Unboxing JouwBox | review van Liesbeth!

Het ziet er zo leuk uit; dat ‘unboxing’. Ik keek er naar uit ooit mijn eigen verrassing te unboxen. En ineens was daar die kans: ik mocht een JouwBox ontvangen !! Dit werd mijn kans om op legendarische en onnavolgbare wijze de doos te openen en officieel insta-waardig te unboxen.

Het liep geheel anders. Ik hoorde de bel. Ik deed de deur open. Ik rukte de doos uit de handen van de postbode. Ik rende naar binnen. Ik sloopte de doos en plunderde hem in een beweging.
En toen realiseerde ik me dat ik ‘mijn moment’ had verziekt. Dit was het. Het moment was voorbij. Er kwam geen onnavolgbaar YouTube filmpje van ‘me unboxing’. Ik had zelfs deze aanval op de box niet gefilmd. Dat had nog een leuk filmpje opgeleverd.
Niets van dat alles. Ralph Moorman maakte wel een leuke video overigens!

Ik was gewoon overvallen. Overvallen door nieuwsgierigheid. Ik had mijzelf niet in de hand. Ik was gewoon te benieuwd naar wat er in zou zitten.
Er was namelijk zoveel over gezegd. De box was zo waardevol, er zaten zulke toffe producten in; mijn verwachtingen waren gewoon zo hoog dat ik niet kon wachten met open maken en er geen seconde over dacht om dit subtiel te doen en insta-worthy.

Ik hou van lekkere geurtjes, fijne smaken en prettige structuren.

En deze drie kenmerken kwamen samen in een van de produkten: BioBites: Lijnzaadcrackers met een Italiaanse smaakje. Aangezien ik mijn paard vroeger lijnzaad gaf, was ik even huiverig; ze zagen er namelijk erg uit als een plakkaat opgedroogde lijnzaadpulp.

Maar toen het plastic eraf ging, rook ik het al: zalige kruiden. De smaak was net zo goed als de geur; wat een lekkere crackers ! Dus ik at vrolijk verder en voor mijn gevoel pas net op dreef toen ik me realiseerde dat het doosje leeg was…… na 4 crackers……. WATTTT??!! Wie maakt nu een verpakking met maar 4 crackers ?? Dat kun je doen als iets niet binnen te houden is, maar niet als je zulke lekkere crackers maakt !! Laat dit een ‘note-to-producer’ zijn: er moeten er meer in een doosje…..

Waar er gerust een paar minder van in het zakje mochten, waren de proteine ballen (lekker woord al he ?) van The Protein Ball co. Ik heb het gehele zakje minus 1 hap weggegooid. Sorry. Dit was, zelfs door mij als eiwit-verslinder, niet binnen te houden. Ik had de smaak Lemon + Pistachio; misschien was dat de boosdoener?

Ik werd in en in gelukkig bij het zien van de SOS Magnesium Spray van The Health Factory! Magnesium plaatselijk aanbrengen is zo effectief; veel effectiever dan via suppletie. Aangezien ik veel en zwaar train is er altijd wel een plek op mijn lichaam waar bespiering wat rust verdiend. Top produkt !!

Verder zat er in mijn JouwBox

Seacret: dode zee badzout (balen; ik heb geen bad….maar Judith wel en die is dol op badderen! Deze gaat dus richting het midden van het land)
Cressana: Puracress gevriesdroogde waterkers (leuke woord combi voor galgje)
Erica: Herbal Styling paste (zorgt ervoor dat mijn zoon nu met drie meisjes verkering heeft ivm fabulous hairstyle….)
2 Fine: Kessa Scrub Handschoen (scrubben in het voorjaar is een must; de bikinitijd komt eraan ladies !!)
Rosalpine: Gentle scrub (wat zei ik nou: scrubben is een must !!)
Masterplan: Voeding, vitaminen en verjonging (boeken lezen zou ik in bad doen, met een masker en mn badzout…… maar ja; ik heb geen bad….)
Harmonie; dagcreme (ruikt een beetje chemisch maar werkt verder prima)
Linwoods; hemp proteine (niet helemaal mijn smaak maar een vriendin zweert er bij!)

  • JouwBox editie 4
  • 11 natuurlijke producten
  • Totale winkelwaarde van €145
  • Nu verkrijgbaar voor €39

De volgende keer, ik beloof het, zal ik mijzelf inhouden en een fancy filmpje maken van het unboxing. Voor nu moeten jullie het met deze foto doen……

Bestel hier zelf je eigen Jouwbox!

Lees hier het review van de Jouwbox 1 en de Jouwbox 2 met een heerlijk pulled veggie recept van Judith!
Liefs, LiesbethVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like