Close

Vaderdag cadeaus | Met deze cadeaus kun je thuiskomen

Vaderdag! Dit is het moment om alle vaders in je leven in het zonnetje te zetten. Dit doe je natuurlijk met een leuk cadeautje. Weet je ook niet wat je moet geven? Omdat ik ook vaak inspiratieloos ben, ben ik op zoek gegaan naar de leukste vaderdag cadeaus. Laat je inspireren!

Doe jij aan vaderdag cadeaus?

Ik hoor veel geluiden om mij heen dat veel ouders wel aan moederdag doen maar vaderdag is dan weer overdreven. Ik moet bekennen dat ik ook niet aan vaderdag cadeaus deed. Of tenminste, ik belde mijn moeder dan nog even een keertje. en toen ik klein was kreeg zij de vaderdag cadeaus die we op school maakten. Zij is degene die er altijd voor mij was en het dus verdiende!

Maar ik heb nu zo een leuke vent in mijn huis wonen die toevallig de vader van mijn meiden is. Hij verdient wel een vaderdag cadeau. Soms is dat gewoon een schop onder zijn kant, en eigenlijk wilde ik hem een afwasmachine cadeau doen. Dat is zo een leuk cadeau als de snelkoker die ik van hem kreeg. Daar heb je allebei iets aan. Dus.Ā 

Dit zijn nou leuke vaderdag cadeaus

Baardverzorging

Mijn vent heeft een enorme baard. Niet om met de hype mee te doen, maar omdat ik anders het gevoel heb dat ik met een jochie aan het daten ben. Met een baard is mannelijker en knapper. Om het zacht te houden gebruikt hij vaak een lekkere conditioner, maar ook verschillende oliƫn. Een castor olie is perfect voor de groei en eventuele kale plekken. Het zorgt er ook voor dat het wat voller en steviger word.

Groen in huis

Hoewel we allebei nooit aan planten deden, vinden wij het nu toch wel heel erg leuk. Ons huis is veel wit met lichtblauw en grijs. Dan mooie planten erbij geven het geheel een zomers gevoel.

Stiekem heeft mijn man een van zijn vaderdag cadeaus al gehad. Hij kreeg deĀ Dracaena Golden Coast. Een mooie robuuste plant die gewoon niet zo veel aandacht nodig heeft. De plant is ook wel gewoon mannelijk vind ik. En wat ik al zei je hoeft het niet elke dag water te geven. Bij de grootste prutser blijven die nog staan.

TIP!! Met de kortingscodeĀ VaderdagĀ krijg je 10% korting op jeĀ bestelling bij het Beste van de Kweker. De code is geldig t/m 17 juni. Bestel vĆ³Ć³r vrijdagmiddag (14.00 uur) 15 juniĀ dan wordt het pakket in het weekend van Vaderdag gratis bezorgd.

Iets van de kinderen

 

Voor vaders die veel koffie drinken is het leuk om een koffiemok cadeau te geven.Ā  Een mooie tekening of een ander zelfgemaakt knutselwerkje is ook altijd lief.Ā 

Een barbecue of barbecue tools

 

De meeste mannen zijn er gek op om in de tuin te barbecueĆ«n. Het geeft ze zo een soort van oergevoel. Een mooi leren schort, grote messen of ander BBQ spul is altijd leuk. Mocht het nou mooi weer zijn, haal dan gewoon van alles voor de BBQ in huis. Zijn favoriete stuk vlees of tofu. Gewoon een extra uitgebreide BBQ. En dan echt zelf de zooi opruimen zonder uit je dak te gaan dat hij nog een glas whiskey blijft drinken met zijn voeten omhoog.Ā 

Zet zijn naam er op!

 

Mijn vent heeft wel een beetje ego. Hij ziet dan ook graag overal zijn zaken naam op. Voor wedstrijden (golf) vind hij het ook leuk om zijn eigen naam op zijn clubs of zijn shirt te hebben. Zo kun je een hele hoop dingen bedenken waar je een naam op kan zetten of een andere lieve tekst. Bij Primera heb je heel veel keuze in leuke cadeaus.

Een weekendje weg

Kun je een weekendje weg samen? DOEN! Wij gaan binnenkort naar Ierland voor een golftoernooi. Voor hem leuk, want golf. Voor mij leuk want rust. Voor je ouders leuk, want lekker er even tussen uit!

Voor ons is een weekendje weg echt een cadeau. Even tijd met zijn tweetjes, echt een stelletje uithangen weet je wat ik bedoel? We zijn altijd ouders, en soms is het ook wel eens leuk om gewoon een stelletje uit te hangen.

Heb jij nog leuke ideeƫn voor Vaderdag?

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

11 thoughts on “Vaderdag cadeaus | Met deze cadeaus kun je thuiskomen

  1. Handige tips. Ik zie wel wat leuke stuff. Ik was nog opzoek naar een cadeau nu heb ik hem gevonden.

  2. Leuke ideetjes! Zelf vind ik een ervaring als cadeau meer waard dan een product. Gezamenlijk naar een stad of een avondje kroegjes pakken bijvoorbeeld.

  3. Leuk hoor. Allemaal wel leuke cadeau’s. Ik vind een BBQ schort wel een echt mooi vaderdag cadeau, maar ja die maak ik ook zelf.

  4. Leuke tips! De tijd van knutselen zijn we voorbij…zal wel een geurtje ofzoiets worden…

  5. Dat is een moeilijke, maar dat die olie voor meer haargroei zorgt dat wist ik niet. Helpt het ook voor mannen die hun hoofdhaar verliezen? šŸ™‚

  6. Leuke tips, hier maakt de jongste een knutsel ops cool en de oudste heeft een mok en sleutelhanger uitgekozen voor zijn vader.

  7. Leuke cadeautips, een cadeau vinden voor mannen is en blijft lastig vind ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang