Close

Valentijnsdag Infographic en SUPER winactie: Een schoonmaakster!!

Valentine’s Day Helpling

Valentine's Day with helpling

 

Van moeder tot moeder, of beter… van vrouw tot man, heb ik toch wel een heerlijke winactie voor je! Tenminste, als je net als ik vaak verzucht “oooh had ik maar een schoonmaakster!!”. Ik zelf mocht een keer Helpling (een schoonmaakservice die je online kunt boeken) uitproberen, en aan de hand daarvan heb ik een meisje aangenomen. Vast.
Het klinkt lui, maar ik ben gewoon geen ster in het schoonmaken. Ik zet het water aan voor de emmer, ga vervolgens de was opruimen, zie een beker staan, die gaat naar de keuken, waar ik bedenk dat ik toch wel trek in koffie heb. Vervolgens maak ik koffie en check mijn Facebook. Ik lees iets over een overstroming en bedenk oh ja! Emmer. Zo duurt het dus uren voordat ik het huishouden een keer heb gedaan. Dan komt zo een geweldig meisje die het gewoon in 3 uur doet. Kun je zeggen dit kost geld. Maar die uren dat ik aan het schoonmaken ben, kan ik ook werken. Niet dat ik nu nooit meer wat doe, maar je snapt me wel.

Nou mag ik van de lieve mensen bij Helpling 3 uur lang een schoonmaakster cadeau doen!! Als dit geen geweldig Valentijnscadeau is?? Als ik vooral de mannen aan mag spreken: hier word je vrouw blij van! (Sorry, meeste vrouwen, er lopen engeltjes rond die schoonmaken fijn vinden, dit cadeau is voor de andere vrouwen)

Hoe kun je meedoen?? Makkelijk: laat weten waarom jij een schoonmaakster nodig hebt (mag met foto), deel de post op social media en vermeld daarbij #mommylovespink (niet vergeten, anders kan ik de post niet terug vinden…)

TWITTER
INSTAGRAM
BLOGLOVIN
FACEBOOK
PINTEREST 
GOOGLE+

Bij de eerste 100 extra likes/follows op 1 van onze social media kanalen gaat de prijs eruit!

Succes!!

Meedoen met de actie houd in dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang