Zo combineer je de tuniek in elk seizoen

tuniek Zo combineer je de tuniek in elk seizoen

Bij een tuniek denk ik meteen lekker aan de zomer. Mooi weer, badpak eronder en voetjes in het water. Maar waarom zou je hem niet in de lente of winter zelfs dragen?

De tuniek alleen voor de zomer?

Niet! Ok, ik draag hem ook het liefst met slippers en een leuk paar shorts. Maar helaas werkt het weer hier niet grandioos mee. Het zonnetje mag dan even lekker schijnen, echt warm is hij niet. Een tuniek kan ook echt heel leuk staan zonder slippers en shorts. Je moet alleen even weten hoe het te dragen.

Ik vind een casual tuniek altijd leuk staan over een simpele zwarte legging. Ik was laatst weer even aan het rondsnuffelen in de sale bij Esprit.nl (ik hou van dit merk want echt de allerfijnste basics! Ik ben niet zo van de plaatjes of teksten op mijn kleding, en dat is hier bijna niet. Tip!) zag ik bijvoorbeeld een lange witte blouse op een skinny jeans, of een lange overhemdblouse over flared jeans.

998CC1B825 902 20 Zo combineer je de tuniek in elk seizoen
De bootcut jeans geven een mooie shape aan het lichaam vooral met een tuniek erover
998CC1B821 904 13 Zo combineer je de tuniek in elk seizoen
Ik hou heel erg van organic cotton, het zit zoveel zachter. Een leuke lichte skinny staat zoals je ziet heel fris met een blouse erin, maar ook erover heen!

Ik vind zelf een tuniek met bloemen weer lekker vrolijk op een ripped jeans, en een kanten blouse weer mooi op een pantalon. De spijkerblouse is helemaal lente 2019. Zo kun je het dus op wel 100 manieren combineren.

Waarom elke vrouw een tuniek nodig heeft

Ik wil heel graag op dieet, ben al een tijdje op dieet, maar het lukt allemaal niet zo. De waisttrainer doet een hoop, maar overdag vind ik die niet hele geweldig zitten. Nou vind ik het vreselijk als ik in de spiegel kijk, en ik zie er ook nog eens niet uit. Sommige vrouwen worden dan fanatieker, ik niet, ik ga eten. Vandaar dat ik dus ben gaan shoppen voor een tuniek die afkleed.

Ik zal wat punten noemen waarom de tuniek:

  • Als je toch weer brood gegeten hebt en bent opgezwollen tot een 6 maanden zwanger look alike
  • Voor het eerst uit eten met die leuke man? Wil je dan echt uit je topje knappen, of er gewoon nog net zo leuk uit zien als het begin van de avond?
  • Ikzelf zwel op naarmate de dag vordert. Waarom, geen idee, maar ik zweer je dat ik in de ochtend minimaal 5kilo lichter lijk. Met een tuniek zie je dat verschil gewoon minder.
  • Een wat langer tuniekje past prima over een legging. Of heb je die skinny jeans gehaald die van boven net niet zit, maar als je wat langs draagt heel sexy staat? Dit is je “wat langs”.
  • Heb je een recht figuur maar wel slanke benen? Een tuniek zorgt ervoor dat je benen gewoon extra mooi uitkomen.
  • Je hoeft geen adem in te houden, of rare poses aan te nemen om er slanker uit te zien
  • Het staat met alles. In de zomer over je bikini, in de winter onder een vest.
  • Het is een goed begin van je dieet, vaak begin je een dieet op het dieptepunt. Je kijkt in de spiegel en denkt “NU GA IK OP DIEET!” want je hebt weer een shirtje aangetrokken die je 10kg zwaarder maakt. Je rollen steken aan alle kanten uit, en je armen lijken wel worstenbroodjes. Met een tuniek heb je dat probleem even niet.

zo combineer je de tuniek in elk seizoen

de tuniek Zo combineer je de tuniek in elk seizoen


ageology banner Zo combineer je de tuniek in elk seizoen

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥