Close
twinning

Twinning met Keira

Twinning, je hebt het nu vast net zo vaak voorbij zien komen als ik. Het leek mij erg leuk om het gewoon een keer te proberen. Zullen we het nog een keer doen?

Twinning

Wat is twinning? Nou dat is hetzelfde aantrekken als je kind. In dit geval bestelde ik dus hetzelfde zwarte jurkje als Keira. Bij Deal 75 zijn ze expert in super leuke  twinning kleding, en hebben dus vrijwel alle jurkjes in kindermaat en in een volwassen maat. Ik heb zo vaak blogs voorbij zien komen waar de moeder en de dochter aan twinning deden, en altijd zag het er zo lief uit, dat moest ik gewoon ook een keer proberen. Helemaal omdat Keira zo ontzettend veel op mij lijkt. twinning

Zo gezegd zo gedaan natuurlijk.

twinningWat vind ik van twinning

Ik vind het geweldig! Nou heb ik een bijna puber, en die vind het minder leuk om er hetzelfde uit te zien als mama. Niet cool of zo. We dragen de jurken nu dus voornamelijk op andere dagen. Alhoewel met Pasen vond ze het toch leuk om dan hetzelfde aan te doen. Ik vermoed dat het iets te maken had met een challenge op musical.ly. Kleine Miya vind het wel erg leuk, en die zou het liefst dat ik de hele dag dezelfde jurkjes draag als zij. Dus wij zijn al weer aan het rond kijken om iets aan te doen wat past bij een 3 jarige en mijzelf. Van de zomer wordt dat vast veel makkelijker met al die keuze in zomerjurken.

twinning

twinning
Het jurkje is trouwens wel bijzonder mooi. Hij zit als gegoten om je lichaam. De jurk is hoog gesloten wat ik altijd erg mooi vind bij hele strakke jurken. Het is van een zware geribbelde stof, en heeft een mooi gouden ritsje in de nek.

Wat vind jij van twinning?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

27 thoughts on “Twinning met Keira

 1. Wat zien jullie er mooi uit! Kan dit eens voorstellen aan mijn 8-jarige, maar of ze het gaat willen ? 🙂

 2. Wat leuk: twinning!😍Ik snap dat een puber het wat minder leuk vind hahaha! Toch zijn er mooie foto’s uitgekomen en prachtige jurkjes!

 3. Ohhh wat zijn dit mooie foto’s en wat heb jij een prachtige dochter. Ik vind zwart jullie heel goed staan! Jullie zien er gorgeous uit! Echt iets om trots op te zijn!

 4. Aah wat is die eerste foto van jullie twee lief!
  Zelf kan ik me er heel erg in herkennen: toen ik jonger was wilde ik exact dezelfde kleding als mijn moeder. Als zij op vakantie in Griekenland Griekse sandalen kocht dan wilde ik exact hetzelfde paar, net als met de zomerse jurkjes. Nu lijkt het me niks om er hetzelfde bij te lopen. Zo zie je maar: het veranderd met de leeftijd.

 5. Hartstikke leuk! Ik heb pas 2 dezelfde shirtjes besteld voor mij en mijn dochtertje (2 jaar) ik vind het erg leuk om dat tegelijk te dragen 😀

 6. Wat een lieve foto’s! Het staat wel leuk voor een feestje. Ik ben ook nog opzoek naar matchende kleding met mijn dochter dus ik ga zeker even kijken of ik iets leuks kan vinden.

 7. Ik vind Twinning geweldig. Zelf ben ik 1 van een 2ling en liep ik er dus ook al vaak hetzelfde bij. Maar zo bij moeder en dochter vind ik het ook erg leuk. Bedankt voor de tip van Deal-75, daar ga ik zeker even gluren. Het staat jullie allebei juist super, ook bij je dochter, maar ik snap wel wat je bedoelt met ‘te volwassen’.

 8. Ik vind het jullie erg leuk staan. Je dochter lijkt in dit jurkje ook erg volwassen 🙂

 9. Twinning is leuk! Zelf doe ik het vooral met items die op elkaar lijken. Zo heb ik een gestreepte jurk van de Zeeman en mijn dochter een gestreepte van een ander merk. Maar omdat ze hetzelfde gestreept zijn en met dezelfde kleuren lijken ze best op elkaar. Zo twinnen we alsnog terwijl haar jurkje wel echt kinds is en die van mij “gewoon” .

 10. Wat een lieve foto’s! Ik vind Twinning bij andere altijd erg leuk, maar niet bij ons zelf (Sterre zou dat absoluut ook niet willen…mama dat is niet cool! #prepuberteit) x

 11. De jurk staat jullie beiden echt prachtig! Heel leuk om te zien. En zeker omdat de jurk zo simpel is staat het erg mooi, Twining met printjes kan echt al snel to much worden 🙂

 12. Ja, ik ben het helemaal met je eens… De jurkjes zijn leuk maar vind Keira hier wel 14 ofzo lijken… Nog maar even lekker klein laten. Vind de jurken wel erg mooi trouwens… Mss nog een keertje met kerst over drie jaar ofzo 😉

 13. Ik heb van de term twinning vaker gehoord. Zelf nog nooit aan mee gedaan. Maar met twee jongens en nu pas een kleine meid is dat lastig. Weet ook niet of ik het ooit met mijn dochter gaat doen. We schelen bijna 40jaar in leeftijd. Ik vind jullie er trouwens prachtig uit zien. Mooie jurken.

 14. Wat leuk! Ik had nog nooit eerder van twinning gehoord, maar het is zo leuk om te zien hoeveel gelijkenissen er zijn! Wat een prachtige mama-dochter foto’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang