk op Summer Energy!!
Mijn zusje (de schat, de eeuwige ‘ik regel alles wel en soms zonder dat je het in de gaten hebt, heb ik het al gedaan’lieverd) was de avond ervoor al gekomen en zorgde ‘s ochtends voor het ontbijt voor de kindertjes, zodat moeders naar de kapper kon. Eenmaal thuis (jaja, de kapper had zich ook nog verslapen…. verder zal ik hier niet over uitweiden) ging Albert de auto wassen, zusjelief zat in de krullers en naaide hier en daar nog een corsage in elkaar en paps en mams waren er ook. Toen de fotograaf kwam, heb ik mezelf in m’n jurk gehesen met behulp van mam en zus. Mijn vriendin regelde de makeup en ik… ik vond dat ik echt wel mooi werd ;)

Onze familie en vrienden hadden zich verzameld bij het Berghotel in Amersfoort (waar ook de huwelijksnacht zou plaatsvinden). Wat was het gaaf! Iedereen zag er zo mooi uit en had zo hun best gedaan, fantastisch! Na een
heerlijke lunch zijn we gezamenlijk naar het festivalterrein gegaan. Wat was ik zenuwachtig! Op het terrein was al snel duidelijk wat we kwamen doen. Er waren er weinig die in trouwjurk liepen te hossen ;) Het zorgde er dan ook voor dat we veel op de foto zijn geweest, heeeeeel veeeeeel. Zelfs bij de toiletten (waar ik overigens nooit hoefde te wachten) waren er genoeg die even op de foto wilden.
Het meest officiële gedeelte vond plaats in een opblaaskerk. Dat zag er gaaf uit! Ik vond het echt super. Gelukkig zijn er ook de nodige tranen gevloeid op de maat van de muziek, die je verderop hoorde. Na een toost, cadeaus en een verzorgde bbq kwam voor ons echt een hoogtepunt; op mainstage met een aantal dj’s! Hoe tof!! Dat gevoel daar te staan, op de teenslippers en je trouwjurk, ongelooflijk!! In een gekke bui heb ik een aantal dj’s op mijn trouwjurk laten schrijven, hihi! Een aantal weken later stond er nog een foto van Ferry (Corsten) en mij op Instagram. Hij had namelijk nog nooit eerder op een trouwjurk mogen kleuren en hij vond het wel apart.

In de aftermovie van Summer Energy 2015 komen we ook nog even voorbij, mocht je het
leuk vinden.
En mocht je ooit de kans krijgen; doen!!!! Het is een beetje gek en een beetje apart, maar zo
onwijs de moeite waard!!
De verdere avond was geweldig en gezellig en de kamer in het Berghotel ook… ;)

Tags:

5 reacties op “Wilanda trouwde op een festival, en Ferry Corsten signeerde haar jurk!”

 1. Channa - SoMama.nl

  Ik kan hier alleen maar mee instemmen, wij hebben daar ook mogen trouwen en het is zo bijzonder!!

 2. Wat een ongelooflijk leuk en origineel idee om te trouwen op een festival. Zou ik zelf nooit opgekomen zijn…

 3. Ieder zijn ding! Fantastisch dat het zo’n mooie ervaring was. Ik wilde zelf eigenlijk een intiem huwelijk. Niet dat dat helemaal gelukt is trouwens 🙂

Reacties zijn gesloten.