Over de liefde en een Valentijnskaart..

Weet jij nog het eerste kaartje die je kreeg voor Valentijnsdag? Hoe je uitkeek naar de dag dat er een Valentijnskaart in je brievenbus zou zitten? En zou er wel 1 komen?

Valentijnskaarten

Wat als je er geen 1 kreeg? En al je vriendinnen wel? Op de middelbare school werd je populariteit een hele maand afgerekend op de hoeveelheid kaarten.

valentijnskaartEen van mijn eerste briefjes op de middelbare school was iets van “Lieve Simone  Juudit, veine falenteinsdag, wil jij met mij verkering? Marco. Marco kwam net uit Portugal En we waren allemaal verliefd op hem. Die Simone zei nee, en wij hebben zeker 2 weken verkering gehad. Toen wilde hij kussen. Blegh IIEEUUW gatver, einde verhaal.

valentijnskaartZo heb ik nog wel meer leuke kaarten gehad. Het hele idee was zo vreselijk romantisch. Ik moet toegeven dat het gewoon niet hetzelfde is met een digitaal kaartje. Ik zie mij nog staan met zo een kaartje van iemand die je echt leuk vond. Of nog spannender, dat er geen afzender bij stond. Wie kon het zijn? De hele klas rondkijken, en natuurlijk toen ik op een meisjesschool terecht kwam, keken we alle jongens van de school aan die af en toe bij ons les hadden, want tja, hoe anders komt die kaart in je tas?

valentijnskaartNog later kreeg je hem van je vriendje, en hoe groter hoe beter, het liefst met Forever Friends beertjes. Mijn allerlaatste Valentijnsdag heb ik geen kaart gehad. Sterker nog, ik dacht dat hij vreemdging, en dat de relatie op zijn einde liep. Wat zat ik verkeerd!! Op Valentijnsdag werd ik ten huwelijk gevraagd. De sucker for romance die ik ben, was dat natuurlijk wel echt de ultieme dag om mij te vragen. Alles vergeven en vergeten.

valentijnskaartDeze Valentijnsdag zijn wij precies 1 jaar verloofd. Van mij kreeg hij dit jaar een vroeg kaartje, iets leuks plannen gaan we ook zeker weten. Onze 1 jaar verloving vieren. Ik mocht een lieve Valentijnskaart uitzoeken bij kaartwereld. Ik ken hun goede service, want bestel daar vaker. En nou ben ik geen gewoontedier, met dit soort dingen wil ik zeker weten dat het goed komt. Je kunt er ook bloemen, wijn, chocolade of andere leuke hebbedingetjes bij doen, wel zo makkelijk om dat in 1 bestelling te doen.

Jop is nooit zo een kaartjes man, maar elke keer als hij er 1 van mij krijgt, vind hij het dan toch wel weer lief. Ik krijg bijna geen reactie, behalve een “aah lief” en dan kijkt hij even zo verliefd dat ik zeker weet dat hij het wel echt lief vind.

Ik ben benieuwd of ik dit jaar weer een kaartje krijg?

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like