Vaderdag vind ik altijd zo tricky, want mijn man wordt best verwend. Een dagje vrij krijgt hij regelmatig, en het huishouden doe ik. Dus wat geef je dan aan zo iemand? Ik kwam toch nog op de volgende tips:

vaderdag 7 - Het is bijna Vaderdag en met deze tips scoor je zeker punten!Leren Sneakers by Manfield

Dit jaar was het voor mij al heel makkelijk wat ik zou halen voor Vaderdag voor mijn man samen met de meiden. Uiteraard krijgt hij van ieder een mooie tekening, en ik zal een dagje niet (minder, laten we niet het onmogelijke vragen) zeuren. Maar hij draagt altijd nette schoenen. Als hij wat sportievere schoenen draagt, dan zijn het eigenlijk altijd toch schoenen die eventueel onder een nette broek kunnen.

Ik wilde eens echt sportieve schoenen voor hem. Leuke frisse witte sneakers. Geen Nike Air ofzo, dat draagt hij toch alleen om te sporten. Maar gewoon beetje nette sneakers. hebben we allebei onze zin.

Op Manfield vond ik echt super gave licht grijze sneakers van NO STRESS. Ze zijn helemaal van leer, dus hij kan ze gewoon de hele dag aan, ook met dit weer. Ze hebben een bruin accentje dat het net even wat aparter maakt. Ik vind ze echt geweldig, en omdat ik natuurlijk nooit een geheim kan houden voor hem, heeft hij ze alvast gehad. vaderdag 8 - Het is bijna Vaderdag en met deze tips scoor je zeker punten!

Ciao Bella

Hoe sexy is een man in Italiaanse herenkleding? Neem een kijkje bij Roberto Romero voor echt mooie polo’s – mijn man draagt dagelijks een polo, dus ik hoef daar nooit zo over na te denken- , de overhemden zitten als gegoten, en dat is vooral heel belangrijk. Een overhemd moet mooi vallen, en er uit zien als George Clooney in plaats van Johnny Flodder op Vaderdag.

Mijn man draagt vaak een pak naar kantoor, en eigenlijk wel elke dag een overhemd. helemaal nu met dit warme weer heeft hij er toch wel vaak 1 extra bij zich voor naar klanten bijvoorbeeld. Dat je er wel uit ziet om door een ringetje te halen natuurlijk.

Op kledingkopen.nl kun je verder nog veel meer leuke herenkleding vinden.

theoryofmindbijautisme - Het is bijna Vaderdag en met deze tips scoor je zeker punten!
Foto van man by Shutterstock

Dit is A-dam

Het is het eerste dat je aantrekt en het laatste dat je uittrekt.

Precies. Je boxer. Iedereen weet dat een verkeerde boxer je van het eerste tot het laatste moment van de dag kan dwarszitten. Terwijl een goede boxer juist je hele dag kan maken. Daarom streven wij ernaar de beste boxers ooit te maken. Met originele designs voor mannen met karakter. Die ook nog eens heel lekker zitten. Want het gaat tenslotte om de inhoud. Dat begrijpen wij wel.vaderdag12 - Het is bijna Vaderdag en met deze tips scoor je zeker punten!

lesara.nl – van kleding tot gadgets voor Vaderdag

Weet je niet exact wat jij zoekt voor jouw vader? Bij lesara.nl vind jij altijd wel iets. Zij hebben kleding, gadgets, schoenen, accessoires en zelfs unieke 3D vinyl muursticker van vette auto’s, zoals deze Mustang. En alles voor een aantrekkelijke prijs. vaderdag13 - Het is bijna Vaderdag en met deze tips scoor je zeker punten!

Urtekram – Biologische huidverzorging voor mannen

Urtekram is een Deens merk, gespecialiseerd in biologische voedings- en verzorgingsproducten.

Zij hebben ook een verzorgingslijn voor mannen. De producten zijn gemaakt van krachtige biologische baobab, drop en aloë vera. Drop als beschermer tegen vuil, aloë vera vanwege de kalmerende en regenererende werking en baobab voor zijn vele vitamines en antioxidanten die de huid voeden en verzorgen.vaderdag11 - Het is bijna Vaderdag en met deze tips scoor je zeker punten!

 

Wat geef jij dit jaar?

 

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love