Valentijnsdag met tips voor de man én vrouw

Dinsdag 14 feb is het weer Valentijnsdag een dag waarop je iets liefs kan doen voor je geheime liefde, je minnaar of je eigen partner!

Er zijn vele legendes rondom Valentijn. Zeker als je gaat googlen vind je er voldoende. Eigenlijk vind ik dit de mooiste en die deel ik dan ook graag met jullie. Jammer genoeg kan deze historisch gezien alleen niet onderbouwd worden. Maar daarvoor is het dan ook een legende!

De jonge knappe Valentijn, werd op 14 februari 270 slachtoffer van zijn eigen geloof. Deze Romein bekeerde zich tot het Christendom, wat niet in dank werd afgenomen door de Romeinse leiders. Valentijn werd gemarteld en onthoofd, maar zag nog net op tijd kans om de blinde dochter van de cipier een briefje toe te stoppen met daarop de legendarische tekst: “Van je Valentijn”  En op dat moment kon ze weer zien.

 

Veel mensen roepen dat deze dag maar commercieel is, uit Amerika is komen overwaaien of niets voor hun, toch vind ik het zelf stiekem enorm leuk als er iets aan gedaan word.

Want dat vinden wij vrouwen toch leuk, verrast worden? En mannen jullie toch ook??? En mocht je nu denken dat doet ‘ie van mij nooit. Doe dan zelf iets! Dan zou ik een lekker ontbijtje op bed brengen op Valentijnsdag zelf zodat hij de hele dag nog heeft om iets leuks te bedenken. Als je nou dit blog openzet dan kan hij hieronder de leukste tips vinden!

 Tips voor de vrouwen

 • Maak een lekker ontbijtje. Een smoothie bowl is perfect voor deze tijd van het jaar
Mango/ananasblokjes/1 kleine banaan met een handje havermout in de blender mixen. Opdienen in een leuke kommetje  ,  en maak het feestelijk met wat kokosflakes en amandelen. Super lekker als ontbijt!

 • Laat een leuke foto van jullie samen afdrukken en lijst hem in. zeker als je langer bij elkaar bent word het aantal foto’s van jullie samen minder.
 • Haal lekker dingen bij de traiteur, favoriete drankje bij de slijter, kook vroeg voor de kinderen en zorg dat ze op tijd in bed liggen. Eet nu lekker met zijn tweeën in je eigen thuis- restaurant
 • Zet je mobiel, laptop en tv eens een avond echt helemaal uit (dus niet op vliegtuigmodus of stand-by) en doe eens samen een bordspel. Er zijn erg leuke spellen te koop, Kolonisten van Catan blijft altijd leuk en laat hem nu eens winnen

Tips voor de mannen

 • Neem haar auto mee,  haal hem door de wasstraat en maak hem van binnen schoon. De meeste vrouwen auto’s zijn rijdende vuilniswagens. Vul daarna haar dashboardkastje met snoephartjes
 • Haal een lingerie kadobon. Geen gezeur voor jou in de winkel met “welke maat moet het zijn meneer” Heel leuk om dan later samen een setje uit te zoeken (of ze verrast jou nog).
 • Sieraden zijn altijd goed….echt waar! Denk aan een ketting met jullie monogram of een armbandje met jullie data. Of met een mooi woord zoals LOVE. Ik ben dol op naamarmbandjes, zijn zo persoonlijk.
 • Stuur een valentijnskaart naar het werkadres

Bonustip heb je een dochter? Laat ook haar weten met een kaartje hoe lief, leuk, knap, grappig ze is. Jij bent nu nog de enige man in haar leven!

Hebben jullie nog leuke Valentijns tips? post ze hier onder , ik ben heel benieuwd!!!Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Valentijnsdag verzamelartikel uber-super-boordevol tips (voor bijvoorbeeld mijzelf ssstt) ⋆ Mama's Jungle

  […] Irma (van irmatennapel.nl) zegt gewoon waar het op staat. Ik vind het wél gewoon leuk om cadeautjes te krijgen. Ze tipt 5 leuke valentijncadeautjes, zo zit je altijd goed! En Anne (blogger bij Pinkpress) noemt leuke valentijnsdag tips voor mannen en vrouwen. […]

%d bloggers liken dit: