Help! Wat geef je met Valentijnsdag aan de vrouw die zogenaamd niets wil?

valentijnsdag1 Help! Wat geef je met Valentijnsdag aan de vrouw die zogenaamd niets wil?

De leukste Valentijnsdag cadeaus voor haar.

Lieve mannen, we geven jullie maar vast een heads up: 14 februari is het weer Valentijnsdag. Met andere woorden, die dag waarop jullie eigenlijk hadden afgesproken geen cadeaus voor elkaar te kopen. Maar wanneer je dan met lege handen aankomt zetten, zit mevrouw mokkend op de bank voor zich uit te staren omdat ze stiekem toch wel iets verwachtte. Nou, we’ve got your back! In dit blog delen we onze top 5 Valentijnscadeaus voor de vrouw in je leven. Van low budget naar wat duurder, onze aanraders!

Nooit meer koude voeten

https://www.radbag.nl/lichtgevende-eenhoornpantoffels

Je kent het wel. Lig je net lekker in bed, ogen dicht, bijna weggedoezeld, komt zij aan. Jij verwacht een warme knuffel maar je krijgt het tegenovergestelde. Een paar ijskoude voeten tegen je benen gedrukt. Want ja, jij bent zo lekker warm… Deze eenhoorn sloffen zijn dan ook eerder een cadeau voor jezelf dan voor je vriendin! Zij blij met haar lichtgevende (!) pantoffels, jij blij dat je voortaan met een gerust hart kunt gaan slapen.

 

But first…

https://www.radbag.nl/lomo-instant-camera

Let me take a selfie! Wees eerlijk, ook jij maakt wel eens een selfie. Misschien dan niet voor Instagram, maar die nieuwe outfit moet even geshowd worden toch? Grote kans dat jouw liefje ook van de selfies is, waar ze jou dan ook al te graag in betrekt. Maar hoe vaak bekijk je zo’n foto nou nog? Het is toch veel leuker om al die semi romantische (zoen) selfie direct uit te printen? Dat kan met deze Instant Camera. Druk op het knopje en een halve minuut later heb je je foto! Leuk om op te hangen in huis. Kunnen al jullie vrienden er ook meteen van meegenieten. Zitten ze vast op te wachten.

 

Damn you’re fine

https://www.radbag.nl/love-bites-luchtballonnen-set-van-12

Is jullie relatie gebaseerd op humor? Dan zijn deze ballonnen echt perfect voor jullie! Een beetje lowbudget, maar dan hoeft de pret niet te drukken. Een paar kaarsjes erbij (natuurlijk niet te dicht bij die ballonnen), lekkere diepvriespizza en met Netflix op de bank. Genieten toch? Alle restaurants zitten nu toch al vol, want eerlijk? Jullie willen allebei niet tussen die verliefde stelletjes zitten die hun handen niet van elkaar af kunnen houden.

 

Wanneer je op zoek bent naar de juiste woorden

https://www.radbag.nl/woordzoeker-personaliseerbare-poster

Maar dan letterlijk. Dit is namelijk een woordzoeker die je naar hartelust kunt personaliseren. Scheldwoorden, “schattige” koosnaampjes, inside jokes? Je kunt het zo gek niet bedenken. Dit cadeau heeft dan wel een hoog zoetsappigheidsgehalte, je gaat hier hoe dan ook punten mee scoren! Mits je die scheldwoorden laat voor wat ze zijn dan.

 

Perfect voor datenight!

https://www.radbag.nl/nagellakdroger-aap

Heb jij zo’n vriendin die om de drie dagen haar nagels opnieuw moet lakken? En is ze dan ook net zo’n hulpeloos hertje, die je met grote ogen aankijkt met de vraag of je het zoveelste voor haar wil pakken? Onder het mom van “maar mijn nagels zijn nog niet droog”. Bespaar jezelf de ellende met dit geinige apparaatje. Deze aap blaast namelijk in een mum van tijd haar nagels droog. Kunnen jullie dan eindelijk eens op tijd de deur uit.

valentijnsdag 1 Help! Wat geef je met Valentijnsdag aan de vrouw die zogenaamd niets wil?
De leukste cadeau tips van Radbag

 

foto van Fiat zijn van Shutterstock


ageology banner Help! Wat geef je met Valentijnsdag aan de vrouw die zogenaamd niets wil?

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Reacties

  1. Sheila

    Oh jemig, hier ben ik nog helemaal niet mee bezig. Het kwam niet eens in me op dat het zo weer Valentijnsdag is.

  2. Blog & Beauty

    Wat een leuke items, Radbag heeft zoveel mooie spullen. En ook betaalbaar. Daar zit echt wel wat leuks tussen voor Valentijn, zelfs als je zegt dat je niets hoeft.

Reacties zijn gesloten.