Ga naar de inhoud

De allerliefste Valentijnsdag tips voor de man én vrouw

Valentijnsdag tips voor de man en vrouw

Valentijnsdag tips voor mannen en vrouwen. Natuurlijk kun je deze lieve tips voor Valentijnsdag het hele jaar gebruiken voor de liefde van je leven!

Er zijn vele legendes rondom Valentijn. Zeker als je gaat googlen vind je er voldoende. Eigenlijk vind ik dit de mooiste en die deel ik dan ook graag met jullie. Jammer genoeg kan deze historisch gezien alleen niet onderbouwd worden. Maar daarvoor is het dan ook een legende!

De jonge knappe Valentijn, werd op 14 februari 270 slachtoffer van zijn eigen geloof. Deze Romein bekeerde zich tot het Christendom, wat niet in dank werd afgenomen door de Romeinse leiders. Valentijn werd gemarteld en onthoofd, maar zag nog net op tijd kans om de blinde dochter van de cipier een briefje toe te stoppen met daarop de legendarische tekst: “Van je Valentijn”  En op dat moment kon ze weer zien.

Veel mensen roepen dat deze dag maar commercieel is, uit Amerika is komen overwaaien of niets voor hun, toch vind ik het zelf stiekem enorm leuk als er iets aan gedaan word. Natuurlijk kun je ook het hele jaar iets meer aan de liefde denken, of zo nu en dan extra verwennen. Maar mocht je het vergeten, dan is daar altijd nog Valentijnsdag!

Verrassing!

Want dat vinden wij vrouwen toch leuk, verrast worden? En mannen jullie toch ook??? En mocht je nu denken dat doet ‘ie van mij nooit. Doe dan zelf iets! Dan zou ik een lekker ontbijtje op bed brengen op Valentijnsdag zelf zodat hij de hele dag nog heeft om iets leuks te bedenken. Als je nou dit blog openzet dan kan hij hieronder de leukste Valentijnsdag tips vinden!

De allerliefste Valentijnsdag tips voor de man én vrouw

 Valentijnsdag Tips voor de vrouwen

  • Maak een lekker ontbijtje. Een smoothie bowl is perfect voor deze tijd van het jaar

Mango/ananasblokjes/1 kleine banaan met een handje havermout in de blender mixen. Opdienen in een leuke kommetje  ,  en maak het feestelijk met wat kokosflakes en amandelen. Super lekker als ontbijt!

  • Laat een leuke foto van jullie samen afdrukken en lijst hem in. zeker als je langer bij elkaar bent word het aantal foto’s van jullie samen minder.
  • Haal lekker dingen bij de traiteur, favoriete drankje bij de slijter, kook vroeg voor de kinderen en zorg dat ze op tijd in bed liggen. Eet nu lekker met zijn tweeën in je eigen thuis- restaurant
  • Zet je mobiel, laptop en tv eens een avond echt helemaal uit (dus niet op vliegtuigmodus of stand-by) en doe eens samen een bordspel. Er zijn erg leuke spellen te koop, Kolonisten van Catan of Monopoly blijft altijd leuk en laat hem nu eens winnen

Valentijnsdag Tips voor de mannen

  • Neem haar auto mee,  haal hem door de wasstraat en maak hem van binnen schoon. De meeste vrouwen auto’s zijn rijdende vuilniswagens. Vul daarna haar dashboardkastje met snoephartjes
  • Haal een lingerie kadobon. Geen gezeur voor jou in de winkel met “welke maat moet het zijn meneer” Heel leuk om dan later samen een setje uit te zoeken (of ze verrast jou nog).
  • Sieraden zijn altijd goed….echt waar! Denk aan een ketting met jullie monogram of een armbandje met jullie data. Of met een mooi woord zoals LOVE. Ik ben dol op naamarmbandjes, zijn zo persoonlijk.
  • Stuur een valentijnskaart naar het werkadres

Bonustip voor vaders: Heb je een dochter? Laat ook haar weten met een kaartje hoe lief, leuk, knap, grappig ze is. Jij bent nu nog de enige man in haar leven!

Lees ook deze Valentijnsdag tips en leuke blogs over Valentijnsdag:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *