Vans X Disney

vans1 - Vans X Disney

Ik ben een grote fan van Vans en van Disney, en omdat ik er vanuit ga dat IEDEREEN dit wil leuk vind, heb ik voor jou de cadeautip voor aankomende feestdagen!! Vans heeft een nieuwe Disney collectie!

Vans X Disney

De merken slaan voor deze feestdagen weer de handen ineen voor deYoung at Heart-collectie, deze keer met personages uit de klassieke Disneyfilms Alice in Wonderland,101 Dalmatiërs en Jungle Boek. Vans blaast deze iconische verhalen leven in met een scala aan schoenen voor volwassenen en kinderen, en kledingcapsules voor heren en dames.

vans2 - Vans X Disney

101 Dalmatiërs was ongeveer 50 jaar geleden voor het eerst in de bioscoop te zien. De heldhaftige honden wonden het publiek om hun pootjes. De Dalmatiërs van Disney zie je terug op de Vans Sk8-Hi Reissue in het wit en op de Authentic in het rood. In het patroon liggen de harige vriendjes in speelse houdingen. Wie goed oplet, ziet een Dalmatiër kauwen op zijn favoriete schoen: de Vans Classic Slip-On. Beide stijlen zijn beschikbaar in volwassen maten en de Authentic is er ook voor kinderen en peuters. De apparel collectie voor vrouwen omvat onder andere een raglan, een fleece met kraag zonder boord, een sleutelhanger, rugzakken en sokken

vans3 - Vans X Disney

In Alice in Wonderland, voor het eerst vertoond in 1951, werd het jonge meisje Alice naar het bizarre en magische Wonderland gebracht. De speciale schoenenserie vat de belangrijkste scènes en personages uit de film samen in drie prints, met patronen van onder andere het Konijnenhol, Wonderland en deKolderkat.

Het patroon van het Konijnenhol is geïnspireerd op de ontsnapping van Alice uit Wonderland, met speciale aandacht voor het Witte Konijn, Diedeldie en Diedeldom, de Gekke Hoedenmaker, de Zevenslaper en de Hartenkoningin met haar Kaartsoldaten op de zijpanelen van de Vans SK8-Hi Reissue; verkrijgbaar in volwassen maten. Veel van deze personages zijn nog een keer te zien op de Wonderland-opdruk van de Vans Classic Slip-on waarin vele kleurrijke momenten uit de film hun opwachting maken. De stoute Kolderkat maakt de schoenen van de Alice in Wonderland-serie af met een psychedelisch patroon op de Vans Authentic. Zijn gezicht grijnst je toe vanaf de Vans Classic Slip-On, alleen verkrijgbaar voor kinderen en peuters.

De kleding geïnspireerd op Alice in Wonderland bestaat uit stukken voor mannen en vrouwen, zoals T-shirts, truien en accessoires. Als extraatje is de Kolderkat op de belangrijkste kledingstukken voor heren gedrukt in speciale inkt die oplicht in het donker.

vans1 - Vans X Disney

Ik kan alvast niet wachten tot het op 15 oktober in de winkel ligt!!! Wat vind jij de leukste collectie?

vans x disney - Vans X Disney

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

3 comments on “Vans X Disney

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: