Close

Van zwanger tot aan het strand: Naïf Skincare

Naïf Skincare is je misschien bekend voor de kleintjes in huis. Maar wist je dat er al producten zijn vanaf zwanger, de volwassen huid en zelfs voor in de zon?

Naïf zonnebrandcrèmeHier in huis hebben we allemaal best een gevoelige huid. We moeten dus enorm opletten wat we gebruiken. De puber is een echte Gen. Z. en dus ook bezig met het klimaat, de dieren, en vind het belangrijk dat de merken die ze gebruikt daar ook op letten. Dat kan ik natuurlijk alleen maar toejuichen. Naïf Skincare is zo een merk. Op het moment gebruiken wij onderstaande producten:

Bescherm je huid, en de oceaan

Elk jaar belandt er circa 14.000 ton zonnebrandcrème in onze oceanen. 85% van deze zonnebrandcrèmes bevat microplastics
(Plastic Soup Foundation, 2021), daar is de oceaan niet blij mee. Daarom besloot Naïf hier wat aan te doen.

Voorkomen dat we iets van zonnebrand achterlaten in de oceaan kan niet. Veranderen wát we achterlaten kan wel. Daarom zijn
de natuurlijke zonnebrandcrèmes van Naïf gemaakt met een natuurlijke uv-filter, zonder schadelijke ingrediënten voor de oceaan. Is dat dan heel anders zo’n natuurlijke zonnebrandcrème? Nee hoor, gewoon lekker smeren,zonder witte waas. Dat is pas zorgeloos de zon in.

Blue Beauty oftewel ocean-friendly, draait om verpakkingen en ingrediënten die géén impact maken op de oceaan. Daarom bevatten de
zonnebrandcrèmes van Naïf minerale uv-filters zoals zinkoxide (non-nano) en geen chemische filters. Waar een chemische filter in de huid trekt, blijft een minerale filter op de huid liggen. De deeltjes werken als spiegels en reflecteren de zon wat huidirritatie voorkomt.

Een zonnebrandcrème met minerale uv-filter heeft geen inwerktijd, je bent direct beschermd. Naïf zonnebrandcrème is
geschikt voor de hele familie, dus ook de meest gevoelige kinderhuid, zorgt voor directe bescherming en is helemaal ocean-friendly.

Naïf zwanger

Voor een groeiende huid

De zwangerschapsproducten had je hier waarschijnlijk niet verwacht. Het punt is alleen dat de producten niet alleen fijn zijn voor de zwangere vrouw, een opgroeiende puber kan er ook heel veel aan hebben. Wat dacht je van borsten en heupen die ineens gaan uitzetten, vaak in hetzelfde tempo als bij een zwangere vrouw. Aangezien je op de markt vrijwel niets vind voor de snelgroeiende puber dames, zijn de zwangerschapsproducten een ideale oplossing. Ze doen namelijk hetzelfde, en zoals bijvoorbeeld de kalmerende zwangerschapsbalm, lekker zacht voor de huid.

De kalmerende zwangerschapsbalm van Naïf Skincare:

  • Hydrateert en herstelt de huid van je groeiende buik (of borsten, billen, heupen)
  • Met rijke en natuurlijke ingrediënten, zoals sheaboter
  • Vermindert striae
  • Veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap (dus ook op je pubers)
  • Vrij van hormonen
  • Zonder parabenen, silicone en minerale oliën
  • Met lavendelgeur

Er is ook een zwangerschapsolie met dezelfde kwaliteiten, maar de puber hier is echt fan van de balm.

 

Over Naïf Skincare

Alle producten van Naïf worden in Nederland gemaakt, zijn duurzaam, vegan, en bevatten natuurlijke ingrediënten. Nee, de verzorgingsproducten van Naïf bevatten geen chemische conserveringsmiddelen (zoals parabenen, phenoxyethanol), dierlijke ingrediënten, microplastics of nanodeeltjes.

Alle producten zijn verkrijgbaar op www.naifcare.com, bij Etos en Holland & Barrett.


Lees ook:

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang