Close

Twinkle Twinkle Twinkle toes

De nieuwe special edition van Skechers Twinkle Toes zijn er weer, nog mooier nog schattiger dan ooit! Wij waren op het feestje!

Skechers Twinkle Toes

Ik weet nog als de dag van gisteren dat Keira voor het eerst de Twinkle Toes zag. Ze was een jaar of 3/4, en zag een meisje lopen met lichtjes aan haar voeten. Die dag is echt haar obsessie met Skechers begonnen. Ze moest en zou de lichtgevende schoenen hebben. Gelukkig heeft ze een lieve oom die zwak is voor haar smeekbedes, en duurde het niet al te lang voor ze de gympen mocht uitzoeken. Ze zijn echt helemaal tot op het laatste draadje afgedragen. Zo blij was ze er mee. Daarna kreeg ze een nieuw paar die ze ook flink heeft gedragen. Ze zijn evengoed nog steeds leuk om te zien, en nog helemaal heel (afgezien van de lichtjes na het vele wassen). Dus toen ik laatst de koffer met kleding van Keira even door ging zoeken om te kijken wat Miya nu past, werden die er meteen uitgevist. Ook Miya was onmiddelijk verliefd.

Miya op het Skechers Twinkle Toes feestje

Keira had dolgraag mee willen gaan, maar arme kind had haar lies verrekt en zat op de eerste hulp. Om daar met zijn allen te gaan zitten heeft ook geen zin, dus ik nam met Miya de trein op naar Amsterdam. Daar kwam oma ons oppikken om even gezellig een broodje eerst te gaan eten. Eenmaal op het feestje mocht Miya een paar Skechers Twinkle Toes passen. Ze had dus net het paar van Keira gehad, en die mochten niet uit! Hoe mooi ze ook waren die nieuwe natuurlijk. Het duurde even, maar uiteindelijk ging ze toch overstag, want al die andere kinderen hadden lampjes aan hun voeten, hoe cool was dat!

Keira kreeg alsnog een paar Skechers Twinkle Toes, deze grotere maten zijn met zilveren vleugels aan de zijkant met verwassen jeans.
Miya heeft de kleine versie aan met hartjes en veel extra glitters

Ze heeft toen ze aan konden wel een half uur staan springen. Ze mocht lekker mee knutselen onder leiding van Coloured Creatures, en heeft even mee gedaan met de dansles. Miya was wel de allerjongste en had het geduld en aandacht niet. Al moet ik er wel bij vertellen dat aan het einde toen iedereen weg was, Miya nog een privé danslesje kreeg, en gezellig nog stond na te dansen. Super schattig!

https://www.youtube.com/watch?v=SGO5Z10Ce4I

Skechers Twinkle Toes

Het allerleukste van de schoenen is natuurlijk wel dat de kleine meid er zo blij mee is. Maar ik vind het erg belangrijk dat ze ook nog eens van een goede stevige kwaliteit zijn, en een goede zool hebben. Zelf ben ik ook enorm fan van de Skechers, en draag ze bijna dagelijks.

Wat vind jij van de Skechers Twinkle Toes?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang