Close
vaderdag

Last-minute Vaderdag shopping tips voor vergeetachtige vrouwen

Whaaa shit, aanstaande zondag is het alweer Vaderdag en ik was het helemaaaaal vergeten! Gelukkig had ik nog wat ideeën achter de hand en heb ik net snel mijn bestellingen geplaatst en delen Judith en ik onze last-minute vaderdag shoppings geheimen met jullie. Weg stress, hallo gezellige Vaderdag!

Last-minute Vaderdag shopping tips voor vergeetachtige vrouwen

Waarom vergeetachtige vrouwen? Nou heel simpel, dat zijn wij vrouwen nou eenmaal haha! In elk geval, Judith en ik (Cassandra van Momambition.nl) wel haha! Vooral sinds ik mijn dochter heb uitgepoept, lijkt het alsof ik ook mijn geheugen erbij uitgepoept heb. Echt hoor, ik vergeet de helft en zelfs als ik het opschrijf. Daarom heb ik samen met Judith deze leuke Last-minute vaderdag shopping inspiratie post voor jullie. En mocht dat niet genoeg zijn, dan vind je hier leuke cadeautips voor specifieke type vaders.

Voor de kokende vaders

De schoonvader van Cass werkt als een cateraar en is dol op barbecueën. Dit jaar hebben wij (de 3 jongens inclusief aanhang) voor hem dus een gepersonaliseerde BBQ-schort besteld met zijn foto en een leuke tekst erbij op. We vonden dit meteen een toffe referentie naar zijn werk en we zijn ontzettend benieuwd wat hij ervan vindt. Hem kennende zal hij hem vol trots dragen. bbq primera

Zeg het met een bon

Een cadeaubon is een makkelijk, simpel, snel en je slaat er eigenlijk nooit een plank mee mis. Oke oke, tenzij je dus een beauty bon koopt voor een echte holbewoner man, dan zit je inderdaad verkeerd. Maar wat dacht je van een Media Markt cadeaukaart zodat hij weer een nieuwe game of andere mannentool kan kopen?! Zo’n cadeaubon hebben wij dus bij het schort gedaan zodat hij wellicht z’n favo muziek of iets kan kopen voor tijdens onze camping vakantie naar Frankrijk. Om de bon aan te vullen kun je nog een tof zelfmaak cadeautje maken met de kleine. Wat dacht je van deze toffe vaderdag DIY? Je kan van de letters natuurlijk ook opa maken en dus een fotolijst halen voor 3 foto’s in plaats van 4.

De telefoonverslaafde vader

Als jouw man/vader ook echt altijd zijn telefoon in zijn handen heeft, dan is een hoesje helemaal geen slecht idee!

Wat dacht je van voor de sportieve man de telefoonhoesjes van Adidas, voor de ijdele man de high-end telefoonhoesjes van Bugatti en voor de zakelijke man bijvoorbeeld de hoesjes van XQISIT. De klunzige vader kan natuurlijk niet achterblijven, voor hem zijn er de hoesjes van GEAR4 (ook handig voor de klunzige mama)vaderdag

Met zo’n breed scala is succes gegarandeerd; vader blij, jij blij!

Mocht je dit toch niks vinden, dan kun je wellicht inspiratie op doen op Primera.nl waar enorm veel leuke cadeautips opstaan, voor 16.00 uur besteld is morgen al in huis dus meer last-minute kunnen we het niet voor je maken. Veel plezier met Vaderdag, we zijn erg benieuwd wat jullie aan je (schoon)vader en/of man gaan geven. Laat je het weten in de reacties?

Lees ook:

Tips voor vaderdag!
Een cadeautje voor hem!
Vaderdag cadeaus | Met deze cadeaus kun je thuiskomen

About Cassandra

Cassandra | 31 | Heeft een gamende man en 6 jarige dochter | Helpt ondernemers met het creëren van content @Cassistent.nl & blogt er op los: @momambition.nl & Interiorqueen.nl

10 thoughts on “Last-minute Vaderdag shopping tips voor vergeetachtige vrouwen

  1. Leuke ideetje! Ik koop eigenlijk altijd bier voor mijn papa, hier geniet die altijd van 😉 Verder deed ik hem een parfum cadeau!

  2. Ik was gelukkig op tijd 🙂 Maar wel leuke tips om eens te onthouden voor volgend jaar…Of voor zijn verjaardag natuurlijk!

  3. Wij hebben dit jaar Moederdag en vaderdag in 1 gevierd. We hebben mijn ouders een helikoptervlucht cadeau gegeven, die wordt moeilijk te overtreffen.

  4. Goede tips allemaal! Mijn vader maak je blij met zijn favo eten en lekker bier. Owja en hij weet het nog niet maar hij krijgt iets van mannen verzorging waar ik nog niks over kan zeggen:)

  5. Ik was er dit jaar gelukkig op tijd bij en ben voorzien van vaderdagcadeau’s. Andere jaren was dat wel eens anders, en dat is me niet goed bevallen. Dit is een stuk rustiger.

  6. Nou mijn vriend is moeilijk dus ga denk ik wat halen van Rituals. Mijn eigen vader is lekker op vakantie. En mijn schoonvader maak ik blij met chocolade 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang