Close

Urban Decay 100 shades of Vice relaunch party

Een paar weken geleden was ik uitgenodigd voor de  relaunch van 100 shades of Vice by Urban Decay. Ik ben al jaren dol op de make up van Urban Decay, dus daar zei ik geen nee tegen! 

Urban Decay

Samen met Jamey van beauty, fashion en lifestyle blog beauty-unboxing.nl en haar buurmeisje gingen we naar mijn hometown Amsterdam. Ik woon nu al 3 jaar in Ede, maar Amsterdam blijft toch thuis. Het is dan ook de mooiste stad van Nederland!

urban decay party
Ik had mijn haar laten doen door een goede vriendin, helaas heeft kleine Miya er hard aan getrokken en lieten de korte haartjes achter los, en zo de hele vlecht een dag later al. Zonde, want ik vond ze geweldig! Jij niet? Jamey zag er als altijd weer super stylish uit!

Urban Decay 100 shades of vice

We mochten alle lipsticks uitproberen, en gingen dus van blauw naar beige, rood en hele donkere kleuren.
Er zijn 100 kleuren, met 6 verschillende afwerkingen.

  1. Mega Matte
  2. Comfort Matte
  3. Cream (mijn favoriet)
  4. Metallized
  5. Sheer Shimmer

Urban Decay heeft hiermee zijn gehele lipstick collectie vervangen! De lipsticks bevatten vitamine C en E, hij plakt niet, long-lasting, en houd je lippen lang zacht en verzorgd door de aloë vera, jojoba, avocado en babassu olie.

We werden verwend met heerlijke hapjes en geweldige cocktails, grappig trouwens hoe de hapjes bijna allemaal brood bevatten, en dat met al die super slanke beauty meisjes. Het feestje was heel erg gezellig, ik was volgens mij de oudste, dat is wel een beetje raar. Maar goed, ook wij oldies dragen make up, en volgens de statistieken geven vrouwen boven de 35 meer uit aan duurdere make up. Dus.

Omdat ik over het algemeen echt op food of mama events word uitgenodigd was dit een leuke verandering, om zo ook eens de beauty bloggers te spreken, en een beetje glamour kan nooit kwaad!

Ik kreeg ook nog een super schattige goodiebag, de lipsticks daarin komen deze week nog in een ander blog.

Wat is jouw favoriete make up brand?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

2 thoughts on “Urban Decay 100 shades of Vice relaunch party

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang