Vans Old Skool | de favoriete sneakers van klein tot groot

De Vans Old Skool skate sneakers zijn ongeveer gelijk met mij geboren. Toen herkenbaar bij de skaters, later droeg iedereen ze wel. Ik zelf dus ook en het waren de allereerste schoentjes van Keira. Waarom wij nog steeds zulke fans zijn lees je hieronder.

De Vans Old Skool

Onder de naam Style 36 heel lang geleden (1977) kwamen de Vans voor het eerst op de markt. Paul Van Doren bedacht de jazz stripe die nu op de iconische skate sneakers staan en echt herkenbaar is voor de Vans brand

Tegen de jaren ’90 waren de Vans zo bekend dat iedereen ze wel droeg. Van skaters tot popsterren, en van tieners tot aan huismoeders. Er kwamen samenwerkingen met o.a. Disney, Donald Duck, Toy Story en zelfs Harry Potter. Je kunt ze krijgen in verschillende kleuren en motieven.

Waarom draagt iedereen Vans Old Skool

Tja normaal zouden tieners echt niet dezelfde schoenen dragen als hun ouders bijvoorbeeld. Maar er zijn een paar merken waarbij het gewoon niet zo uitmaakt als dus de Vans, Nike, Adidas of wat dacht je van de All Stars? De Vans zijn gewoon super comfortabel. Ze staan ook overal bij.

Je kunt ze dragen onder je nette pak, een skinny jeans of een leuk jurkje. Ze staan altijd wel netjes eigenlijk. Ik ben zoals je wel weet dol op roze, en die draag ik dan ook regelmatig onder mijn zwarte kleding. Toch nog een beetje kleur.

Mijn oudste dochter kreeg haar eerste paar Vans toen ik nog zwanger was. Van die schattige baby gympjes met een ruitje. Toen ze eenmaal kon lopen zijn wij weer voor Vans gegaan. Heel handig want het waren gewoon instappers, en ze zitten echt heel goed om die kleine kindervoetjes. Nu is ze puber en zijn ze nog steeds helemaal in. Wij waren laatst op de kennismaking op haar nieuwe school, en toen zag ik behoorlijk wat Vans rondlopen. Grappig dat het zo populair blijft. Maar verbaast mij eigenlijk ook niets!

Na de zomer zijn de voeten van mijn beide meiden op zeker weer flink gegroeid. Op de wishlist staan dus de zwarte voor de puber en de roze voor de kleuter.

Welke sneakers draag jij graag?Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like