De UFO is ‘s werelds meest geavanceerde slimme gezichtsmasker, ontworpen om jouw normaal gesproken 20-minuten maskerbehandeling in een behandeling van 90 seconden om te zetten. 
Soms kom je van die dingen tegen dat je denk Wat? En dit is weer zoiets. Ik zag UFO voorbijkomen in een paar magazines, maar het leek mij meer zoiets voor gewoon luxe. Het is namelijk best prijzig. Maar ga je de resultaten vergelijken met een paar bezoekjes aan een salon, of een paar goede maskers, dan is het al snel de moeite waard. En het voelt ook gewoon heerlijk aan op de huid!

Wat is de Foreo UFO?

Een transcendent slimme maskerbehandeling, UFO combineert geavanceerde huidtechnieken met exclusieve, Koreaanse maskerformules voor een decadente gezichtsbehandeling in slechts seconden

Het combineert UFO geactiveerde maskers met Hyper Infusion Technology (verwarming, koeling en T-Sonic pulsaties) en LED lichttherapie voor een professionele behandeling thuis. De verwarming opent de poriën, T-Sonic pulsaties brengen actieve ingrediënten in de huid en cryotherapie brengt zowel actieve ingrediënten als verstevigt de huid.

Hyper-infusie

De verwarming (Thermo-therapie) opent de poriën, waardoor het masker wordt geabsorbeerd en de ingrediënten beter intrekken. Een soort van lokale sauna. Een beetje te vergelijken met de sauna maskers die ook zo lekker warm worden op de huid. Ook draagt het bij aan de gezondheid van de huid. Het verhoogt de bloedcirculatie en zet proteïnen en voedingsstoffen binnen om toxines weg te nemen.

De koeling (Cryotherapie) zorgt ervoor dat de bloedvaten in de huid samentrekken, waardoor de poriën kleiner lijken en de huid minder gezwollen is. Dit verstevigd de huid en zorgt ervoor dat alles ook in de huid blijft. Het voelt ook een stuk fijner dan een zak bevroren doperwten op je gezicht. Ook fijn als je de stap in vriescabine nog wat te heftig vind. Gebruik je nou warm en koud is het net een sauna in Ijsland op je huid.

T-Sonic Pulsaties helpen het licht om dieper in de poriën te reiken voor een beter effect. Dit biedt een verzachtende massage en snellere opname van de producten. Dit is een beetje het idee van de rode lamp in de sauna. Het geeft rust aan je spieren, en je gezicht ziet er wat rustiger en zachter uit.

Welcome to the future

In tegenstelling tot bijvoorbeeld de sheetmasks of de kleimaskers biedt UFO fantastisch resultaat in maar 90 seconden. Het is een combinatie van:
verkoeling opwarming T-Sonic pulsaties met rode, blauwe en groene LED-lichttherapie
Alsof je een eigen professionele spa behandeling thuis hebt.

UFO is echt anders!

UFO glijdt zonder enige moeite over elk stukje van van je gezicht en activeert essentiële ingrediënten in de exclusieve Koreaanse maskerformules. De UFO geactiveerde maskers zijn gemaakt van zachte microvezel, met plant- en fruitextracten, geconcentreerde botanische oliën en natuurlijk bloemenwater. Elk masker is gekoppeld aan een voorgeprogrammeerde behandelingsroutine van de UFO-app om de effecten te versterken en een glanzende huid garanderen.

Klik hier voor verkoop informatie van UFO

Tip! Lees ook hier over de fijnste crèmes van 2018!

 

Mary Lou geeft vandaag een tafellaken voor kerst weg.. Ik heb ze al stiekem gezien en ze zijn echt super leuk!

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love