Close

3 unieke cadeaus: met deze originele cadeau ideeën verras je iemand

Is er iemand in jouw leven die altijd moeilijk te plezieren is? Of ben je gewoon op zoek naar iets unieks om te geven, maar weet je niet goed wat? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blogpost geven we je namelijk enkele tips voor unieke cadeaus.

Vind jij het ook altijd zo lastig om leuke cadeaus te bedenken? En wil je niet voor de zoveelste keer aankomen met een cadeaubon, flesje parfum of douchegel? Goed nieuws: je hebt het juiste artikel gevonden. Wij helpen je op weg naar unieke cadeaus waar je iemand écht mee verrast! Wedden dat je een glimlach van oor tot oor op iemands gezicht tovert wanneer je met een van de volgende leuke cadeautjes aankomt?

Geef een ster als cadeau

Met een ster geef je een cadeau waar iemand de rest van zijn of haar leven plezier van heeft: hij blijft namelijk voor altijd bestaan. Zo’n persoonlijke ster is extra bijzonder om cadeau te doen bij een speciale gelegenheid.

Je kunt een ster laten benoemen via het Online Star Register. De ontvanger krijgt vervolgens een eigen sterrenpagina, die jij als gever volledig kunt personaliseren. Ook kun je een gepersonaliseerd cadeau pakket laten opsturen naar de ontvanger. Via de Star Finder app kunnen jij en de vriend of vriendin aan wie je de ster cadeau doet altijd kijken waar de ster op dat moment aan de hemel staat.

Super Ster Cadeau review

Al een hele tijd is mijn kleine meid bezig met de sterren. Ze legt samen met mij haar edelstenen in de vensterbank tijdens volle maan, en heeft een enorme fantasie over wat de sterren zijn, en vind het heerlijk om in de avond even op de hei uit te waaien en samen naar de sterren te kijken. Dit wist ik dus zeker dat het een mooi cadeau voor haar zou zijn.

In het pakket vind je een certificaat, een glow in the dark sticker met de coördinaten en naam, een 3D bril om de sterren via de app te bekijken, een wijzer om je eigen ster te vinden, een sterrenkijker en een super mooie globe. Het duurde even voor dat ze besefte dat ergens in het heelal nu een ster is die haar naam draagt, maar toen ze het eenmaal doorhad ging de sterrenkijker uit, is de app uitgebreid bekeken en staat de globe nu naast haar bed. Het idee dat er zoiets oneindigs helemaal van haar is, dat is super bijzonder. De certificaat en andere documenten komen in een mooi donderklauw mapje met sterren erop. Het is allemaal middernacht blauw met goud. Erg mooi verpakt en gebracht, een hele mooie chique touch.

Plan een mooie reis (en houd het een verrassing)

Zoek je een cadeautje voor iemand die van reizen houdt? Wat is er dan leuker om diegene een reisje cadeau te geven? Je kunt er een volledige vakantie van maken, maar je kunt het ook klein houden, bijvoorbeeld met een weekendje weg in eigen land.

Door de bestemming geheim te houden en pas op het laatste moment bekend te maken, maak je dit cadeau nóg origineler. Er zijn verschillende bedrijven waar je zo’n verrassingsreis kunt boeken, maar je kunt het ook gewoon helemaal zelf regelen. Wanneer je bij het geven alvast een eerste kleine tip deelt over de bestemming, houd je de ontvanger wekenlang in spanning!

Geef unieke cadeaus waarmee je bijdraagt aan een betere wereld

Wat geef je cadeau aan iemand met een groen hart? Simpel: een cadeau waarmee je bijdraagt aan een betere wereld. Denk bijvoorbeeld aan: een boom laten planten (of zelfs een stuk bos cadeau geven), een symbolisch dier adopteren of een donatie doen in naam van degene waar je een cadeau aan geeft. Dit cadeau is ideaal voor iemand die alles al heeft of voor mensen die niet zoveel waarde hechten aan materiële zaken.

Bonustip: schenk aandacht aan de manier waarop je iets geeft

Een uniek cadeau is pas écht compleet als je zorg besteedt aan de manier waarop je het geeft. Een ster, reis of boom die je hebt laten planten kún je natuurlijk geven op een uitgeprint A4’tje, maar je maakt het een stuk leuker door te kiezen voor een wat originelere verpakking.

Je verpakt een symbolisch cadeau of een ervaring als cadeau extra leuk door er een klein cadeautje naast te geven. Naast een reis kun je bijvoorbeeld ook een paspoorthoes of reisdagboek geven. Extra leuk is het om een klein cadeautje te kiezen waarmee je meteen de eerste tip geeft. Kies je om een ster cadeau te geven? Wanneer je deze laat registreren bij Online Star Register, kun je daar meteen een luxe cadeaubox bij bestellen.


About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang