Twinning, je hebt het nu vast net zo vaak voorbij zien komen als ik. Het leek mij erg leuk om het gewoon een keer te proberen. Zullen we het nog een keer doen?

Twinning

Wat is twinning? Nou dat is hetzelfde aantrekken als je kind. In dit geval bestelde ik dus hetzelfde zwarte jurkje als Keira. Bij Deal 75 zijn ze expert in super leuke  twinning kleding, en hebben dus vrijwel alle jurkjes in kindermaat en in een volwassen maat. Ik heb zo vaak blogs voorbij zien komen waar de moeder en de dochter aan twinning deden, en altijd zag het er zo lief uit, dat moest ik gewoon ook een keer proberen. Helemaal omdat Keira zo ontzettend veel op mij lijkt. IMG 7599 - Twinning met Keira

Zo gezegd zo gedaan natuurlijk.

IMG 7588 - Twinning met KeiraWat vind ik van twinning

Ik vind het geweldig! Nou heb ik een bijna puber, en die vind het minder leuk om er hetzelfde uit te zien als mama. Niet cool of zo. We dragen de jurken nu dus voornamelijk op andere dagen. Alhoewel met Pasen vond ze het toch leuk om dan hetzelfde aan te doen. Ik vermoed dat het iets te maken had met een challenge op musical.ly. Kleine Miya vind het wel erg leuk, en die zou het liefst dat ik de hele dag dezelfde jurkjes draag als zij. Dus wij zijn al weer aan het rond kijken om iets aan te doen wat past bij een 3 jarige en mijzelf. Van de zomer wordt dat vast veel makkelijker met al die keuze in zomerjurken.

IMG 7506 - Twinning met Keira

IMG 7502 - Twinning met Keira
Het jurkje is trouwens wel bijzonder mooi. Hij zit als gegoten om je lichaam. De jurk is hoog gesloten wat ik altijd erg mooi vind bij hele strakke jurken. Het is van een zware geribbelde stof, en heeft een mooi gouden ritsje in de nek.

Wat vind jij van twinning?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love