bedtijd baby

Nog een paar maanden en dan is het alweer zo ver, dan wordt kleine Miya alweer 3, en mag ik vast gaan denken aan de uitdeel cadeautjes voor de psz en het kdv! Samen zochten wij er een paar uit.

Met alle regels op de kinderdagverblijven en peuterspeelzalen kun je niet zomaar wat wat uitdelen. Het moet verantwoord zijn, passen bij de leeftijd, en zoals bij Miya op de psz, zelfgemaakt.uitdeelcadeautjes3

Gekleurd Dino groei ei

Miya is de laatste tijd helemaal fan van de dino’s, en een ei dat breekt is natuurlijk reuze spannend!
Zet het ei in een glas water en zie je dino groeien! Na 2 dagen breekt het ei en zal je dino langzaam naar buiten kruipen. Als je de dino nog verder wilt laten groeien zet je hem weer in het water!

uitdeelcadeautj2Kaleidoscoopje
Draai de dop van deze Caleidoscoop en je ziet de mooiste vormen in de mooiste kleuren. Een leuk spel is om te kijken wie de mooiste vormen kan maken.

uitdeelcadeautje1Bellen blazen
Welk kind houd nou niet van bellen blazen? Nu kun je natuurlijk gewoon bij de Action de potjes halen. Maar HOE LEUK zijn deze ijsjes dan? Ik vind dit wel echt een cadeautje. Deze kunnen ze dan ook bewaren en er vaker mee spelen. Of bij het speelgoed opslaan voor de poppen bijvoorbeeld. Dit was iig Miya haar favoriet.

Natuurlijk hoef je niet altijd uitdeel cadeautjes  te kopen om uit te delen. Versierd fruit bijvoorbeeld is ook erg leuk. Ik heb zelf een keer bananen als de Minions verkleed en het jaar daarvoor had ik je eigen build a snowman kit. Op de psz kreeg Miya laatst een mandarijn versierd als Indiaan. 2 ogen en een mond waren getekend. Om het hoofd een band van washi tape, en daarin vast zat een gekleurde veer. Origineel, en leuk. Allemaal eetbare uitdeelcadeautjes die je naast of op zichzelf een uitdeelcadeautje kunt geven. .

De echte uitdeelcadeautjes zijn ook erg leuk als kleine schoencadeautjes vind ik, wat vind jij?


ageology banner De leukste uitdeeldeel cadeautjes voor de allerkleinsten

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo